53

Анонимен

преди 12 години

Абе да питам природозащитниците - това първият филм сниман в Деветашката пещера ли е?

52

Льольо

преди 12 години

Ами... в Деветашката пещера са се снимали не един и две филма... Не мога да схвана как на този точно се вдигнаха "великите" ни еколози? Голям филм - голям отзвук. Малък филм - малък отзвук.

51

rambo

преди 12 години

за пари бай *** и дупето щте си продаде.непобедимите2 не са никакви звезди те са химици които пият анаболни стероиди-допинг и тренират по стари тренировъчни програми които са неективни и от 100 години.на 11.11.2011г. аз направих наи новата тренировъчна система с коиято не се пият стероиди а се правият мускули само с храна и витамини.освен това не ми е нужна фитнес зала а само нияколко спортни приспособления.пак българин е откривател на наи новата и ефективна програма за боди билдинг и е негова

50

!

преди 12 години

Щом клекнаха пред Сталоун и компания, направете сметка какво правят пред гигант като "Шеврон" за шистовия газ. За шистовия газ ни пълнят главите с фалшиви обещания за енергийна независимост от Русия, загърбвйки факта, че ще отровят Добруджа, която е житницата на България. Да видим какво ще рекат за прилипите. Сигурно ще се задоволят с факта, че имат разрешение. Срам!

49

до 51

преди 12 години

Не не , не на всеки българин само на мързеливите -лизлиовци които ги има по цял свят.Това ,че някои мухъл им е готов да продаде природа, род , и всичко не прави всички българи такива ,ето хората са им оказали съпротива.Не сме 5 свят нищо просто имаме някои прекалено продажни сънародници , за долари слава и власт не е важно.Аз бих им предложил да снимат в старчески дом,че там им е мястото .

48

Анонимен

преди 12 години

За какъв им е Деветашката пещера ? С една пачка доларчета ,на всеки българин задникът му зейва като Деветашката пещера !

47

Анонимен

преди 12 години

"Прилепите унищожават огромни количества насекоми, много от които са вредители. Едно малко кафяво прилепче, което тежи около 5 гр, изяжда 3000 насекоми на вечер и само за един час може да изяде 1200 комара!". Надявам се това да ограничи малко тесногръдите коментари тук. Много малко хора осъзнават сложната система и баланс в света и мястото на отделните видове в екосистемата с тяхната специфична роля в нея.

46

Анонимен

преди 12 години

Пак пляскам с ръце , така здраво с крак да се тропа ,че някои като е известен и богат да не е господ.Отпор и толкова , аман от дупедавци за малко слава и да се харесат на гостите.Гледал съм филми в които ми се е повръщало какво правят с предостъпените за снимки места.Така ,че на непобедимите или глоба или отказ да снимат ,ако ще и папта да им е дал разрешение.А някои ако си спомня каква гавра бяха направили в Ал. Невски София , да я опише вместо мен.

45

Анонимен

преди 12 години

да оставят животинките на мира!!!освен че вече починаха няколко хора,ами сега и прилепите ще избият!!!скапани хамериканци

44

do 45

преди 12 години

Няма как да ги накарнят - австрийските ски писти са в км. повече, а картите за ски по-евтини.

43

пловдивчанин

преди 12 години

Дреме ми на *** за Деветашката пещера!

42

Анонимен

преди 12 години

Новите ски писти В бългерия накърняват интересите на Австрийските зимни курорти!Нищо друго не накърняват!

41

Анонимен

преди 12 години

Накрая ще си купят експертното мнение на еколози, които ще преценят, че снимките на филма не пречат на прилепите. Същите тези еколози, които прецениха, че построяването на нови ски писти в Рила и Пирин не накърнява с нищо природата там.

40

Страстен гей

преди 12 години

Какво ми пука!!Харесвам Силвестър Сталоун!!Оу, бейби!!И на Арни не бих отказал!!Иес, хъни!!

39

Анонимен

преди 12 години

КЪДЕТО СТЪПИ КРАК НА МУТРА ТРЕВА НЕ НИКНЕ.

38

Анонимен

преди 12 години

Много ме е дерт! Нали и без това си имаме много природа! И Снежанка е мн по-хубава от таз Деветашка пещера!!!!!!!!!!

37

dd

преди 12 години

Там се е утепало да се снима Батман

36

Розов пеликан

преди 12 години

Някакви простаци оня ден на пазара се опитаха да попречат на едно куче да се изходи по голяма нужда до сергията със зеленчуци!Представяте ли си?!?!Какво нарушение на правата на горкото животно!!!А бе ей, балкански тъмни субекти , вие знаете ли че в Европа има специална тоалетна хартия за кучета, бе ей!?!?Ха на вас някой така да ви попречи в сюблимния момент, да ви питам как ще се чувсвувате!?!Български, герберясали простаци!

35

Анонимен

преди 12 години

"НЕПОБЕДИМИТЕ" и от ДДС са освободени ! Каква ни е ползата от тези, освен да ни прецакат природата ?

34

до Спонги

преди 12 години

Ами не е вярно, разбира се!Вярното е че Костов е ***!