18

атом

преди 12 години

А някой от Вас направи ли си труда да види в статистиката какво е развитието на банката през последните 6 години?!?зАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА И ТО БЪЛГАРСКА БАНКА С ПОВИШЕН МЕЖДУНАРОВЕДН РЕЙТИГ! А за простите ѝГЕРБЕРАСИ- отворете търговския регистър и се насладете колко са ПРОСТИ вашите общинари които искат да променят надзорния и УПРАВИТЕЛЕН съвет на ОБЩО Събрание!!!! И след това има корекция в търговския регистър!АМАН ОТ ХОРА БЕЗ ЗНАНИЯ И ПОТЕНЦИАЛ В СОС!ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАШ!НО ТОВА ПО КЪСНО

17

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ДОБРЕ, НО КАТО ЦЯЛО ВЪРТИМ ЕДИН ПАРИ И НАКРАЯ ОТНОВО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ДУХА НА ДУДУК ИЛИ НА ДОНДУК... КАКТО ДОЙДЕ!

16

Евала

преди 12 години

Следващата стъпка, като приклю(ат с Ковачки е г-н Банев "Фараона"... Трябва да бъде вкаран в затвора за най-голямото ограбване от времето на масовата приватизация та чак досега - АКБ, Полимери и т.н. и т.н. съсипани дружества умишлено доведени до фалит и източени...

15

Коста Иванов

преди 12 години

Любо Пъпката направи много яка далавера с общинска банка, сега пере парите си чрез "24 часа" и "Труд". Боко е стопирал разследването срещу пъпката, а той му се отблагодарява като го венцехвали в измекярските си вестници.

14

до 12

преди 12 години

Така е, болшинството от мениджърите в заводите му в Сърбия гледаха само да откраднат от него и това беше решаващия фактор за провала. Назначаваха се хора, препоръчани от негови хора, които впоследствие се оказа, че са се опитвали само да измъкнат, каквото могат. Имаше обаче и друг фактор и това е Бойко Борисов. Опитваше се да му пречи където и както може.

13

за 12

преди 12 години

На кой народ бе хахахаха имуществото му ще отиде в ръцете на другите олигарси. Народа ще свири на дудук.

12

Анонимен

преди 12 години

Ковачки е долен мафиот,изгониха го от Сърбия,за провал на няколко приватизирани сръбски завода,сега е време да бъде изгонен и от България,а имущетвото "му' отново върнато на народа.

11

IND

преди 12 години

До 5.Абе не виждаш ли , че в момента банката се контролира от Христо Ковачки - ей това направиха *** в лицето на Софиански...Дано общината си върне контрола!

10

Анонимен

преди 12 години

Всичко това се прави, за да прецакат Ковачки. Въпросните "акционери" всичките са фирми, свързани с Ковачки. Той има малко на 25% дял в банката

9

нали!

преди 12 години

Ковачки и Ал.Питроф са ---навсякъде ,....20г.,ПРЕХОД ?

8

до 5

преди 12 години

Що коментираш, като от дриснята която си написал ти става ясно, че си *** като *** и нищо не си разбрал от новината? Изобщо разбра ли за какво иде реч, та ми пишеш БКП и ГЕРБ? Тц-тц-тц, откога се научихте бе ***, да си пускате компютъра и да влизате в интернет?

7

И

преди 12 години

БНБ лижат *** яко - това е скоро няма да може даже да се изразява мнение срещу корумпираната власт.

6

Анонимен

преди 12 години

meto76.blog.bg/biznes/2011/11/10/bnb-lishi-ot-pravo-na-glas-kovachki-v-obshtinska-banka.849187

5

ха-ха-ха

преди 12 години

Ей на това му се вика "ДЕМОКРАЦИЯ" Честит ви 10 Ноември...ГЕРБ=БКП

4

Анонимен

преди 12 години

парата е хибаво нещо, въртим едни пари ...

3

!

преди 12 години

Лапнал, хубу...трай си. И след по и най се пише тире, другарю милионер.

2

!

преди 12 години

Венсеремос! Абе БНБ, те отдавна си свършиха работата, ве..хахахДнеска или утре, ти се нагуши. 1

1

kukoto

преди 12 години

Общото събрание на акционерите на банката е свикано за утре ,а не трябва да се свиква както е изложено в публикацията по горе!