136

BG.

преди 12 години

Da se razpada,predi euro saiuza si beshe po dobre na zapad.Niama smisal dago spasyavat kolkoto po rano se raszelyat s euroto tolkova po dobre shte e za vsichki,grajdani ot evro zonata.

135

роу

преди 12 години

на това *** СОЛОМОН ПАСИ трябва да му отрежат главата за назидание на тези който ни вкараха в тази *** наречена ЕС и НАТО.Сега народа живее по зле и от ТУРСКО РОБСТВО и от КОМУНОИДНАТА ДИКТАТУРА.Не знам до кога ще търпим тази ОКУПАЦИЯ.БЕЗ ВОЙНА ЗАГУБИХМЕ БЕЗВЪЗВРАТНО 2000000 българи,защото в БЪЛГАРИЯ стана невъзможно да се живее нормално.

134

da

преди 12 години

da sa razpada, im na si4kite

133

нервна до 132

преди 12 години

В едно общество трябва да има ред и правила.Правилата обаче трябва да имат за цел въвеждане на ред чрез полагане на усилия,а не чрез изпомпване на джоба.Пример-да си изхвърлиш *** в коша или да спреш на пешеходна пътека.Ако обаче правилата се създават с цел да ти отръскват джоба,те са самоцел,за да изземват повече доход от теб.Всевъзможни регулации,чиято цел е единствено да платиш повече за нещо,което би ти струвало по-малко.Като стандарта за краставиците.Права,ама безвкусна!

132

пътнико свиден

преди 12 години

а сега къде пътуваш с 400 лв. заплата? само към макдоналдс на запад да миеш таблите!

131

до 130

преди 12 години

Еми цялата сива икономика с китайските ***, дето се внасяха контрабандно отива на кино, както и недекларираните печалби на "нашите" хора! Защото качествени стоки в ЕС са на цени по-ниски от китайския *** тук! А за мушамените китайски обувки няма кой да съжелява.

130

До 130

преди 12 години

Не забравяй, че си сменихме номерата на автомобилите малко преди да влезем в ЕС задължително под предлог, че това било изискване на ЕС, а се оказа, че това е спекулация и няма такова изискване. По същата причина и много други изисквания, които здраво ни бъркат в джоба се правят под предлог, че ЕС ги изисква, а нямат нищо общо с истината.

129

нервна до 128

преди 12 години

Тъййй,-значи акциз на горива,цигари и прочее-твърдо нагоре-евроизискване-от вашия джоб,застраховки ГО-застр.премия нагоре-евроизискване-от вашия джоб,безмитна търговия с ЕС-ядете смотани гръцки домати,щото са повече субсидирани от ЕС-от вашия джоб,като ви треснат догодина ЕС изискванията за въглеродни квоти и зелена енергия-увеличение на тока двойно-от вашия джоб,забрана за внос от трети страни-няма еФтини китайски обувки-ами ходете боси и още,и още...Въпроси?

128

Анонимен

преди 12 години

Ако се разпадне ЕС, полза ще имат само САЩ. Това ще отложи краха им за малко. Колкото повече проблеми има в ЕС, толкова по-лесно ще им е на САЩ да продължават, както досега. А нашите политици им слугуват яко!

127

До 126

преди 12 години

Дали сме повече пари отколкото сме взели и трябва да останем в ЕС, за да си вземем дължимото. Това е ползата ни в момента и тя не е за подценяване.

126

Реалист

преди 12 години

ЕС е съюз на добре охранени брюкСЕЛСКИ бюрократи, които срещу стотици хиляди евро заплати и милиони рушвети обясняват на 27 държави как населението им трябва да живее все по-зле за да бъдат те все по-добре.

125

Не съм наясно

преди 12 години

Може ли някой да посочи 2-3 ползи от членството ни в ЕС, че да знам за какво да "съжалявам" ако вземе да се разпадне.

124

Анонимен

преди 12 години

Докато не дойде ден в който да си отворят очите и да разберат, че държавите имат отговорности към хората, а не само хората към държавите, все по-зле ще става и всичко ще се разпада, а ако е речено - да се разпада, за този начин на живот ( анархия, престъпност, страх, корупция и......... и никаква загриженост за хората) никога няма да ми е мъчно.

123

Анонимен

преди 12 години

Да се разпада, от този съюз само мизерия, беднотия и перспективно затъпяване сме видяли. Колкото повече време сме там, толкова повече ще ни мачкат ,,братските" държави от ЕС.

122

Анонимен

преди 12 години

ewrosona - nai-goljamata glupost otkato sweta sa6testwuwa.

121

antiES

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ-------ТЕРМИНАТОР НА ИМПЕРИИ

120

24А

преди 12 години

Разпада е гарантиран - справка България-където сме влезли всички са излезли

119

Жоро

преди 12 години

Тия Гърци , Италианци са си поживели а ние кво викахме и скачахме по митингите !

118

da

преди 12 години

Загрижили се за перспективите пред бъдещото поколение , а не виждат ли , че така и така младите почти нямат перспективи ? Не им се осигурява достатъчно , а се налага да слугуват години наред и това не говоря само в Бг.

117

Калитко Европеец

преди 12 години

Калитко Европеец:Когато бях овчарче и овците пасях,бях много благодаренмакар и сиромах!