34

Анонимен

преди 12 години

pokerdjiq !!!

33

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Този не ги е спечелил, изиграл си ги е тези пари. Може да се спечели с труд, но с хазарт... Гледам, организаторите са се изложили - няма отопление в залата, швабчето е с качулчица, че зер, много студено!

32

да 30

преди 12 години

не откриваш топлата вода. еротичната сила на парите при жените е вродена. колкото повече пари имаш, толкова повече си желан. другото са холивудски измишльотини.

31

Анонимен

преди 12 години

абе то си зависи от маннталитета все пак. ако е българин, ще профука всичко, ама той все пак е германец. така че, те не са баш както си го представяте за комарджийството. произвеждат и коли за разлика от нас, и то май доста качествени.

30

Анонимен

преди 12 години

da si gi harche sas zdrave,momcheto

29

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

преди 12 години

ЗНАЧИ НА СНИМКАТА СА ТРИМА ЧОВЕКА. МОМЧЕТО С ПАРИТЕ ТОИ ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВ. ТОЯ ОТ ДЯСНО ЕХ ДА СА МОЙ . ТАЯ ОТ ЛЯВО КОЛКО СЪМ ВЛЮБЕНА ВЕЧЕ . БАТИ ЖИВОТА.

28

хахахахаа

преди 12 години

Бати и балъка парите са му влезли в мозъка и сега ще си загуби живота да гони лудостта.

27

Анонимен

преди 12 години

Колко много наивници има когато чета коментарите...Всичко е една реклама и маркетинг и тъпака вярва ан това което виждат очит му : маса за покер, камара пари и млад "успял" човек ..Ех мечти ех тото...В нета е пълно с обяви за работа точно за подобни хазартни фирми предимно локализирани в Гибралтар...Сединш пишеш по форуми, зарибяваш, играеш...и ти плащат...Колко много балъци. Боже пази България...Ако вече не е късно..

26

пишман покерджия

преди 12 години

Баси,щом на 22 години професионален играч,ми той на колко години е почнал да се занимава бе,на 10 ли.Вярно,това не е хамалски спорт да се искат десетина години за достигане на оптимална форма и двигателни навици ама все пак.Иначе наистина статията е зарибяваща,сега сигурно хиляди младежи ще се юрнат да играят,с надеждата някой ден да направят голям удар,но не забравяйте,че също и хиляди младежи играят футбол,ама като Бербатов никога няма да станат!Тая купчина с пари е от парите на другите играчи

25

Запалил се

преди 12 години

Отивам да играя покер! Дано банката ми даде начален кредит, като кажа за какво ми е!

24

Machiavelli

преди 12 години

Ей такива новини най ги обичам, щото коментарите се пръскат от завист.Ако можеше само да се види физиономията на всеки коментиращ.....ах мечти.

23

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Като бивш играч, мога лесно да позная къде ще отиде по голямата част от печалбата...."Там от където е дошла"

22

до ева

преди 12 години

А ти откъде знаеш, да не би да си разполагала с милиони на неговата възраст?

21

Анонимен

преди 12 години

то тва момче с тия пари може да купи 10 пъти днес.бг и да го оправи най-накрая...

20

Тони

преди 12 години

Типично по български преобладават негативните коментари. Човека е имал късмет и умения, няма нищо лошо в това. За да спечелиш подоно състезание се изисква освен късмет и добри познания по математика, както и самоконтрол. Не го отписвайте веднага, надали ще ги пропилее като български футболист.

19

Голям Мишок

преди 12 години

това са платени публикации...играя покер от мн време...тъпата машинка дава карта до едно положение после се *** с теб...колко пъти ми е давала чифт АА и са ме размазвали

18

Анонимен

преди 12 години

Честито! Сега ще се пропие, никога няма да завърши и ще умре от свръхдоза под някой мост.Преди това разбира се ще загуби парите на хазарт!

17

Безработен

преди 12 години

Пич, дай ми 250 евра, да купя пералня на жената, че старата се счупи, моля те . .

16

Е.М.

преди 12 години

Най-доброто, което може да направи с тези милиони, е ремонт на някой социален дом...

15

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорите факт е, че този 22 годишен младеж е спечелил близо 9 милиона долара по абсолютно честен начин! Тук не може да му помогне нито мама, нито тате, нито каквито и да е връзки!