75

ACID (до 75)

преди 12 години

Грешиш. Пуша почти всеки ден. Студент съм, 4-та година в Техническия Университет, бачкам и уча, обичам вечер като се прибера да се отпусна и да смъкна напрежението. Не пуша цигари и не пия. Ако злоупотребяваш е нормално да ти прави мозъка на желе, не си мисли, че при алкохола е по-различно. Не мисля, че съм престъпник и не мисля, че деградирам. А защо е забранена ли? Човече нямам достатъчно символи, а и се уморих да обяснявам на промити хора, които не са прочели нищо, а вярват на медии.

74

до ACID

преди 12 години

Казвам, че доста тревоманчета започват и цигари за затапака, а не че цигарите се започват от тревата. Тия 90% откъде ги изкара, едва ли от личен опит?! Подчертавам отново, че говоря за сериозен прием (всеки ден), а не за 5 "дърпания" през живота. И двамата знаем, че не си козил сериозно никога, щото щеше да знаеш, че ти прави психиката на желе. Що цигарите и алкохола са законни, а тревата не е? Защото е безобидна, щото няма нищо общо с наркотик или щото българите сме по-*** от холандците?

73

перник

преди 12 години

добра реклама !! 1:0 за диларите

72

ACID (до 62)

преди 12 години

Никога през живота си не съм чел толкова глупости, побрани в един коментар. Цигарите се започват от комплекси, от това да изглеждаш по-готин, а не от тревата. ФАКТ е, че хората, които пушат и двете, 90% от тях първо са започнали тютюна. Това, че я слагат под общ знаменател с по-сериозните наркотици, я прави трамплин за глупавите тинейджъри. Сами сме си го създали този трамплин! Ако се водя по твоята логика, в Холандия половината от населението трябва вече да е на амфет или хероин?

71

jorutz

преди 12 години

NE ZNAM DALI UMNITE IMAT SKLONNOST KUM PSIHOTROPNI VESHTESTVA NO OPREDELENO DROGATA NE E ZA GLUPAVI HORA.

70

Аристотел

преди 12 години

В Америка отдавна е практика обучени учени да взимат наркотици с цел по-добра работа на мозъка, но това не означава, че масово трябва да се използват за кеф.

69

ха-ха-ха...

преди 12 години

Да включат в СВ-тата въпрос - употребявате ли наркотици?

68

до проф. Уайт

преди 12 години

Прав сте, но сте страшно ***! Умните, и най-вече интелигентни хора /зощото са различни понятия/ изпитват ужас от действителността, сътворена от посредствените хора, които са масата и съответно избират "бягството от действителността".А от друга страна опиатите стимулират творческия процес, остава въпросът колко интелигентни са музиканти, художници и певци.Доста тъпо изследване и още по-*** изводи. Философия и социология липсват тук, всичко се тегли на кило - типично по западен модел

67

Анонимен

преди 12 години

Интелигентните хора са по-4увствителни и са мн податливи,но има и много ***,които използват наркотици...абе общо взето наркотиците НЕ ПРОЩАВАТ!

66

да бе да

преди 12 години

Умните пробват наркотици, а по-умните не ...

65

е,

преди 12 години

При всеки яовек независимо от неговото IQ на едното му рамо стои ангела а на другото дявола. Кого ще послуша избора е право на всеки човек той зависи от самия човек без никаква връзка с неговото IQ.

64

boqn4o

преди 12 години

Това винаги съм го вярвал, че е така и ето, че излиза наяве. Затова тъпите чалгари по чалготеките пият селска водка и се мислят за велики, никога не употребявали "наркотици" като трева. Колко пъти от някъв *** селянин съм чувал: "Дай да си пием тук, с други неща да не се занимаваме, вредни са". Само че истинският бич за българина е алкохола, а не тревата.

63

do 62

преди 12 години

*** фуражка *** си смени мъжката прашка!

62

лош

преди 12 години

колко е абсурдно всичко - да поркаш ракий и уискита всеки ден е нормално,от тях нито рак се хваща, нито си *** дроба,нито ставаш агресивен и ръгаш непознати с ножове и т.н! Но представи си да скъсаш някоя марихуанка и да си завиеш един масур и вече си асоциален и закъсал наркоман,преследван от закона!Същия този закон ми забранява да си отглеждам въпросното разстение дадено ми от Господ, а стимулира консумацията на алкохол,произведен в някоя американска фабрика или наш си винзавод!

61

до 55

преди 12 години

Ти може да си информиран, колега, ама реалността ти бяга. Това, което сериозният прием на трева прави с теб, нито алкохола, нито цигарите, дори и заедно, не могат да ти направят. Тревата е много успешен трамплин за всички по-сериозни наркотици, дори е трамплин за цигари. Доста тревомани са започнали първо качак, а след това чак цигари и всичко останало. Статистики за убитите от цигари или качак са като ПТП-тата при мъжете > ПТП-тата при жените - куца.. и с двата крака.

60

барри

преди 12 години

На мен преди време, докато учех, ми направиха един от тестовете за интелигентност на Менса. Изкарах 44 от 46 възможни точки, ако не ме лъже паметта. Следващият в класирането колега беше с 36 точки. Никога не съм бил напушван. Като видя наркомани, веднага ги познавам обаче. Гадна *** са.

59

Lostov

преди 12 години

НОМЕР 55 ACID ГО КАЗА МНОГО ДОБРЕ...

58

галактика

преди 12 години

Въпросните учени, както и автора сигурно не са и помирисвали наркотик.... /според статията де/

57

toni

преди 12 години

ami da. umnite iskame da opitame ot vsi4ko ot jivota :]

56

винце

преди 12 години

Има разлика между наркоман и това да пробваш. А лично аз предпочитам тревата пред алкохола, като говорим за няколко пъти годишно, Отпускаш се, имаш приятни мисли, въображението ти се отваря, добре ти е, контактен си - перфектното състояние за "сред хора".