122

Анонимен

преди 12 години

Как да видят дали са законни,като са им закрити очите?*** сама каза,че са давали на управляващите пари.Ще ги бутнат единствено заради евентуалното съкровище от диаманти,че няма апаратура,която да ги засича.И ще ги бутат много внимателно тухла по тухла.Ако могат да ги намерят и откраднат.

121

БАЧКАТОР

преди 12 години

И кво сега 2 месеца разследващите не могат да проверят в регистрите дали къщите му са законни или не. Проверка , която нормално отнема 1 час време или по-малко. Има ли нотариален акт за имота , разрешение за строеж , акт 16? Тая работа много смърди, смърди откъм властта обаче.

120

Анонимен

преди 12 години

Егати наглият ***,крадени,че и ги продава!Това само в Бг може да стане!Я да докаже първо произхода на парите!Нали сме в Европа!

119

Зондерфюрер

преди 12 години

СС ще купи имотите на Киро *** и ще му изплати стойността в цветни метали - 9 грама олово под формата на 9 мм куршум тип "Парабелум".СС приканва Киро *** да се обърне в централния офис на НСДАП или в най-близкото поделение на СС.

118

барото

преди 12 години

До 112Едно уточнение:Най-много *** в Европа има в Румъния. В България са най-много като процент от населението

117

защо?

преди 12 години

Защо ,много здрави роми ,получават -----ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ ....?

116

марти

преди 12 години

И този бай ***,ей така както е почти сдал багажа според неговия куродържец,ще надживее много българи,които почтено и...раболепно всяка година пълнят хазната с данъците си,от които милата ни държавка хрантути плазмодии като този!!!А и само да си спомним колко още други такива клиенти на Темида като този се разболяваха,когато чепчето им опреше в задните части,и как впоследствие оздравяваха като...по чудо!?!

115

АЛООО,.....?

преди 12 години

КОЙТО Е СЛОЖИЛ МИНУС НА ...ПОСТ......112,да се обоснове.... защо ?И кое не е вярно ...?

114

ЕДИН ЛАФ...!

преди 12 години

"*** народ ,слаба държава ",.....!ФЪФ---БГ---,всеки 3-ти ......НЕГРАМОТЕН ....?

113

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

Има ли ''ПРОИЗВОДСТВА" С/У ПРОДАВАЛИТЕ СЕ НА КРАЛ КИРО-*** ----БЪЛГАРИ?

112

Анонимен

преди 12 години

- Столипиново е най-голямото *** гето в Европа ( 120 000 )- Пловдив е града с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много деца, които раждат деца в Европа- БГ е единствената държава, където майки получават детски за деца, които деца също получават детски за децата си- БГ е държавата с най-много изоставени деца в Европа- БГ е държавата с най-много деца с увреждания в Европа- БГ е държавата с най-много "самотни многодетни майки" в Европа- БГ е държавата с най-много "социално слаби" спрямо работещите в Света- БГ е държавата с най-много "пенсионери по болест" спрямо работещите в Света- БГ *** са най-бързо размножаващия се етнос в Света- Българската нация е най-бързо изчезващата нация в светаДа благодарим за това на Яшар ( Т. Живков) и неговите наследници - Доган (Смаил) , Кобурга (Кохари), Седефчо (Първанов), Сидеров ( агент Сотир), ББ ( Бехар), *** Костов и Мартинчо Фъфлека

111

учуден

преди 12 години

Че кой ще купи крадени имоти???

110

rm

преди 12 години

Аз ще му купя имотите.5 лв.

109

e гати

преди 12 години

Значи, те сега да му платят незаконните имоти , построени с пари от невнесени данъци. Пък после да ги събарая щом са незаконни. А той с парите щял да отиде да си живее в Швейцария............Е ДА МУ СЕ НЕВИДИ И ДЪРЖАВАТА НАИСТИНА. НАГЛОСТ ....

108

.....?

преди 12 години

С КАКВИ ДОКУМЕНТИ /НЕРЕДОВНИ/ ,ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ---ИМОТИТЕ МУ?

107

глупаци ли сме...?

преди 12 години

Как може да продава нещо което не е негово ,.....ОТНОВО ЛИ ИМА ----ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ -----ДО КОГА ,ДЪРЖАВАТА И НИЕ ЩЕ ТЪРПИМ ---ПРОДАЖНИТЕ ИНСТИТУЦИИ....?

106

до 86

преди 12 години

Има само едно изречение ,а то е :Слаба държавност......!

105

Анонимен

преди 12 години

Да се маха,той няма нищо за продаване всичко е крадено от народа.Превърнаха я в цирк тази хубава страна.

104

Анонимен

преди 12 години

Не може да се плаща нещо, което е незаконно построеноЗащото то не съществува в юридическия мир, и сделката няма как да бъде узаконенаЗащо къщите на ВСИЧКИ *** са незаконни ?Единия отговор е, че така "простите" роми не плащат данък-сгради и такса-сметТова обаче е по-малката причинаВажното е друго. По този начин "простите" роми се водят че НЯМАТ НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТИ по силата на член 10 от ПП на ЗСП ( Правилник за прилагане на Закона за социално подпомагане),те започват да получават 11 вида социални помощи и детски, описани в предишния член 9 от ПП на ЗСП

103

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев да каже, ще помилва ли *** Киро?