323

някой

преди 12 години

До: номер 314Положението със *** в САЩ е още по-страшно отколкото с нашите *** тук.Ако минеш покрай някой *** и си бял, гледа те на кръв и урина все едно си изнасили жена му и без да искаш се чувстваш виновен за нещо! Има само десетина процента черни от тия, дето ги дават по филмите - образовани, костюмирани и възпитани, които ти се усмихват приветливо.Личен опит.

322

Анонимен

преди 12 години

Рекапитулация от предложения за интеграция на *** до тук:-Да бъдат разделени и забранени партии на *** основа, както събирането на *** в групи повече от 4 елемента, а в сграда повече от 2 котила-да се създадат трудови лагери, в които да се предложи на "бедничките и онеправдани същества" да полагат обществено полезен труд, като срещу труда си да получават социални помощи-да се задължат *** деца да посещават училище и при отказ да бъдат лишавани от социални...и т.н.

321

nana

преди 12 години

Разбрах защо са му на Ц.Ц. толкова апартаменти....щото жилищният проблем на братята рОми бил най-съществен....

320

Krasimir

преди 12 години

Работа на полето от зори до здрач - бой от време на време ако не са съгласни. Деца д- до 2 - от там нататък - да плащат на държавата за всяко следващо!

319

Анонимен

преди 12 години

За 2500 години (от тогава има исторически данни за ***) никой не е могъл да ги интегрира никъде! Сигурно ние в сиромашка България ще ги интегрираме! Смях!

318

Анонимен

преди 12 години

325. Живея в Германия. Кюрдите не са такъв огромен проблем, защото поне един от семейството-мъжът работи, а жените си гледат децата(които не са повече от 4, много рядко 5). На немците им е пределно ясно, че с *** управия няма и ръмжат само под сурдинка, и гледат да ни ги върнат "цурюк", както направи това Франция. Нечистоплътни ***, крадци и просяци никой не ще. Още няма случаи на убийства и изстъпления, но това е така, защото *** го е страх от дойче полицаите.Тва е проказа.

317

Анонимен

преди 12 години

Не са роми , а *** и единствената възможна интеграция е да ги пратим към Анадола от където са дошли

316

Красимир

преди 12 години

Правете група във Фейса - исканията колегата по долу ги е написал. От там при интерес от 100 000 души - като тая в катуница над 60 хил - ще и обърнат внимание. Инак на протести пак!

315

цитат от DW

преди 12 години

Сред мизерстващите често се срещат български роми. Живеещите в съседство германци вече се оплакват гръмогласно от странния начин на живот на пришълците. Още през април т.г. полицията претърси две сгради на улица "Елфенщрасе" в Некарщад. Оказа се, че там живеят над 50 човека, а адресно регистрирани са 148. Токът се крадял, дървените парапети на стълбището били изгорени за отопление.

314

Анонимен

преди 12 години

ром се интегрира най-добре с кока-кола или ако е бял - с лимонов сок, спрайт ,ментови листа и много лед .

313

Анонимен

преди 12 години

321.Ми то така, но я се опитай ти да си поискаш прават и привилегиите(които нямаш) и да видиш какво ще ти се случи. Как го докарахме ние до положение, *** да ти диктува неговите си правила в твоята къща,м? Докарахме я дотук, защото няма правила-това е. А *** си вихри коня и ...не искам да изреждам всички изстъпления на койотите...Ти се стискаш и едва креташ под напора на такси, ддс-та, данъци, а *** няма никакви ангажименти към теб.Къде го дават това нещо бе, братче?

312

Красимир

преди 12 години

За какви жилища говорите *** - нали им направиха - закараха ги в тях, след два месеца , ни стъкла, ни врати, ни дограма имаше. *** работа! Стига сте харчили пари по и за тая ***. Само бой и къртовски труд - така ще се интегрира аРОМАТА!

311

Анонимен

преди 12 години

Какво значи "толерантност"? Това значи да си кротък и разумен, и да не притесняваш хората, които грам не им пука за тебе и твоето качество на живот! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ "ДЕМОКРАЦИЯ" И "ТОЛЕРАНТНОСТ" ВЕЧЕ СА МРЪСНИ ДУМИ! Думи, изпразнени от съдържание! Думи, пробутвани от властимащите на глупаците, за да ги държат нисконаведени

310

Красимир

преди 12 години

Стига сте харчили пари по тоя Въпрос! НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ! *** и интеграция? Звучи ми като Китай в ЕС! Как да накараш мазен и нагъл *** да се интегрира като на бай *** не му е ясно що е това и му е добро полицията да ги пази докато крадат? Вие или сте луди или сте много глупави! Няма такъв филм и на всеки е ясно - колкото ги интегрираха в ЕС толкова и тука ще ги интегрирате! Смешници със смешни помисли!

309

един

преди 12 години

дон цеци и доганя да си ги вземат под крилото и да си ги гледат с откраднатите пари които досега са давани за тяхната интеграция

308

Анонимен

преди 12 години

Наистина не мога да разбера едно нещо: Кой дава тия привилегии на малцинствата, за да дерибействат над мнозинството? Една дума"толерастия" скоро ми попадна в един блог и се говореше за израждането на толерантността към малцинството, в подкрепа на паразитиращото му и безочливо използване на енергията на мнозинството. В коя бяла държава това е възможно, освен в южните американски щати, където всеки втори е ***. Ние българите къде сме в тая схема,м?

307

Да, да

преди 12 години

Трябва да се разбере едно нещо - интеграцията не е насилствен процес. Как ще интегрираш хора, които не искат да се интегрират??!! *** никога няма да се интегрира поради една проста причина - той има обърната ценностна система. Всичко което ние смятаме за напредничаво и добро, те го смятат за назадничаво и зло и обратно...

306

Анонимен

преди 12 години

Кауза пердута - и преди и сега, пак някой ще открадне огромни суми , а Българите ще опъват да им осигурят здравните осигуровки , социалните пенсии ,майчинските и т.н., но на заспал народ това му се пада, като не знае да излезе на улицата и да си отстоява правото на съществуване. А *** са много в час по тези въпросиV

305

АЛОООО !!!!

преди 12 години

ДО 2012 ГОДИНА РОМИТЕ ЩЕ СА МНОЗИНСТВООО !!! НАБИЙТЕ СИ ГО В *** КРАТУНИ. ТОГАВА НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ В ТЕХНИТЕ КОЛИБИ И ПРАОБИТНИ ОБЩЕСТВА.

304

баба Гана

преди 12 години

чернокожите в Щатите имат същите права,каквито имат и белокожите,но законите на страната важат и за едните и за другите.