5

От Дериват до 1

преди 12 години

Папандреу беше проводник на Световната банка, тя го постави на премиерския пост. А пък новия е бивш директор на Европейската банка. Какво е общото между двете финансови структури - техния собственик, Федералния резерв. Това, че някой сменя друг, не означава, не няма да служи на същите господари.По същия начин В Италия Монти е доверено лице на JPMorgan.

4

Ястреб

преди 12 години

Сега яко ще смучат кръвта на гръцкия народ финансовите вампири! Ако някой се интересува, как една шепа хора заробиха цели народи (не измислено робство като "османското", а истинско робство!), препоръчвам книгите на John Perkins "Confessions of an Economic Hit Man" и "The Secret History of the American Empire". Тези книги трябва да се прочетат от всеки, който претендира да е поне малко интелигентен. И ще разберете, какво ви очаква в близкото бъдеще вас, децата ви и България като цяло!

3

99%

преди 12 години

*** ги кредиторите

2

МЕНСА

преди 12 години

ЦИОНИСТИТЕ -КРЕДИТОРИ ВЕЧЕ ПОЧВАТ ДА " СПАСЯВАТ " ГЪРЦИЯ.

1

Воин на Христос

преди 12 години

Жалко за Папандреу.Той може би беше единственият , които се опита да се опълчи на западните "спасители" на Гърция.На тези ,които искат да поробят Гърция и да я изравнят по жизнен стандарт с България. Сега естествено Пападимос,като член на Билдербергите,организацията създадена от Дейвид Рокфелер ,която управлява Света,ще приеме всички искания на "спасителите".Така ще се изпълни пъкленият план за поробването на Гърция