52

Анонимен

преди 12 години

Не съм компетентен разследващ орган, но като един средностатистически гражданин, с нормална логика тези "доказателства" за оневиняване ми звучат като от приказки на Братя Грим. Малко пък се понапънете и измислете нещо по- правдоподобно, то бива да ни имат за шарани, ама чак пък толкова...

51

333

преди 12 години

Ае спрете ме занимавате с тоя чакал ве. Аре обявявайте война на Бразилия и си земете пласьорчето. Па земете и подписка поснете за горкия трафикант. Глупости безкрай тука

50

Earth

преди 12 години

Комуноиди виновни няма открити, няма открити

49

СМЯХ

преди 12 години

хахаха...не знам вече какво да кажа...какво може да докаже тоя фотограф ? Правил му е инспекция на куфарите ,преди да ги купи ? Или е спал на легло с Боевски и го знае къде е ходил ?...

48

:)

преди 12 години

Риска е голям и да умре от глад и да му вземат фитнесите...

47

FEN

преди 12 години

MOGE I DA NE E ZNAEL -AKO DOKAGE ,4E KUFARITE SA DOSTAVENI V XOTELA SHTE SE IZMYKNE-A I 10 KG. NIKOI NE PRENASIA PREZ LETISHTETO- RISKA E GOLIAM IMA NESHTO GNILO V TAZI ISTORIA???

46

Анонимен

преди 12 години

На нас ли ни праят вятър или просто така си плещят на световно ниво

45

:)

преди 12 години

Схеми много и хиляди ... един хващат следващия на опашката след него минава и така... :)

44

Анонимен

преди 12 години

ЕДИН КУФАР ТЕЖИ 3 КИЛА С 9 ДЕВЕТ КИЛА ДРОГА ТОЧНО ЩАНГИСТА НЕ МОЖЕ ДА ОСЕТИ РАЗЛИКАТА ЛИ? ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ВДИГА И МЕРИ КИЛОГРАМИ:)

43

Хехе

преди 12 години

Че то някой спори ли по въпроса дали са либи нови куфарите и чантите? - НЕНови или стари са били пълни с наркотици! Кога и кой ги е пълнил ,не е ясно. Но кой е тръгнал да ги пранася се разбра. Що за защита е ,че видял покупката ??!?! Глупости ...

42

хм

преди 12 години

пък в *** си бъркат в носа?

41

Анонимен

преди 12 години

не говоря за летището...на по-високо ниво в нарко-мафията.На летището през скенера всички са равни...тои много добре го знае това. Да не мислиш че полицая на летището го знае къв е и кво е? Говоря ти че не би се навил да е муле за никви пари, а ако беше от мафията щеше да прати муле да го донесе.

40

:)

преди 12 години

Именно, че е на по високо ниво...Естествено, че по-трудно биха се усъмнили в един успял и известен човек .. от колкото в един, който от километър си личи , че не му е чиста работата ...Още повече е бил с дъщеря си .. в една нормална ситуация кой би се усъмнил ?Е мисля, че той на това е разчитал..

39

viv

преди 12 години

колко ли е платил на фотографа,защото няма да му помогне -това да не му е България?

38

Анонимен

преди 12 години

Не знаем кво точно е станало, а и не знаем как работят нарко-картелите. Това е много заплетена игра. Човек които мозе да продаде 10 кила в БГ ненаказан от конкуренцията е на визоко ниво в йерархията и няма да рискува да мъкне дрога по летищата...а не вярвам да се е навил да е муле по простата причина че е на по-високо ниво и не е толкова гладен. Нещо не ми се вързва.

37

Gugutin Koevski

преди 12 години

Ne se nauchiha ,,IZBERETE BULGARSKOTO,, i si CAR. Kufari matrioshki bol v Bulgaria,ama prazni.Nema droga.Dali sa mu vkluchili v cenata na kufarite i skapata podplata?

36

:)

преди 12 години

Оправдания от САЩ ... прекалено МНОГО съвпадения са се навързали не смяташ ли ?

35

Анонимен

преди 12 години

Удавник за сламка се хваща.....

34

Анонимен

преди 12 години

алооооо, адвокатитееее....не ви ли минава през ума че наистина може и да е бил ползван за муле без да знае? Бих ви разказал една история за мен, но е много дълга, а и не вярвам да я проумейте...и аз счм бил в подобно положение, без да знам от къде ми е дошло. Оправдан съм от американски съд с желязно алиби. Това няма да е първия случай.Дано се докаже невинен АКО Е ТАКЪВ.

33

:)

преди 12 години

можИ , неможИ .. това е положението .. ще се надяваме поне там да има съд...