32

анти цветанов

преди 12 години

защо се мълчи за отвлеченото 17 годишно момиче от Перник! защо МВР спи, още ли "прави" избори? г-н Цветанов, нали преборихте организиранаа престъпнот, т.е. работеше за вас по време на изборите и сега... не смеее да ги пипнете. Така е и ъс случая Галерия, преди повече от година, колата на Сашо Диков и още и още. ОСТАВКА!!!

31

Dzver

преди 12 години

"Голям контрол и много издънки" - то, ако и тука контролът е бил, както на русенското пристанище, където Валя Ахчиева показа оня ден как се разтоварва нелегален кораб с гориво, който го няма на никакви екрани, без да има кьорав граничар и митничар наоколо, тя работата ясна...

30

Анонимен

преди 12 години

tova dobra novina li e PATRIOTI

29

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ е така! Голям контрол и много издънки т.е. резултат никакъв! Боеприпаси взривени, газ се взривява....абе мамата си трака! Мир на праха на загиналите и да се надяваме, че вече ще се взимат поуки и предприемат превантивни мерки, а не само санкции!

28

до 27

преди 12 години

Кого имаш предвид ?За журналиста питам....ако можеш да го кажеш, макар и не пряко....

27

Анонимен

преди 12 години

Сещам се за един журналист,който и сега ви казва истината,но от блога си.За съжаление,го четат неособено голям брой хора.Преди време този журналист беше в БТВ,и беше уволнен оттам по най-безскрупулен и брутален начин.Повечето му колеги мълчаха тогава,кой от страх,кой за пари,кой и за двете неща.

26

Anonimen

преди 12 години

Сега трябва да излезе и информацията, че тази фирма "Булгартрансгаз" нямат сключен договор за трудова медицина и да видим какви ще са последствията за ръководството.

25

Machiavelli

преди 12 години

Има мерки за безопастност, така както има и закони, само дето никой в Бг не спазва нито едните, нито другте и след като стане фал, всеки се пита как може и задава *** въпроси.И да, също поради тази причина, няма как да няма виновни, но тук вече ако такъв се намери, това ще е рекорд на Гинес в Бг.

24

ПРОСТ ЧОВЕЧЕЦ

преди 12 години

ХОРА ИМА ЕДНИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА С ГАЗОПРОВОДИ!!!!!!ЗАЩО СЕ ПОДЦЕНЯВАТ И НЕ СЕ СПАЗВАТ!!!!!!!

23

horus

преди 12 години

А бе, нали който не хранеше своя храни чужда армия ?! Сега какво излиза - храни армия, плащай на *** тлъсти заплати да стоят по цял ден и да си чоплят .... и от време на време по някой взрив !!! Военните *** "пазели" държавата - ето как я пазят !!!Да имаме армия че да не ни завладеят турците - ами то и без турци, собствената ни армия трепе народа !!!

22

Боко Тиквоча

преди 12 години

Мутрокомунизъм е...нормално е да има информационно затъмнение...

21

без коментар

преди 12 години

Въпрос : Какво е нивото на заплащане във фирма Булгартрансгаз? Какво е отношението на ръководството на Булгартрансгаз към служителите? Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Булгартрансгаз? Каква е атмосферата на работа в Булгартрансгаз и има ли възможност за професионално развитие? Защо някой, би искал да започне работа в Булгартрансгаз?Отговор: / от настоящ служител във фирмата/Държавна фирма в областта на енергетиката - ще напуснете само ако ви уволнят, намерите си по-добре платена работа, или... "с краката напред".Тромава структура, много излишни шефове, до които трябва непрекъснато да се допитваш. Никаква самостоятелност и инициативност не се толерират. Трябва да си подмазвач и винаги да си съгласен с шефа си, ако не искаш да си имаш проблеми и да изпаднеш в професионална изолация.И нали е държавна структура - парашутисти летят отвсякъде. Само трябва да си човек на правилния човек - работата ти е сигурна. Може да се скатаваш - вали, гърми - заплатата върви.Нагаждачи, натегачи, подляри - колко шеш... Ако сте млад, умен, работлив, амбициозен - не ви трябва да се натискате за тази фирма - с тези качества бихте си намерили работа другаде. Тук е за протежета от горните прослойки. Заплати - добри за страната, даже твърде прилични. Работно време и всички глезотии по КТ си ги получавате без проблем. Има КТД с още други социални придобивки.Разбира се - има и доста професионалисти и кадърни хора - без такива като тях не може. Хубаво е да си инженер-газовик. Никой за нищо не ги бара и са на почит.Служителите във фирмата не се назначават чрез конкурс или друг подбор, който да отсее неподходящите кандидатури и да отличи най-подходящия за длъжността. Единственият начин да започнеш работа там е да познаваш някой, който е на положение, и може да те препоръча.Няма какво да добавя.....

20

Анонимен

преди 12 години

Жалко за хората!Но защо са работили по газопровода , след като е бил под налягане?????Явно има хора за затвора!

19

най-вероятно

преди 12 години

е съвкупност от човешки грешки - на пръв поглед незначителни, но взети заедно водят до това. Просто ВСИЧКИ правила трябва да се спазват.

18

цъъъсс

преди 12 години

правиш ремонт / следва друго / а честито на избирателит зимата дойде дупе да вие яко/ на пролет ще видем и така / заспалите да станат/да ама неееееееееееееееееееееееееееееееее

17

ан

преди 12 години

Едно е да стават такива неща по непредпазливост,а съвсем друго нарочнозащо ли преди 10 не се чуваха такива взривове Жалко за основата на пирамидата ,наречена от последните демократи електорат, пролетариат и тн

16

безпомощни сме...

преди 12 години

Само един журналист би могъл да ни каже истината, но в момента е в ТВ7 , ясно за кого говоря - Nick Stein, но няма да го допуснат, истината на никого не е нужна, или по-точно, ние не трябва да знаем кое защо се случва - от безхаберие или съвсем умишлено...Живеем в едно пълно затъмнение - това през соца вече ни се струва нищо работа...

15

ДО 14

преди 12 години

И като си в Германия , да те питам - според теб е нормално да стават такива аварии , и нормалното в Германия колко човека да загинат - 2 , 3 , 4 или 5 .По - глупав коментар като твоя не съм чел .

14

Анонимен

преди 12 години

Аме какво мрънкате ,стават тези неща ...аз работя в Германия и тук стават газови аварии,пък какво остава у нас...

13

Анонимен

преди 12 години

gazolizcite pak izpalzjaha 9 i 6 jalko za decata vi *** mrasni