76

Desi

преди 12 години

до 66. и кво са виновни хората дето работят в БДЖ че всяко правителства прави търгове и пак нищо не се направи ? имаше пари за електрификация и продължение на линията до Турция, ама взеха парите и нищо не стана, всеки като дойде на власт взима пари от БДЖ-то и ги ползва да си покрива други дупки. Работата е специфична, каква ще правят хора на 50-60 години ако ги съкратят ? Аз ако съм на тяхно место ще стачкувм до дупка, барем ББ се освести че е премиер на хора а не на електорални единици !

75

1

преди 12 години

вече като бат бойко ще се возим в хеликоптери московски ще ги осигори.

74

до московски

преди 12 години

Търпях, търпях, ама то вече не се издържа...Слушай или по-точно чети другарю Недев. Ако аз съм този който ще решава как да стачкуват в БДЖ на 24 ще поискам не само да не се съкращава никой ами ще поискам и мин. раб. заплата в БДЖ да стане 1000 лева. Да точно така 1000 лева и докато това не е факт нито един влак няма да тръгне и нито един работник няма да работи само ще се явява в 8.00 до 17.30 ч. на работното си място без да изпълнява нищо. Другарю Недев не само, че ще ми изпълниш исканията, ами и хоро ще ми играеш. И сега към основата на всичко това : в света няма нито една държава наричаща се развита без железопътен транспорт, нито една,а тук той няма даже и да работи така, че държавата ще е пренудена да обяви фалит. В БДЖ не само, че не трябва да се съкращават работници ами трябва още много да се наемат за да потръгне изобщо БДЖ. БДЖ умишлено е докарано до това положение и най-лошото е че продължавате другари да го фалирате и източвате...Вие сте виновни за всичко, Вие управляващите.

73

мбуахаха

преди 12 години

БДЖ ще фалира, за да се прикрият далаверите и кражбите за 22 години назад. Също както стана с Кремиковци - години наред източване, крадене и накрая удобен фалит. А народа гледа турски сериали, пие менте алкохол и слуша чалга.

72

Железаря

преди 12 години

Станишев е виновен.

71

Bez ime

преди 12 години

Ей Кольо, недей да изтръгваш гръкляна на човека бе! Внимавай какви ги говориш, 66 има право, и мене така една сутрин ми сложиха много минуси, но БДЖ са търтей и стига сме ги хрантутили; Една *** кондукторка ми чете морал тука за БДЖ...но се скри като мишка и не писа повече.

70

Анонимен

преди 12 години

От близо 3г. Герб са на власт, а от БДЖ цоцали пари БСП?!?! Това ще рече ли че когато на власт са БСП, НДСВ, СДС - тогава пари от БДЖ са цоцали Герб!?

69

Анонимен

преди 12 години

А Тиквата да каже защо и тая година е взел от бюджета на БДЖ пари и е покривал далаверки за Метрото в София?

68

Нели Русото

преди 12 години

Че каква връзка има тук Москва, мислех че говорим за София ?

67

колю

преди 12 години

66-ти, кой си бърка в носа, бе??? Ще ти изтръгна гръкляна да знаеш!!

66

Я

преди 12 години

Я тоя ***-66 каква глупост е написал! Ти да не си бибитко борисов бе?

65

E...ти

преди 12 години

Железницата-създадена през турско робство,разцъфваше през войни и разни режими,но мафиотското иго и дойде в повече...

64

Айде стига политика

преди 12 години

Крайно време е да се въведе ред в тази постсоциалистическа фирма, в която всеки си бърка в носа и в джоба на държавата. Аман от търтеи дето ги мързи да си вършат работата във всеки един аспект. Няма нужда да навлизам в подробности, всеки знае дериджето на БДЖ -то. Повече така не може, трябва да се реже до кокал за да тръгнат нещата.

63

Анонимен

преди 12 години

Предлагам да изтеглим двете подводници от гробището им в морето и да и пуснем като алтернативен транспорт по време на стачката...

62

malko ostana

преди 12 години

njama strashno do proletta durjavata shte e zakrita!!!!!!!kratko i jasno!!!

61

Бай Хур

преди 12 години

и тук лекарите са виновни... тия некадърни мързеливци !

60

Футболен фен

преди 12 години

Ами като фалират БДЖ,кой ще спонсорира световното по футбол?

59

опааа

преди 12 години

До 43 :И това за надин :)

58

До №53

преди 12 години

А остана следващите са пощите.

57

Анонимен

преди 12 години

Цялото реване на червените клакьори не е защото им пука за БДЖ, а защото вече няма да могат да цоцат кинти оттам...