102

BG

преди 12 години

do 109. samo da kaja che rumen221 e 99% prav ima nqkakav si 1% ot romite koito se trudqt, plashtat si smetki i osigorovki i vsi4ko ostanalo,kakto vseki normalen 4ovek.i sam sigurna 4e ako gi popita6 za tezi 99% 6te izkajat sa6toto mnenie (ne tolkova gubo) kato rumen221.

101

Джуди

преди 12 години

Извинете за техническа грешка - не ДЕМОКРЕТИ, а ...демократи

100

Джуди

преди 12 години

от 107 - цитат: "Има все още региони в БГ където мюслемите живеят като чисти неандерталци , чиста проба диваци.Ако дпс изчезне - всички тия проблеми ще изчезнат." Недоумение е съществуването на противоконституционната ДПС на Доган-подривника-, който по бай -Тошово време лежа в затвора,където му е мястото, но другарите-неокапиталистодемокрети/наужким демокрети/ го пуснаха с условие за здрава служба на БСП -олигарси /виж Луканов и сие/

99

капитан Петко

преди 12 години

*** гаджалска.......

98

ALISH HODJOV

преди 12 години

MOLYA PROKURATURATA I SLEDSTVIETO DA RAZSLEDVA ZA ZLOUPOTREBA NA VSICHKI AKTIVISTI NA DASHTERYATA NA BKP/BSP A IMENNO DIKTATORSKOTO DOGANOVO "DPS EOOD BULGARIYA I PRI DOKAZANI DALAVERI I ZLOUPOTREBI DA SE OBYAVI IZVAN ZAKONA;.DOLU DPS EOOD BULGARIYA VAN OT BLAGOEVGRADSKO I PAZARDJISHKO I PO SPETSIALNO VELINGRADSKO

97

до 108

преди 12 години

...в България няма достатъчно *** за толкова голяма ***... т.е. твоята работа е "Кой ми *** в гащитеееее?"... разбийш ли, българиноу?

96

rumen221

преди 12 години

АЗ ПЪК, НЕ ИСКАМ ДА СЪМ РИМЛЯНИН!!!ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ЗА СМЕТКА НА ГЛАДНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ да се ползвам от следните привилегии:-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ ИСКАМ ВСИЧКОЗАЩОТО ИМАМ СРАМ И СЪМ БЪЛГАРИН!!!

95

ХХХ

преди 12 години

Има все още региони в БГ където мюслемите живеят като чисти неандерталци , чиста проба диваци.Ако дпс изчезне - всички тия проблеми ще изчезнат.

94

poohy

преди 12 години

Прилича ми на Подпалването на Райхстага от Хитлер и имитирането на нападението на германската граница от преоблечени в униформи на полските гранични войски, немци. Тогава е било с цел развързване на ръцете на Агресора - Нацистка Германия. Сега ДПС не е доволна от изборния вот и такива твърдения имат за цел да обезсмислят неудобното им гласуване.

93

Ме

преди 12 години

Най-големите патриоти отново излязоха българите-мюсюлмани!

92

до 101-срам

преди 12 години

Ехей Срамежливко,какво им е на форумите.Това,че си комунист е ясно.Това,че си цоцал от оная баница,която комунистите си разпределиха е ясно.Ясно ми е и това,че идва вашият край на пладнежки грабежи и обедняване на BG народа.Вашите комунисти направиха така,че неграмотните да се отвращават от демокрацията,но... това не е демокрация.Има ли комунисти,няма демокрация, а псевдодемокрация.Когато станахте милионери за една вечер като че ли не те беше срам.Когато направихте хиперинфлацията горд ли беше??

91

Анонимен

преди 12 години

Браво на хората,еи това е начина да си защитиш позицията и да покажеш,че не си съгласен с манипулациите по време на избори

90

Бачо

преди 12 години

Не искам избори...искам революция.Стига с тези ДПС,ГЕРБ,БСП - само ***

89

Срам!!!

преди 12 години

Г-да управляващи, цецо, бойко! Четете по форумите призивите на вашите привърженици, употребяващи най-хубавите думи от българския език във ваша защита и прокламирайки високите европейски, културни и цивилизационни достижения на вашите идей! Да са ви честити! Историята ще ви запомни с това, че етнизирахте до истерия едни избори, призвани да ви изгонят заради простотията и некомпетентността ви да управлявате!..СРАМ за Майка България! И Цветанов ще ми говори за Шенген и ще се чуди, защо не ни искат!

88

Анонимен

преди 12 години

АКо сме почнали да мориме *** и *** да тръгвам и аз с големото мачете???

87

геро

преди 12 години

хората искат най после да се освободят от бсп-дпс и аз ги подкрепям

86

!!!

преди 12 години

***....та му и *** ***, този е племеник на избарания ***!!! Да се оплаче на к..а ми!!

85

АЙ

преди 12 години

Скоро ще се окажем в положението на бивша СФРЮ! Всеки с/у всеки,според етнос и религия ,но и с оръжие,което сее смърт!Белица ,Якуруда,Царкировия случай,Кърджали и т.н.

84

до 90

преди 12 години

Та нали от тия обръци Цвъцко си купи апартаменти на половин цена. Верно ли си мислите, че нещо ще се разследва като хората,че да издържи и пред съда?

83

;;о''

преди 12 години

Няма етнически конфликт бе недоразбрали зомбита , това са потурчени , които се бият с други потурчени , аз съм на страната на тези , които са против наглото , очилато , *** джудже ДУАН !