262

hrisunko

преди 12 години

test

261

do 271

преди 12 години

za nego ne znam, ama ti opredeleno ne si vyzmuten :D :D :D

260

до 263

преди 12 години

Не си комунист, а "възмутен" ***!

259

Българин

преди 12 години

Най много му се кефя на Бойко Борисов, че се отнесе с този от снимката, като с ***.:))))))

258

;)

преди 12 години

Добър ден, ***!

257

ЦоциаГлист

преди 12 години

ЗАЩОТО СМЕ ЦОЦИАЛИСТИ НИЕ НЕ БИВА ДА ГУБИМ ИЗБОРИАКО ИЗГУБИМ ЩЕ КАЗВАМЕ ЧЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ, ЗАЩОТО СМЕ ЦОЦИАЛИСТИ И ТРЯБВА ДА ЦОЦАМЕ ДА ИМА ПАРИЧКИ...АНАДЪМ???

256

Анонимен

преди 12 години

комунизите дето 45 години фалшифицираха изборите ,печелейки 99%ся плачат че изборите фалшифицирани :)) смяяяях :)

255

Демократ

преди 12 години

Не разбирам- защо когато в форума пиша за ***,мутри,***,тикви то неимоверно се увеличават защитавашите ПП ГЕРБ.Ами то май Станишев ще се окаже прав за изборите."НЕ Е СРАМНО ДА ЗАГУБИШ, СРАМНО Е ДА СПЕЧЕЛИШ ПО ТОЗИ НАЧИН! и сега се сещам за гениалния Алеко Константинов-Бай *** прави избори.Сещам се за героите му-Дочолу,Гочоулу и сегашния типаж-цар Киро/в медията БТВ/му показаха книжката на ГЕРБ от пловдивската организация.Та сега всички тикви и зелници могат да пируват още 19 месеца

254

Aнонимен

преди 12 години

възмутен, добре казано!264, усещаш ли се каква глупост си написал????

253

Анонимен

преди 12 години

Ако фалшифицирането води до това червената мафия бсп-дпс да стои далеч от властта, аз одобрявам

252

възмутен

преди 12 години

Дори ме е гнус да чета тези коментари! Стига вече с тези комунисти! Имам чувството, че дори под носа ви да ви подменят бюлетината, пак ще точите лиги и ще възвеличавате управляващите на фона на инакомислещите, които наричате комунисти! Мен не ме интересува кой иска касиране на изборите! За мен е доказан факт фалшифицирането им, недопускането на 150000 души да упражнят правото си на глас, което е нарушение на закона и оттам нататък всичко е лъжа!Не сме народ, а ***! И пишете какъв комунист съм!

251

КАСАПИН

преди 12 години

Тиквата не е хирург, а КАСАПИН

250

несоциалист

преди 12 години

е как не им омръзнана тези Комунисти!? Пълни нещастници! А за злобата им нямам думи!!!Злобата е лош порок Дами и Господа! Смирете се вече!

249

Гражданин

преди 12 години

Как няма БСП да атакува пред Конституционния съд изборите за президент! Та шеф на КС е Е.Танчев, син на дясната ръка на Тато П.Танчев Пъпеша! Преди се знаеше: *** са за БСП, десните сили държат областните и бившите окръжни градове. Да , ама ГЕРБ усвоиха тактиката на червенушките и в Столипиново, Факултета, Сливен, та дори в плевенските села братовчедите пуснаха гласовете си и за ГЕРБ! Нищо че като цяло гласовете на ромите се разпределиха 60% за Столетницата и 40% за Плевнелиев. Пък и турците обещаваха 500 хил.гласа, ама пуснаха за Калфин 350 хил. гласа! Добре че бяха пенсионерите, обидени на Борисов и Дянков, селяните и хората от малките градчета, та спасиха положението!

248

Серьожата

преди 12 години

Изводът за премиера и Дянков от изборите е друг път да знаят, че пред пенсионери се подвива коляно и се целува ръка, а не не се гледат с белтъците на очите и не се заявява за n-ти път, че ще очакват повишение на пенсиите пред Великден в петък!! Сергей, виж там и съдиите от ВАС, те са ваши хора, с шеф милиционер, възпитаник на Магнурската школа Симеоново, клел се е в Червеното знаме и БКП! Нали той върна вашият генерал-съдия Пенгезов в САС! Съдиите от този съд вечер си лягат с Интернационала, а сутрин стават с Дружна песен! И нали техните дъщери ошлевиха ОПС-имотите в Приморско, а бащите и майките им опростиха хонорара на Доган и измервателната апаратура на Лукойл! То си е казано: таралеж за възглавница и милиционер за приятел!

247

Анонимен

преди 12 години

Би било прекалено хубаво за да се случи в Република България - очевадно фалшифицираните избори да се повторят!!!!!!! Това поне би дало вяра на хората в едно нормално бъдеще, където това което се случи на последните избори не е възможно.Ужас, ***, бай-Ганювщина, лъжливи обещания, мутри охраняващи избирателните секции, села чакащи Цветанов с п ите тнтнтн

246

az

преди 12 години

vijte gi geq ser-gei40 toq pudel prodaljava s glupostite abe glupender hodi da q 4uka6 onaq na ventzi iosifov k..vata i se pokrii za po dalgo vreme za6toto i ostanalite ti partiitzi kato ti gledat gnusnata fizionomiq 6te napusnat partiqta

245

жаго

преди 12 години

напротив , дръжте го на първа позиция, да отвращава хората

244

Анонимен

преди 12 години

ne vidiah komentari,kade sa?

243

преди 12 години