161

Анонимен

преди 12 години

СМЪРТ ЗА ЦИОНИСТИТЕ СВОБОДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО

160

Анонимен

преди 12 години

Хаха, ами да се самоизчистят тогава, имат достатъчно атомни бомби, да си ги пускат на главите и да отървават света от себе си

159

Анонимен

преди 12 години

Някой трябва да чисти ***. Добре ,че са САЩ..........това е положението ,***

158

Мюра

преди 12 години

Хора дето изкарват със зор само за храна и дрехи менте, са свободни колкото класически римски роб. Това, че можеш да пишеш неща дето не променят нищо и да гласуваш за хора , които не могат да променят нищо, не е свобода.

157

Анонимен

преди 12 години

Каква свобода имате бе? Свободата да сте роби, свободата да деградирате и свободата да си внушавате глупости. Човешкия вид като цяло е ИЗЦЯЛО НЕНАЯСНО с значението на думата СВОБОДА - никой от нас не е виждал свобода, само илюзии за такава... Я гледайте либералите кво разбират под сбовода - свободата да ти срежат к*ура, да ти го напъхат в ***, да ти издадат документ, че вече си жена, че да може да влезеш в парламента и всички да ти се възхищават. Свобода - не ме разсмивайте, всички сме РОБИ!

156

Анонимен

преди 12 години

До 158 Свободата на духа си е твоя , никой не ти я отнема , но за да стигне и до нас неосведомените за твоя дух трябва да има носител сиреч интернет, за това иде реч , друг въпрос е че аз не виждам никаква свобода в думите ти , а закостенели изрази от времето на студената война .

155

На 154

преди 12 години

***, си страшно опитен със стенвестника.Свободата си е моя!Тя е състояние на духа!В чужд дом и в друга държава, се ходи по покана.Може да не ми харесва покривката на масата ти или не и аз имам право да ти разбия апартамента, да донеса тази, която ми харесва, да живея там и като изнеса нещата, които си харесам, да си ида.Ни лук ял-ни лук мирисал.Става въпрос за принципи.

154

Анонимен

преди 12 години

до 153 такива като тебе трябваше да са измрели още с динозаврите естетвено на бетонна глава нищо не може да се каже когато се изказва в стил работническо дело преди 50 години

153

.

преди 12 години

a zashto si krotuvat za siriya

152

Анонимен

преди 12 години

Жалко за младежите, които ще загинат. Жалко ,че живеем в свят , който се управлява от шепа ***.

151

Анонимен

преди 12 години

До 150 а на какво пишеш в момента и кой ти даде правото да се изказваш тук , нима и това ще отречеш че е американско. Това не е ли свобода ,която не случайно именно в страни като Китай , Севрна Корея и Иран е ограничена . Иначе щеше да пишеш в заводския стенвестник след като е минал през редакцията на партииния секретар.

150

На 148-пореден лентя

преди 12 години

Говоря за сега. Японският министър-председател е заплашен с климатично оръжие пре.В Сибир не е лошо. Ти ще пускаш пара там като току-щоснесено ***, което при нас, като хвърлиш камък - пръска.Там трябват мъжкари, а не хрантутници и лентяи като теб.Германия я стимулираха и много добре се знае кога и защо тогава се включи САЩ във Втората световна война.Не разчитай на недорасляците!САЩ е световен агресор, задвижван от най-користни и антихуманни цели и никой не може да ме убеди в друго!

149

лалугир

преди 12 години

мойта атомна бомба от хартия вече започна неконтрулируем разпад, всичко стана на хартия.репорт от тоалетната

148

Анонимен

преди 12 години

Ти какво очакваш да ти публикуват секретните доклади на ЦРУ и Мосад ли

147

На 133

преди 12 години

Притихнал глас на сервилния, който си пази мястото, седейки на двата стола-за всеки случай.Постижения, дължащи се на представители на други нации, купени от американците не са американски, а личностни постижения. Омагьосан кръг, построен на агресия, кражба, заплаха към другите страни и народи и най-вече - целта да ги подчиниш и да ги направиш на безплатни африкански роби.Ненавиждам обществото, което получава просперитет чрез стимулиране на военна промишленост, нападайки свободни държави!

146

Анонимен

преди 12 години

Аргументът на доклада на МААЕ е, че Иран "разполага със софтуер за симулация на ядрен взрив"...Ако нарисувам атомна бомба на плакат, дали ще се превърна в заплаха за сигурността на САЩ?

145

anonimen

преди 12 години

Do 144 а стига бе така убиха Япония след войната ,че я направиха втора икономическа сила до скоро , да не говориме за Германия или не знам дали правиш разлика мржду Южна и Северна Корея , хващай влака за Сибир , че няма да те чака

144

Анонимен

преди 12 години

Говорим за едно и също.Безкрайно лицемерие, ООН, създадено от САЩ и служещо на мухльовци да вземат "точните"решение.Помня колко време не си пращаше членството САЩ!Исторически - държава на 200 години колко агресивни войни е провела по света с повод "заплаха"!Кого можеш да заблудиш в агресията на световния нагъл крадец, който подло се крие зад "хуманни " цели. САЩ е доказателство за фалша и на религията, което е известно от години - "Религията - опиум за народа!Който не вярва е ***.

143

Верно ли, бе

преди 12 години

Атомната бомба на Садам, дето така и не я намериха, сега се е телепортирала в Иран. Якооо!

142

Анонимен

преди 12 години

Mejdu Iran i Irak se vodeshe 10 godishna voina. Zashto Irak ne izpolzva nito vednaj himichesko orajie ? - Zashtoto niamaha.Tochno tolkova i Iran imat atomno orajie.Problema ne e v tova koi kakvo ima a v tova koi kakvo moje.