18

Детектифф

преди 12 години

Подобни неща у нас стават благодарение на полицейката ни държава,както някои упорито я наричат. В една неполицейска и демократична страна на запад това е невъзможно да се случи, а ако се случи, наглеца за минути се оказва озаптен, благодарение на сигнал подаден от не дотам търпеливи граждани. Тази система се нарича ДЕМОКРАЦИЯ ,а живущите в тези условия ОБЩЕСТВО, в пълният им смисъл и значение.

17

Златно талонче

преди 12 години

Взимаш си 5 банкноти по 20 лв. и си караш свободно без притеснения.Така се взима златен талон(всъщхост е жълт).................

16

от недоволен

преди 12 години

ами,че като гледам май всеки от нас познава по 1 такъв...че някой май познават и по 2-*** 3-***...хахаха накрая май книжки няма да ни трябват...защо да се бъхтиш да изкарваш като те карат без...пък ти бъди изряден...

15

666

преди 12 години

У наше село е пълно с такива , и продължават да си карат като рали пилоти. Явно вече е нещо нормално за БГ. :)

14

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** сигурно не може да си каже и името, ама досега си е купувал катаджиите. Сега в кризата са му свършили мангизите и нормално от утре яха магарето на село.

13

Стефан

преди 12 години

Малиииии! Сега като му пръ днат на оная работа... Ужас! Горкият!

12

!

преди 12 години

Поредната условна.....

11

Контраст!

преди 12 години

Ами, "машала" и "аферим" (както се говори по сериалите на BTV)! А Вие помните ли как взеха книжката на МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА в Чехия??? Имаше и статия в DNES.BG и се казваше "Урок по Чешки". Дебелата Берта Новакова (полицайката) го спира за превишена скорост, тряска му глобата и си слага книжката на Пан министъра в джоба- БЕЗ КОМЕНТАР!!! А при нас как е??? Само 48 нарушения и пак кара и го хващат на 49-то... Родната ПОЛИЦИЯ ни "пази"...Бог да пази България!!!

10

Манго Джери

преди 12 години

*** като им изтече книжкара поради липса на точки направо си купуват нова от битака. *** в учебна кола да сте видели ? А половината са таксиджии или карат в града счупени 20 годишни опели, голфове и т.н.

9

Фен от Село

преди 12 години

Ако полицията спре да взима рушвети това значително ще намали трафика и инцидентите по пътищата !Може и *** с купени книжки никога повече да не си ги получат.

8

Анонимен

преди 12 години

и ПАК турчеещ се ром

7

Анонимен

преди 12 години

bravo na nego

6

от КАТ

преди 12 години

на 50-тото нарушение да почерпи по случай юбилея!

5

Българче

преди 12 години

...делото ще се влачи 2 години през които той пак ще кара, а след това ще полежи 6 месеца, защото за добро поведение ще го пуснат бързо. Сами си отговорете, дали след като излезне от затвора (ако въобще влезне) въобще ще спре да управлява ? Убиец, когото всички чакаме да направи някоя голяма трагедия и чак тогава да започнем да се чудим, кой крив - кой прав!

4

Хамир

преди 12 години

Ха ха за мен ли пишат ве?

3

Анонимен

преди 12 години

Допълнителната справка пък установила, че за шофьоркия си стаж мъжът е извършил общо 48 нарушения на Закона за движение по пътищата.По точно е да се каже, че 48 пъти са го хванали да нарушава закона! Той вероятно е нарушил правилата хиляди пъти за да го хванат 48 пъти!За този 2 години лишаване от свобода ще са малко!

2

жаго

преди 12 години

братлета , много шафьоре правят по 49 нарушения на час ....каква държава, какви пет лева ....

1

Професор Бучков

преди 12 години

Ами то в Кърджали ако има полиция ,то хванатите ще бъдат много повечеТози явно си е спрял да плаща вече