41

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Мариян:Щом 1000 пъти, тогава е безусловно вярно, в групата на манияците си :-)

40

Мариян

преди 12 години

Наблюдателю,ти си болен мозък,и си за лудницата!!!Ще ти кажа само,че имам пари да платя не само Iphone 4s но и следващия модел който още не е излязъл накуп, но Android е 1000 пъти по добра и бърза OS!Galaxy S2 в комбинация с Android е най доброто до момента!!!!

39

djovani

преди 12 години

А тъй като по-долу видях, че застъпниците на iOS изразяват мнението си 4-ката.... Има доста по-добри машинки, който използват ядро на Linux.... И от тази гледна точка давам пример с HTC Sansation, Incredible S, а да не говорим за Evo 3d... Не само като характеристики тези устройства са доста по-бързи и по-мощни от Iphone, а и в действителност работят доста по-добре!

38

djovani

преди 12 години

Не дава значение при сравнение на двете системи, тъй като това е (лично според мен) грешка на пазарната икономика на apple. И естествено това е най-голямото предимство на android. Да на говорим от гледната точка на българина, че за iOS почтни няма хакнати приложения( и повярвайте причината за това , не е че немогат да се направят) което означава, че всичко трябва да се купува! Да сравнявате Android и iOS е, като да сравнявате Linux и MacOS! (а изхода от спора тук е пределно ясен)

37

djovani

преди 12 години

Първото което е много тъпо да се сравнява android и apple , тъй като едното е операционна система а другото е фирма.... iOS е операционната система на apple! Пазарния дял на android се дължи на това, че те поддържат голямо разнообразие от телефони(т.е. са предпочитани от доста фирми). Но личното ми мнение е че е android е доста по добра операционна система сама по себе си, защото има доста по-голямо разнообразие от програми за него. Естественно че причаната за това е, че е по разпростаранен, но

36

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 7:За кьорав, сакат, глух и *** е вече ясно:- "Android" продава- Apple печелиПричините за горното разпределение на труда са много и логични, маркетингът не играе особена роля за това (напомням, за всеки случай) :-)

35

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 7:Надявам се, че си все-още здрав, тогава! :-)Обемът на пазара може да се определи в бройки, обемът може да се определи и с обща стойност на продадените бройки, както и с обща печалба от продажбите и всеки продавач има своя дял, по бройки, обща сума на продажбите, печалбаВсичко е толкова просто:- Android телефоните се продават все повече, защото се продават все по-евтини модели- Apple печели все по-вече, в сравнение с останалите производители, защото продава качествени и скъпи модели

34

7

преди 12 години

НаблюдателЕЕ, ако обичаш не пиши повече за неща, които не са ти ясни. Излагаш се и предизвикваш единствено смях. Но, хайде да те ограмотя малко. Обем на пазара представлява предполагаемо КОЛИЧЕСТВО БРОЙКИ, които могат да бъдат продадени на него. Пазарният дял е това, колко БРОЙКИ си продал. А за момчето благодаря, само че си закъснял с около 30 г да ми пишеш.

33

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ thaddeus:Интелигентните, като теб, предполагам, също защитават тезите си с линкове?Квалификацията ми по-долу е шеговита, в която има известна доза истина :-)

32

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 7:Момче, ти български не разбираш ли или само от числа не разбираш?Да ти го обясня като за първокласници:- има различни критерии за пазарен для: по продадени бройки продукти, в случая - smartphones, по обща сума на продадените smartphones, по печалба от продадените smartphones и т.н.- пазарният дял на Android за последното тримесечие по БРОЙКИ smartphones, според източниците на статията, е 52.5%- пазарният дял на Apple по ПЕЧАЛБА за същия период и пазар е 52% (това не го пише горе)

31

thaddeus

преди 12 години

@НаблюдателЕЕ"Известно е, че собствениците на Android спадат към две главни групи:- манияци- бедняци"Ти сериозно ли го твърдиш това, нещо факт да представиш, линк да прочетем това твое твърдение. Обикновенно по форумите, интелигентните хора защитават тезите си с линкове...А ти интелигентен ли си? Или поредния ***... е кой е фанатика тук, стане ли въпрос за ябълки пяна ти тече от устата...обсебен си човече...Овърклока е нещо от което не разбираш...

30

7

преди 12 години

Как сравняваш бройка със стойност и правиш изводи за пазарен дял, голям *** ще излезеш. Същите глупости като в другата статия пишеш.

29

7

преди 12 години

НаблюдателЕЕ спри да пишеш очевадни глупости- пазарния дял на Android (по брой продадени smartphones, даже няма да дискутираме на кого са продадени или предадени или активирани) e 52.5%. Трябва ли да спомена, че това е за сметка на евтините Android модели (Samsung, например, произвежда Android 136 модела)- пазарният дял на Apple (по печалба) е 52% (защото продават само висококачествени модели)Дано знанията по информатика не са като икономическите ти познания.

28

Ал

преди 12 години

Motorola Atrix FTW.

27

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Ех, Мариян-чо:Известно е, че собствениците на Android спадат към две главни групи:- манияци- бедняциЗа да сме съвсем наясно един със друг - към коя група се причисляваш? :-)

26

Мариян

преди 12 години

Ей наблюдателю,след тази новина спри вече с тъпата ти ябълка,защото доказваш колко си ***!!!

25

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ thaddeus:Не си overclock-вам laptopa само защото не съм от тези, коити се опитват да разберат защо едно нещо ВСЕ-ОЩЕ работи :-)

24

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 180:Бутоните за регулиране и изключване на звука, включване и изключване на телефона не са част от интерфейса на iOS, затова не ги броя.Какъв ти е телефона?По отношение на scroll-ването (например) в Android - няма обзор на Android smartphone, в който този проблем да не е описан. В същност, производителите на smartphones се опитват да компенсират тази неефективност на Android OS чрез по-бързи процесори и повече RAM, но досега не постигната гадката работа iOS.

23

thaddeus

преди 12 години

НаблюдателЕЕНе овърклолваш лаптопа си, защото неможеш... маковете не позволяват клок, мазната ОС се дъни...повярвай правил съм опити... биосът няма такива функции

22

180

преди 12 години

iPhone 4S има 5 хардуеърни бутона ако трябва да бъдем точни. Моят Андроид има само 3 - on/off, който е и lock и 2 за усилване и намаляване на звука. И трита са с напълно предвидими функции. С двуядрен процесор просто няма къде да видиш лаг при андроида ми, там няма такова понятие. Колкото до Safari - въпрос на лично предпочитание. На мен ми е по-удобно Google да ми е интегриран в браузъра.