90

Муслим

преди 12 години

Истинските християни, мюсюлмани, и евлей се кланят на един Бог, които е създателят на цялата вселена. Ако не бяха такива *** и параоняци като теб, светът щеше да е мирен!

89

Restitutor Orbis

преди 12 години

Мюсюлманите и евреите са ***, които разделят света на ние и те. Нямат никакви постижения, само са живели на гърба на неверниците. Ако не беше еврейския мозъчен вирус който е направил от всички неевреи "овце и жертви", да се кланят на еврейски цар-зомби, измислен от еврейската фрустрация с реалността, днес ислямът щеше да е изтрит от лицето на земята.

88

bg

преди 12 години

Sataninskite pederastki lainarski svine ot dnes.bg sa sushto protiv tazi idea.Sataninskite pederastki lainarski svine ot dnes.bg slujat na interesite na Turcia,Izrael i USA.

87

do 75

преди 12 години

Оооh, Yes!!! Прав си пич, християнството е религията, която никога не е била налагана с насилие! Особено по време на Инквизицията, колонизирането на света и пр...Никой не е пролял толкова кръв в името на своя бог, колкото християните! Даже и американците се кълнат в християнския Бог, когато се качват в бомбардировачите си, а знаеме след тях какво остава... Християнството е велико учение, но неговата същност се изповядва искрено от една шепа хора!

86

Муслим

преди 12 години

До 83 ....А бе ***, дал съм линк, за да видиш и не глупееш повече. Напиши в Гогъла Църква от кости и ще видиш храма на Буда :)) казах, че българите са прости, но не до толкова - ти със сигурност си смесен ***....!

85

Белгиецо-мюсюлманин

преди 12 години

Неверници покай те се.100 000 000 жертви не ви ли стигат на Църквата на "доброто"-религия налагана с меч и оръжие,религия на "любовта"

84

до 75

преди 12 години

Кой е тоя цар Борис- Борис едно или Борис три ( както би се изразил стратега от Мировяне), защото само вторият е бил цар.

83

от 74

преди 12 години

Така е, религията е за невежи, слаби, зависими и страхливи хора. Преди 1200 години, когато сме били езичници сме вярвали в слънцето, луната и планетите, все неща, които са ИСТИНСКИ за разлика от брадатия чичка в небесата, който толкова много ни обича, че ни е направил грешни, за да може да ни наказва после...

82

до Муслим

преди 12 години

Това е храм на БУДА бе МОХАМЕДАНИНО *** .

81

Анонимен

преди 12 години

Religiata e prostotia.

80

Анонимен

преди 12 години

Колкото до това кой колко и какво е открил - щафетата се е сменяла през вековете, и всеки, който има поне грам знания е наясно, че араби са поставили основите на редица науки като математика, оптика, картография и т.н. Онзи ден ми трябваше алгоритъм за разпознаване на линии в изображения и определяне на ъгъла им, и от всички специалисти съвсем случайно се случи така, че програмист от Иран беше единствения, който беше способен да ми помогне...

79

от 74

преди 12 години

Не съм мюсюлманин, в интерес на истината не съм религиозен и грам, но съм добре запознат с теологията като наука а мнението ми е издържано от към достоверни исторически факти и също така не е политически пристрастно по никакъв начин. Самия факт, че ме определяте като комунист, мюсюлманин и прочее говори за това колко промити от пропаганда са собствените ви меки глави. Христианизацията на европа е пропита с кръв, ама нали сме "християнска" нация вече, истината е покрита с векове лъжи...

78

Муслим

преди 12 години

Искам да видити и това, за да видите толерантността на християните, които са хвалят, че били мирни..Църква от костите на 40000 мюсюлмани: redwine.snimka.bg/architecture/c-rkva-ot-kosti-nayi-golyamata-skalna-statuya-na-buda-visyashtiyat-hram-terakotenata-armiya.111533.2338092Ако имахте сили и средства бихте избили всички хора, които не мислят като вас...после пак бихте говорили за толерантност и нетолерантност..!

77

Муслим

преди 12 години

До 76 ......Не забравяй, че християните откраднаха всичката ислямска литература, с която по късно се развиха! Иначе пикаеха и сераха по улиците, тогава когато мюсюлманите градяха велики градове и развиваха математиката, физиката и медицината. Светът дължи много на мюсюлманите, а това, че те днес са невежи и сляпи е единствената причина за тяхното опадане.

76

Петкова

преди 12 години

Изключително тенденциозно заглавие и политически коректен край. Защо да е ислямофобия мисията сред мюсюлманите? Когато мюсюлманите прозелитират в Европа те християнофобия ли правят? Или ще се превърнем в насилници като самите ислямисти, които осъждат на смърт тези мюсюлмани, които приемат християнството? Всеки е свободен да избира и всеки е свободен да проповядва, стига да няма принуда - икономическа, политическа, обществена, силова.

75

До 74

преди 12 години

Целия текст показва мислене на ограничен човек, не е чудно исляма вирее точно там където хората престава да мислят.Драги Мюслюманину кажи какво друго сте направили в последните 150 години като научно откритие или нещо такова -- няма такива работи, занимавате се с другите и налагате френетичната и човеконенавстнична ваша религия.А тези дето са ти сложили + очевидно, е че безмозъчните са повече от мислещите

74

Анонимен

преди 12 години

74 - извинявай, но си жестоко дезинформиран от комунистическа и друга пропаганда! Християнството при св.цар Борис е просто узаконено. Народът отдавна е бил християнизиран. Избитите са държавни служители, които са имали частен интерес от езичеството - власт и обществено положение. Ислямът винаги е бил агресивен, наложил се е посредством насилие. Точно обратното е с християнството, което се налага с кръвта на избитите християни. Не е важно просто да четеш, а и какво четеш.

73

Анонимен

преди 12 години

Чета и не вярвам на очите си, не мислих, че сънародниците ми са чак толкова ***... Мюсюлманите били терористи? На бас, че ако съберем жертвите на исляма и християнството второто ще бие с голяма преднина? Забравихте ли "християнина" който преди няколко месеца изби една камара деца? Най-смешното е че сте жертви на християнството без дори да подозирате, но дори на собствения ни народ е наложено с клане и насилие. Четете история и не бъдете слепи инструменти на омразата, че ми се повръща от вас

72

Анонимен

преди 12 години

Възродителен процес в Белгия ? Тия са с десетки години след нас. Изостанала работа.

71

до 65

преди 12 години

Факта е че си ***!