64

Apophis

преди 12 години

В далечното лято на 2001 година давахме от поделението в Севлиево там патрули(нещо като караул, но без автомат). С колегите съказарменици много белот играхме и от време на време обикаляхме с едно голямо добро куче около оградата да видим някой да не я откраднал. Иначе в складовете тогава имаше само празни палети от снаряди и сандъци от автомати. Поздрави на всички които са служели там:)

63

Анонимен

преди 12 години

Смени се власта и някой си замете следите от кражби.

62

Анонимен

преди 12 години

Защо ли няма пострадали?Навярно има и викач който е викал "бегайте Бомбааааааааааааааааааааа".Да са живи и здрави революционерите в Африка.

61

Анонимен

преди 12 години

Е какво толкова е станало ,частната фирма ще си понесе бакиите..двамата червени генерали ще пият по една студена вода за боеприпасите,иначе не е казано че ще ги накажат нещо...пък и като няма пострадали...

60

Анонимен

преди 12 години

подаръци ще има за всички от сърце.....що триете коментариите бе нещастници мама ви Дянкоффска

59

Анонимен

преди 12 години

Какъв робот ко става тука...хората са на по 3 ракии(скоч) сега.

58

ники

преди 12 години

Ами да се провери, ако фирмата стопанисвала тези скалодове е същата, кото е стопанисвала и тия в Челопечене преди три години, е ясна работата. Не вярвам на пазар, като този да са много "играчи".

57

Тиквестият

преди 12 години

Само така,цензурирайте плювачите на Мутрокомунизма!!!

56

ПА!!!

преди 12 години

ще се изтребем ей!!!

55

Пъзел

преди 12 години

Партизаните от столетницата БКП излязоха вече

54

911

преди 12 години

... след като премиерът Борисов се разпореди взривовете незабавно бяха прекратени, а снарядите и боеприпасите засрамени самостоятелно се запътиха за утилизация към Чехия.

53

Инженер-механик!

преди 12 години

Роботи имат в НАСА и Япония!В БГ има колички с дистанционна с една камера от стария комп на сина на министъра!Ама иначе наистина са осчетоводени като роботи!

52

Пипи

преди 12 години

Ще ви кажа истината, но да не я казвате на никой. Част от снарядите отидоха да свалят Кадафи-то и сега трябва да ги изпишем някак си. Има, няма още стотина ще гръмнат и готово.

51

Анонимен

преди 12 години

A къде е Боко

50

Анонимен

преди 12 години

44, ти не си наред, лекувай се

49

bg

преди 12 години

голям майтап, гърмели 152 мм снаряди за гаубици ,на частна фирма,хахаха снряди в частна фирма,да вземе да ми продаде един снаряд.

48

Бай Шиле

преди 12 години

снощи минах от там и се учудих, че всички лампи в оградения район светеха, а това до сега не се е случвало - винаги беше тъмно до сега в гората. Така, че май не е случайна тази работа, ама пак ще го потулят.....

47

БУБСАНА

преди 12 години

КОИ Е РАЗРЕШИЛ СЪщЕСТВУВАНЕТО НА ТЕЗИ СКЛАДОВЕ ЧАСТНИ ЗА БОЕПРПАСИ КОИ ,КОИ МИНИСТАР ПОТПИСА И РАЗРЕШИ В БЛИЗОС ДО НАСЕЛЕНО МЯСТО ТОВА ДА БЪДЕ ,ТОЗИ Е ПРЕСТЪПНИК.ТАЗИ ФИРМА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВА А....ЗАТВОР,ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ ГАДОВЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА СМЕТКА НА НЕВИНИТЕ ХОРА ИДЪРЖАВАТА.ДА СЕ РАСЛЕДВА БЪРЗО ,ОДГОВОРНО И ИИИ СТРОГО .САМО ЗАТВОРА И Е.А Н.ТО щЕ ОПРАВИ ПРЕСТЪПНИЦИТРЕ КОИТО ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ТЕХНИТЕ ДЯДОВЦИ ПАРТИЗАНИТЕ ОТ ГОРИТЕ СЕЛАТА НА НАщА МИЛА РОДИНА

46

do 46

преди 12 години

IZ ZQLA BG CAMO COFIICKI FIRMI I TO TARGOVZI NA BOEPRIPACI C IZTEKAL CROK NA GODNOCT.ZA6TO E RAZRE6ENA TAZI TARGOVCKA DEINOCT V BG I PRODALJAVA CLED VZRIVOVETE KRAI 4ELOPE4ENE?OCTAVKA NA TOTU MLADENOV ZA CLAB KONTROL NA TAZI TRYDOVA DEINOCT.

45

NIE OT BSP

преди 12 години

IZTEGLETE SE OT PERIMETARA---IZTEGLETE SE OT PERIMETARA