118

възмута

преди 12 години

Един път ще ми се наложи да използвам влак в годината и точно тогава ще стачкуват... Голям късмет. :|

117

Анонимен

преди 12 години

БДЖ го тласкат към фалит, за да може нова ГЕРБ фирма да го обсеби.

116

Анонимен

преди 12 години

Спокойно, Дянков и Трайчо ще бутат влаковете на ръка.

115

Анонимен

преди 12 години

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен.

114

TPE3BEH

преди 12 години

Стачка на хрантутниците ще е това. Сами си подписват смъртната присъда. Накрая БДЖ ще фалира и ще се създаде нова железопътна компания. И всичката хрантутна ***, която цуца от държавата и краде нафта ще изхвръкне на улицата.Същото полежение е и с пощите. Не искат приватизация. Искат старото статутково. И това си е. Айде червенотиквеновчето от позитано, драскайте си глупости. То само вие си останахте да си ги четете.

113

Тояга

преди 12 години

Дизел 2,60 лева , да ни е честито , така г-да управляващите ще "стимулират" родната икономика, готви ни се голяма сопа Скъпи съотечественици .......

112

Анонимен

преди 12 години

Изглежда частните превозвачи плащат на профсъюзите.

111

Анонимен

преди 12 години

точно така спирайте всички влакове!!!Тия съсипаха държавата,ние нямаме нито една сфера която да е добре,освен застрахователната,и депутатската

110

Тъпи сме !

преди 12 години

В България около 1,6 млн. човека не могат да разберат, че пазача на бившия премиер Симеон Борисов продължава да ги лъже. Точно тези наивници му дадоха още две години време, в което да се гаври с останалите българи. Мисля, че друго не ни остава, освен да стачкуваме, до като Свинаря се върне на старото си работно място, като старши на кофпомпа, в Пожарната служба на с. Банкя. Други държави, които също като нас са в банкрут изхвърлиха льольовците от властта. Ние защо само клепаме ?

109

Стачка до дупка

преди 12 години

Браво на жепейците !!! Само така !!!

108

Анонимен

преди 12 години

Ще постачкуват, пък после ликвидация.

107

до Катеринка

преди 12 години

Ела да те повозя на моето влакче. :)

106

... до 106

преди 12 години

Не се пеня,а и изобщо не защитавам управниците.Говоря за реформата в частност.А нещо обещано не е правено никога и от никой.Не е от две години.Дразня се на хората как говорят,че били съсипали държавата са 2 години тези.Няма нормален човек поживял малко повече да не вижда,че това си е отпреди промените,а след тях просто всичко е започнало да се влошава драстично.Все пак всичко зависи от нас хората,ние сме много и сме силни,ама не сме народ да излезет 300-400 хиляди и наистина да си искаме правата

105

до 101

преди 12 години

Я стига си се пенил. Какво сме искали. Искаме като нещо е обещано да се изпълни. Обещани са нови модерни вагони - нека първо да ги видим, после да се унищожават старите. Как да вярваш на фурнаджийска лопата? Как да вярваш на един, който уж мъж, пък не постъпва по мъжки? Сутрин казва едно, на обяд друго, вечер отрича и двете.

104

Катеринка

преди 12 години

Ааа е точно на именния ми ден ли ще спират? Не може ли друг ден :)

103

ku4eto

преди 12 години

Черен влак се композира, /2черен влак се композира, Ленче ле,от Бургас за София.Аз отидох в София, /2аз отидох в София, Ленче ле,занаята да науча.Не научих занаята, /2не научих занаята, Ленече ле,най научих любовта.Любовта е сладко нещо, /2любовта е сладко нещо, Ленче ле,кой не люби, той не знай.Ах, да знае мойта майка, /2ах, да знае мойта майка, Ленче ле,гроба ще ми изкопай.И на него ще напише, /2и на него ще напише, Ленче ле,Тук почива любовта."

102

до 96

преди 12 години

"vlakovete sa skapani samo se tormoziat horata za skrap, komunistite da iskarat parite kadeto gi otkradnaha"КОИ СА КОМУНИСТИТЕ?Такова жестоко концентриране на членове на БКП, както в ГЕРБ, отдавна не е имало.И защо не провериш произхода на Р. Плевнелиев? Той е възможно най-комунистическият. Баща му е окръжен секретар на партията, която се пишеше с главно "П", докато Бог се пишеше с малко "б".ГЕРБ ли имаш впредвид като пишеш "комунистите"????

101

по ГЕРБаджийски

преди 12 години

Решено: Без технически прогрес няма комунизъм!

100

...

преди 12 години

Абе вие какво искате бе,нищо да не се променя ли?Искате да се возите в съшите смърдящи,горящи,бавни и клатушещи се влакове ли?Искате реформи,а като се почнат ревете само.Всички тука са страшни компетенции и само плюят.Отидете там в ограбената държава и я управлявайте бе специалисти.Тази реформа трябваше да стане отдавна.И не е нужна само в БДЖ,ами на много други места.До сега 22 години кой какво е направил за железниците освен да краде,някаква реформа,проект,подобрение?Нищо.БСП премълчават само

99

Анонимен

преди 12 години

Борисов не го бърка, той се вози в коли на НСО...пардон...коли, купени с пари на данъкоплатеца.