45

Анонимен

преди 12 години

Тея пак показват колко гладки са им мозъците.Със сила ще решат един-два проблема.. Не е ли по-добре да помислят как и защо са настъпили ***, че да не им се налага "силово" да го чистят следващия път, а само да го надкрачат.Тея са си точни мутри с костюми със силовите си приоми. Само *** на тая планета.. без значение държавата..

44

Анонимен

преди 12 години

Да си спрат нет-а и да си работят локално. Тогава няма да се налага да се пазят от неизвестни "нападатели" и да се ежат с оръжие в ръка.

43

МЕНСА

преди 12 години

ПЕНТАГОНА ПОЛУЧИЛ КИБЕР ЗАПЛАХА НЕЗНАЙНО ОТ КОЙ И СЛЕД ОБСТОЕН И ЕНЕРГИЧЕН АНАЛИЗ НА ПОЛОЖЕНИЕТО РЕШИЛИ ДА НАНЕСЪТ ВОЕНЕН УДАР НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ

42

...

преди 12 години

пак е по добре...сигурно става дума за безпилотни самолети или подобно...вижте Русия цялата им доктрина за национална сигурност е базирана на ядрения отговор...защо не коментирате това...само плямпате САЩ това САЩ онова...поне никой в САЩ няма право да използва ядрения арсенал ако самите те не са нападнати с такова оръжие...докато в Русия не е така...скоро приеха закон че президента може да отвърне с ядрени удари при каквато и да е заплаха това включваше и кибер атаките...

41

Анонимен

преди 12 години

Група западни учени след провеждането на многократни опити, откриха че наличието на нефт и отсъствието на противоракетна отбрана в която и да е страна, неизбежно води до демократизиране:) особено ако се пуснат слухове че дадената страна прави кибер атаки срещу срещу олицетворението на демокрацията и свободата САЩ където хората се пукат по шевовете от демокрация:)))))))

40

зевзек

преди 12 години

Именно - ако в някой едномилионен китайски град има един хакер, който е пробил сайта на пентагона, САЩ ще заличат с ядрена ракета този град. Само така ще се спрат хакерските атаки:)))))) Тъпотията ще унищожи Америка, "Пред погибел гордост върви, и пред падение надутост" - Билбията

39

на баба Хакерка внук

преди 12 години

Иранците ли ще са следващата супер сила в кибер атаките?То какво ли не беше - само да им е неудобен някой - педофил, расист, изнасилвач, хакер, терорист.....Все такива удобни теории ала : "Те да кажат, че сестра ти е к***а, ти ходи доказвай, че нямаш сестра."Ама ние *** дето само хън, мън , с наведен нос. Малко ни е ,че така ни оправят винаги и отвсякъде.

38

Хъм

преди 12 години

За това си има дума - параноя. Има си и дума за хората с това заболяване, ама дума за цяла нация с такова заболяване ... знам ли може и да е пентагон.

37

?

преди 12 години

"Вашингтон "си запазва правото да отговори с всички необходими средства дипломатически, информационни, военни и икономически, за да защити страната, съюзниците и партньорите си"."кой им дава това право?или си с тях или срещу тях....за това ли беше цялата истерия около anonymous и Lulz.... явно тези "хакери" са на заплата то ЦРУ...

36

do 35

преди 12 години

Tova ne e cyber ataka tova e oligofrenka postypka na ***.

35

jeko

преди 12 години

Значи ако ги напсувам по тия по e-mail, те ще ми бомбардират къщата. Майкооооооуууууууу :))))

34

савов

преди 12 години

Абе какви кибер атаки с каква сила щели да отговарят тия нещастници бе.Те директно им оджаскаха пентагона със самолет тия щели да отговарят със сила срещу кибер атаки?!?!??! -смешници жалки!

33

$

преди 12 години

Интересно ще бъде, ако идентифицират някой американски хакер. Какво ще правят в случая? Сигурно бомба по тяхната територия.

32

Dk

преди 12 години

Ама това е много старо! тази статия я имаше преди месеци пак тук!

31

хахаха

преди 12 години

закона е за вътрешна употреба. Милиони се източват покрай воените арсенали. Колкото повече воена подготовка за хипотетични глупости толкова повече $$$$ се източват. и най хубавото е че след 5 години се прави пълна подмана на арсенала и техниката. $$$$

30

Анонимен

преди 12 години

А ако "кибер-атаките" идват от Китай, както са огромната част, или от Русия, ще отговорите ли със сила?

29

Без коментар

преди 12 години

Отдавна е казано - ако не искаш мира - на ти секира!

28

varg

преди 12 години

добре,че има хакери че иначе световен терорист номер едно Америка няма да има отпор.

27

до 26

преди 12 години

Другарю "Трите плюса", виждам, че вече си се събудил и громиш народните врагове на тихия фронт :)))

26

Анонимен

преди 12 години

То и с вас няма да се церемонят. Сега не сме 1945г. ,когато само вие имахте атомно оръжие и го хвърлихте върху жени и деца в Япония.