90

николай

преди 12 години

Ей,Даро сигорен сам,че ти си някакъв смотан чиновник дето и с жена не е бил,неграмотен си и си комлексирано човече!!!Жалко е,че си на този свят да пречиш на много хора.Дано ти се наложи да ти помага полицай и ........... ти си знаеш КОМПЛЕКС!!!!

89

Анонимен

преди 12 години

а кой ще пази имотите на киро ***?

88

HAISEKTIR

преди 12 години

AKO TIA NA SNIMKATA SA BG POLICAI NA MOITO MAGARE HUIA SAS SIGURNOST E BURIA

87

Иван

преди 12 години

Абе,пичове,що като ви наебат жената и дъщерята тичате при полицайте,като ви откраднат колата също,а? Що не си гоните сами мутритебе? Що не гледете как се пенсионират и какво получават полицайте в белите срани, и не мутра,ами и политик не смее да им се противопостави,щото има закони!

86

Анонимен

преди 12 години

ми да се пенсионират като са направили стажа.няма до старини да седят на хранилката.

85

Бобо

преди 12 години

Във Франция също се обмисля вдигането на възрастта за пенсиониране.Сега е 60г. да стане 62 къде сме ние, всеки може да си отговори.89271

84

до 84

преди 12 години

Ти мислиш ли че "Мильо"-вците знаят какво е това нещо "минус"

83

ВЕЧЕРНА ПРОВЕРКА

преди 12 години

Тук има ли милиционери? Ако е "да" да съ преброът набръже, като си сложат по един минус!

82

ico

преди 12 години

Такива има достатъчно. Пък и да стачкуват няма да се усети. Само величията ни няма кой да пази зад всяко храстче като минават по пътищата.

81

Анонимен

преди 12 години

Ох мар мале тия горе на снимката яки тумбаци са отпрали. Сигурно на ясла са ги държали и то държавна,демек кьор софра. И тия ще гонят бандюгите.

80

do:73

преди 12 години

Сигурно офертите за работа са от приятелитети дебеловратите - я да развеждаш ***, я да им превозваш парите, може и нещо друго. Е от такива *** да те е страх. Те затова ви викат българските еничери.Колкото за анонимноста - само вие биете анонимно.

79

ФАТМАКО

преди 12 години

Ако тия 7 000 бройки се пенсионират, то дръжавата шъ се кортолише.Още по-добре ще стане, ако на тяхно място не се назначават нови такива. Милиционерите има дебели седалищни части щот набиват яко кюфтаци . . .

78

да де

преди 12 години

Ако ги накарат и да отслабнат и да махнат коремите и гушите няма да е лошо! А да се пенсионираш на 45 години, след 25 години стаж е безсрамие на фона на останалите професии!

77

Детектифф

преди 12 години

Хора, омразата не върши работа.Често виждам призиви от рода на хайде да се обединим,да не се мразим, всички сме българи, доктори,работници, полицаи,да стачкуваме заедно и прочеее. Достойно. Дайте си сметка обаче, че благодарение на условията при които работят полицаите и подземните работници, най-често техните семейства осиротяват. Заради това и са предвидени бонусите им.А и един полицай на 60, как би догонил крадец на 20, бягащ като заек? Нали не бива да го убие за ? хил откраднати лв

76

селянин

преди 12 години

Започнат ли да се *** трябва да се пенсионират?

75

.

преди 12 години

Дайте ни палка , щит , каска и пагони да ни държат далече от съда и ще ги кротнем. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

74

До 73

преди 12 години

В крайна сметка след 18 г. възраст всеки има право сам да избира пътя в живота си ! Това , че притежава или не, определени качества не го прави с нищо по-добър или по-лош от другите ! Който е искал работа с определени придобивки , да си е намерил подобна ! Който не го е сторил ,, си е лично негов проблем !

73

до 73

преди 12 години

проста, дребна и злобна душица си ти милиционерче :)

72

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да вдигнат стажа на полицаите , пак ще са по-добре от вас ! Преди около месец се пенсионирах с 830 лв. пенсия , но заради тавана за сега ще се примиря със 700. За Нова година , ще се сурвакам с 20 заплати на куп, а към момента имам няколко примамливи оферти за работа . Така , че ме боли фара , какво пишат няколко неграмотни анонимници ! На тях мога само да им пожелая много трудов ентусиазъм , здраве и дълъг живот и успешен финал на 63 !

71

Капитан

преди 12 години

Аз ако съм ще направя полицаи и военни да се пенсионират на 60 г. Не се призорват чак толкова.