5

до 2

преди 11 години

Ти кога видя рибар да убива делфин или тюлен?Дядо ми беше рибар, чичо ми и баща ми и винаги са се радвали, когато видят тюлен.Израстнах сред рибари и мога да се закълна, че нито един от тях не би посегнал на делфин.Баща ми е разказвал как са гледали като деца организирано от държавата избиване на делфини. Били са потресени, защото родителите им са ги учили да уважават делфините като хора.

4

Анонимен

преди 12 години

Делфините смело може да се каже, че притежават повече интелект, ако ги съпоставиш с народните представители у нас. Уви - съдбата им не е толкова красива като дипломатическите автомобили в Бояна.

3

Анонимен

преди 12 години

Черно море е толкова замърсено, че нивото на сероводород, който преди беше под 200 м, сега вероятно се е повишило неколкократно и като концентрация. Делфините, които плуват и на по-големи дълбочини изглежда са засегнати от това. Черно море е затворена акватория и самопречистващият му баланс е нарушен. Спрете да извъхрляте всякаква помия в морето-превърнахте го в клоака!!! Отходните води на големите градове трябва да се каптират и пречистват.Смъртта на делфини е знак, да се спрем със замърсяванет

2

Анонимен

преди 12 години

Избиват ги съвсем методично рибарите! От край време. Щото ядат риба, а рибарите искат тя да остане само за тях! Съвсем съзнателно и озлобено ги избиват от край време!Точно така изчезна тюлена монах! Методично изтребен от алчност от обикновените рибари!!!Рибата пак няма да им стигне и пак ще са бедни, но не те да изтрепят....Но защо пък няко тарикат да не гепи пари от Европа ужким че щял да свърши работа!?!?

1

Анонимен

преди 12 години

Стахотни създания са тия делфини. Жалко,че ги убиват :(