16

asere

преди 12 години

Коре ва сугоинееее!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Да вземем да ги пуснем тия двамата и на футбал, мисля, че ще ни класират на Световното. Стига с тия женчовци и сръдльовци във футбола, трябват ни повече такива силни и истински мъже!

14

Анонимен

преди 12 години

nai golem e Pesho sumista

13

Стамат

преди 12 години

Никакви състезатели не са тези! Не се напиват, не са известни с това коя са опънали, само с успехи ги пишат! Не знаят ли как се става голям спортист в България!?

12

Българин

преди 12 години

Горд съм, че има такива наши сънародници! Успех! Българите сме велик народ и примери като този го показват. Ако сега си мислите за това колко лоша е в България, помислете си какво сме си мислили за бъдещето на нашия народ, когато сме били под турско робство. Не сме изчезнали за 5 века робство, а говорим, че някакви си 20години ще го направят.

11

Почитател на Япония

преди 12 години

Домо аригато годзаимаща Момчета, браво нашата нация има голяма нужда от такива като вас.....

10

Анонимен

преди 12 години

еееее престилката много ме кефи

9

stam

преди 12 години

velik sportist e kotoshu!

8

Реалист

преди 12 години

Е, българския фурор е доста пресилено, особено на фона на монголския фурор в сумото, но инае много добро представяне на двамата българи. Даниел Иванов-Аоияма е за пръв път в най-силната група и се представя засега отлично. Днес победи доста тежкия бразилец Кайсей, появил се наскоро сред най-силните, но и самия Даниел Иванов е почти толкова тежък. Калоян Махлянов-Котоошу утре е срещу 199 гилограмовия гузинец Гагамару, един от тримата грузинци в групата на най-силните сумисти.

7

браво

преди 12 години

Браво на нашите момчета!Българите имат нужда от такива новини, не само заради нуждата от национално самочувствие, а и да са положителен пример за младите. Вярно, че със сигурност, разни безработни загубеняци (да използвам българската дума) ще се запенят от оплюване, но да са живи и здрави. На тях им пожелавам да си намерят работа и да си хванат най-сетне приятелка и да постигнат поне 1/10 от успехите на тези по които храчат. С здраве!:))))))

6

До 1

преди 12 години

Не слагай "успелите" българи под един знаменател - Стоичков е велик футболист, но е и крайно отблъскващ ***. Махлянов е голям борец, но е и скромно и много свестно момче.

5

3,14

преди 12 години

Браво на нашите момчета !

4

Бойковист

преди 12 години

"Калоян Махлянов ще се бори с мощния грузинец Гагамару" :) хахахха :))какво звучно грузинско име :))Във влак пътуват грузинец и момиче. Момичето мълчи през цялото време. Девойче, не издържа по едно време грузинецът защо мълчиш непрекъснато?- Иска ми се, мълча си! отговаря девойката.- Иска ти се, а си мълчиш! удивява се грузинецът.

3

До 2

преди 12 години

Чуждица е, моето момче.

2

Анонимен

преди 12 години

Браво на българските момчета!!!А тази дума "лузър" не съм я чувал в българския език!

1

Анонимен

преди 12 години

Очаквам след Стоичков, Бербатов, Кубрат Пулев и други успели българи, и Котоошу да бъде оплют подобаващо от лузърите във форума.