184

Синдикатите се

преди 12 години

Стягат за нова лапачка......някой им плаща да разбунят ......от другия ще се опитат да договорят някакава лична изгода ....И ако Премиера оглави тристранната среща ще е едиствения "виновен " за провала на стачката ....

183

българин

преди 12 години

В тази тежка световна криза едиственото ,което трябва да се направи е да се заловим здраво за работа......Каквото и правителство да дайде все тая ще е ,че и по .- лошо......Това правителство е легитимно избрано ......нека не му пречим да си свърши работаат!!!

182

справедливо

преди 12 години

Синдикатите вместо да изкарат бедния народ на студа По доблре да дадат отчет пред парламета как са допуснали този дълг в БДЖ да се натрупа!!

181

Анонимен

преди 12 години

Синдикатите доведоха дьлговата криза в Европа.

180

България

преди 12 години

В България няма истински синдикати, а мошенници живеещи на гърба на работниците !Защо в частният сектор няма синдикати, а само в държавния и малко ли са далаверите на синдикатите ?!Според мен те и сега действат заедно с правителството и дигат само пушилка за да свалят напрежението...НИЕ САМИ трябва да се организираме и да свалим това некадърно и корумпирано управление !Не партии и изгнили псевдосиндикати !

179

Niki

преди 12 години

Правителството в лицето на Борисов и Дянков се подиграват с народа.Нали правителството на Борисов преди една година взе решение за пенсионната реформа.Какво се промени в България за тази 1 година,че решиха да си плюят на сурите и да променят отново закона.Ами след 6 месеца ще решат,че една година увеличение е малко и от 2013 год ще последва ново увеличение.Господа управляващи,Вашите родители пенсионери ли са вече.Попитайте ги как се чувстват,имат ли сили по цял ден да работят на строеж.

178

93341

преди 12 години

кви протести бе , кви пет лева ?!?!?!? на никой не му пука кой и кога ще протестира , правителството прави това което му е наредено и точка , гърците като стачкуваха та кво пак им го набиха , и испанците същото ги чака ,а пък за нас да не говорим - никой не ни брои за хора 7 000000 милиона овце - един голям град в някои държави ,

177

Курви

преди 12 години

Българският народ е народ от ***. С *** протест не се прави

176

Клара

преди 12 години

В България няма народ. А чалгари и ракия

175

4o4o

преди 12 години

Синдикатите правят това, което е най-удобно на управляващите /защо ли?/. Ще организират "протест", не стачка, обаче едва след като в Пабламанта се гласуват промените, които противоречат на подписаните споразумения. Освен това, напускат съвета за тристранно сътрудничество, което е най-удобното за правителството решение. Както винаги, така и сега са им налучкахи цената. В България няма синдикати.

174

член

преди 12 години

Там сме,стига гавра!!!

173

Килъра

преди 12 години

За протест се били стягали!!! Тези *** искат пари и сега правят закани с цел бат Бойко да им плати (пак с нашите пари) иначе изобщо не им дреме за хората на тези изедници!

172

bai ASAN

преди 12 години

Я КАЖИ ТРЕНЧЕВ ТИ КАКВО НАПРАВИ ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ГОДИНИ НАЯ ТОТАЛНО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,Я КАЖИ КАКВО НАПРАВИ ДА ЗАЩИТИШ БЕДСТВАЩИТЕ БЪЛГАРИ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОИНАТА -ТРИГЛАВА ЛАМЯ -СЕР-ГЕИЧО-ДЕДО САКСОФОНСКИ 800МИРИЗЛИВИ ЛАИНА ИЗАКАНИ В НАИ-ХУБАВИТЕ ГОРИ И ИМОТИ НА БЪЛГАРИЯ-ИСПАНСКИЯ СУПЕР ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ,МЕДИ ДОГАНОВ БАШ ХИДРОЛОГА НА БЪЛГАРИЯ И БАШ ЧОРБАДЖИ,А И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ГОЦЕ СЕДЕФФФФ -ФЕСА СЪС СЪВЕТНИЦИ МИЛИАРДЕРИ,А ГОЦЕ НЕ ТОЛКОВА МЛАД МИЛИАРДЕР.СРАМОТА,ПОЗОР.ИСКАМЕ СЪД ЗА КРАДЦИТЕ

171

Анонимен

преди 12 години

И за много други неща има да се протестира.Някой пробвал ли е да влезне в сайта на ЧЕЗ за проверка на сметката.Аз от три дена не мога. Иначе направиха голяма реклама за електроната фактура , а сега не може да си я проверим.

170

Раник56

преди 12 години

Закона за пенсиониране е абсолютно несправедлив - хората работили цял живот при тежки условия , вредна среда /категория / са прецакани отвсякъде . Работиш цял живот и се намира един *** ,който прецаква всичко .Върти се суче се да не се пенсионират хората ... един по един измират и паричките натрупани от осигуровките Държавата ги гушва . Плащат се пенсии на хора ,които нямат един ден трудов стаж?! .... Тояга требва за тия .

169

rumen221

преди 12 години

Борисов, Дянков и ти Тотьо,- Великият комунистически чиновнически девиз ЗАПЛАТАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПЕНСИЯ, заменихте с нов свръх-либерален - НАЙ-ДОБРЕ Е МАКСИМАЛНА ЗАПЛАТА, ПЛЮС МАКСИМАЛНА ПЕНСИЯ, ПЛЮС МАКСИМАЛНИ БОНУСИ ДО ГРОБ (но само за свои баби и дядовци)ОБАЧЕ:- В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ разпределителни системи, за разлика от вашата свръх-либерална, принципа е - ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ, а има и ПРАГОВЕ НА ЧОВЕЧНОСТ:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. При по-малки доходи ни умъртвяват, чрез глад това се наричаФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД и е престъпление срещу човечеството, за което няма давност!!!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 692лв. По-малка минимална заплата еСОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършваНАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ОТ КЪДЕ ПАРИ?1. Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейскитеСледователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1026 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!!!2. Данък печалба да се удържа при източника/ТУК В БЪЛГАРИЯ... За инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%... За неинвестираната данъка да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, а данък девидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!!!3. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и осигурителни плащания, и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, да е под размера на минималната пенсия от 136лв, която е доход от честен труд- Дянков, днес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се ПРИСВОЯВАТ/КРАДАТ от безмерно силната, спрямо отделния човек ОЛИГАРХИЯ, а днешната СВРЪХЛИБЕРАЛНА ФИНАНСОВА ДИВАЩИНА, на Дянков, е отковен ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОДГеноцида е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!

168

ТЕЖЪК

преди 12 години

кога ядаха киуфтетатас с БСП синдикатите не протестираха ся кат няма киуфтета протестират

167

Истината!

преди 12 години

Тия загубеняци да бяха протестирали, когато вагоните, пренасящи в Югославия ембарговото гориво оставаха там и не се връщаха, сега една част от тези 1000 вагона стоят още в Сърбия, други са продадени за скраб. Защо не протестираха, когато ТройнО крадливата коалиция закупи стари спални вагони произведени 1971г. на тройно по-големи цени, те струваха 180 000 евро, а бяха закупени за 650 000 евро единия. Къде бяха тогава тия комунистически ***, наричащи се синдикати. Тия са абсолютни престъпници-съдействаха за ограбването на страната ни, а сега пак изпълняват поредното партийно порачение на БКП-БСП. Целта им не е да помогнат на хората, защото никога не са го правили, а да станат сблъсъци ипосле да започнат Станишко, агента Гоце и другите демагози да плюят срещу правителството с цел да го свалят. Сега разчитата на стачния вариянт и ще пуснат пак ония с качулките от агитките на футболни отбори от София и страната и други платени ***, гравитиращи покрай мафиотските структури за да предизвикат безредици. Такива мероприятия типични за сценаристите на БСП ще навредят изключително много на страната ни, но това не ги интересува, интересува ги само кокала (властта) щото винаги са използвали властта за да крадат на воля и сега като няма какво да крадат комунистите загиват, а те са свикнали винаги да крадат, я мандри, я банки чрез умишлени фалити, я европейски фондове, но ББ ги удари през крадливите пръсти и сега се чудят как да се върнат отново на власт. Най-нагло ще използват окаяното икономическо и социално положение на същите хора, които ги доведоха до тая мизерия-ето на това са способни от БСП, те друго не могат да правят, освен с лъжи и демагогия и насилие да вземат властта. Но това не е 1990г. когато успешно манипулираха народа и хич да не си мислят, че ще им се размине!!!!!

166

до 163

преди 12 години

Какво се опитваш да кажеш, че не разбрах. Че те "началниците" си ги клатят до пенсионна и след пенсионна възраст, дреме им на **** на тях. Такива нямат нищо против да си умрат по бюрата. Ама останалите...

165

Анонимен

преди 12 години

Тия загубеняци да бяха протестирали, когато вагоните от ембарговото гориво оставаха в Югославия и не се връщаха, сега една част от тези 1000 вагона стоят още в Сърбия, други са продадени за скраб. Защо не протестираха, когато ТройнО крадливата коалиция закупи стари спални вагони произведени 1971г. на нройно по-големи цени, те струваха 180 000 евро, а бяха закупени за 650 000 евро единия. къде бяха тогава тия ком. ***, наричащи се синдикати. Тия са абсолютни престъпници-съдействаха за ограбва