21

.

преди 12 години

Mejdu drugoto mojem da pratim edna seriozna porciq *** v Antarktida na ekspediciq.

20

.

преди 12 години

Bravo che sa go spasili , izlizat po-dobri ot nqkoi nashi evropeiski bratq , a i ne znam zashto Bai Ganio si misli che v Brasilia ili latinoamerikanskite durjavi jiveqt mizerstvashti *** , horata tam sa dosta obrazovani i stranite im sa bogati na surovini i sa dosta po-ustroeni ot nashata vupreki mnogobroinite si problemi. Izvinqvam se che pisha na latinica, no ne mi se restartira kompa za da zadovolq krivorazbraniq patriotizum na nqkoi individi , obitavashti saita.

19

ПЧ

преди 12 години

До всички "хейтъри", драскачи и по специално до "майорски" - вие никога няма да разберете, какво е това да имаш смелостта и дързостта да защитаваш българска кауза. Няма как и да разберете, колко лишения и жертви правят тези смели хора, за да може разни подлизурковци да се гордеят с присъствието на България на географската карта на белия континент. И преди да седнете да пишете, се информирайте и знайте, че без хора като Данчо Йорданов и проф. Пимпирев, всичко това щеше да бъде невъзможно.

18

Ime

преди 12 години

И да, Анонимен 8, инфаркт понякога се получава внезапно, без каквото и да е предизвестие и медицината не винаги е в състояние да го предвиди навреме.

17

Ime

преди 12 години

Не 15, не е прав 14.Силно ме съмнява да има много младежи желаещи да се наемат с подобна експедиция. Защо ли?Защото на никой не му пука за науката.Защото никой няма да им плати нормално за месеците прекарани там.Защото вече и без млади учени оставаме, след като не са *** да седят гладни у нас...Защото...защото...зашото...Ако знаеш колко защота са...Помни ли някой от вас обявата за Роженската обсерватория със смешната заплата и супервисоките изисквания за кандидатите...

16

пингвин

преди 12 години

Уфффф - от 20 години едни и същи муцуни ходят до Антарктида....... Пимпирев и сие...... Е няма ли млади учени - питам аз ? Не отричам опита и познанието на старите, но е крайно време да започнат да отстъпват и на младите учени..... И как ги избират участниците в експедициите ?!?!? Дянков нацяло да закрие БАН - 90% там са изкуфели вече, а младите и амбициозни хора бягат навън.....

15

Анонимен

преди 12 години

*** (*** ) spasiavat balgarin-tova ne moje da bide !

14

Andreshko

преди 12 години

Do 14 da prav si, ne znam dali e bil v pensionna vyzrast .. no za neshtastie i mnogo mladi hora poluchavat infarkt ... tova e strashno !!!

13

майорски

преди 12 години

млади момчета/момичета няма ли .....ами пращаме пенсионери в Антарктида.....ама не нали някой си професор трябва да си развее *** и да пише посли статии....за да се ходи там всеки от тях трябва да мине физически тест .....тоя доцент се съмнявам да го е минал ......трябва ли някой да умре за да се сетим ......все "българската Катуница " ли си търсим ......нека ни е за урок...но там не е като разходка из до Витоша и обратно...

12

...

преди 12 години

Изглежда бразилските власти не са предубедени към българите...

11

ЗА 11

преди 12 години

Е щом ти така си си помислил, докато си гледал телевизия, значи наистина трябва нещо да се направи хахахахаахаа например да бъдеш въдворен в психиатричен диспансер, където да ти помогнат.

10

Анонимен

преди 12 години

инж.Йорданов може да има неоспорими достойнства в областта на науката,но заминаването му на такава мисия в Антарктика беше необмислено и безотговорно.Още преди да заминат имаше едно интервю с него по една телевизия и като видях този човек в напреднала възраст си помислих точно това,което вече се случи.Някой трябва да поеме отговорност защо е изпратил човек със недобро здраве на такава експедиция и съответно да поеме и съответните разходи!

9

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

КАК НЕ Е разбрал Бойко за случката !Щеше да отиде със "Спартана" - правителствения самолет, лично да го прибере, и после цял месец новината щеше да е основната в праймтайма на всичките патриотични и Бойколюбиви български телевизии.Пътем щеше да мине и през Бразилия, да се похвали на леля Дилма -- да види тя какви юначни българи - като него - е раждала, ражда и днеска, бащината й Родина.

8

Анонимен

преди 12 години

Доктор Стоичков ви поздравява АЛМА ВИ МАТЕР

7

Анонимен

преди 12 години

Абе добре са го спасили човечеца, ама той като е трагнал за Антарктида физическа подготовка и медицински прегледи не е ли имал? Инфаркт не се получава ей така от нищото. Абе хубава работа, ама българска.

6

Анонимен

преди 12 години

Eeeee Антарктijа... земьо македонска!

5

Анонимен

преди 12 години

Неграмотници, неграмотници. Данчо е радиста на групата. Пимпирев е началника на експедицията. Ама кой да провери. Нали по лесно е да препишем нещо от някъде и да тичаме бързо бързо в чалготеката да не изпуснем пиячката. То все тая кво ще пишем. По важното е кво ще пием.А и да запитам колко са 5,30 часа? Това нещо като 5 часа и 18 минути и 27 секунди ли са ?

4

хит

преди 12 години

Ние учини си имаме.Ето да изпратят'' хонорис майна ''Стоичков.....Бързо оправяне му желая на човека...

3

Анонимен

преди 12 години

Дано се оправи човекът напълно.. Ако можеше хората да работят само в името на науката и за доброто на човечеството и хуманността да е над човешките пороци, светът би станал съвършен.Може би някога, в бъдещи времена, когато човечеството извърви своя път към духовното преобразяване.

2

ГЕРБераст

преди 12 години

Лично нашия велик ръководител, великия Бойко Борисов е наредил тази спасителна операция.Гарантирано от ГЕРБ !