21

Анонимен

преди 12 години

Чак пък много начетен не е, но е доста по-умен от който и да е друг президент, за който мога да се сетя. Най-малкото, достатъчно умен е да има свое мнение за разни въпроси, по които е прието да се няма мнение а да се ползва "общественото... това дали е прав или в грешка, и колко.. е вече отделна тема...

20

до 19 и 18

преди 12 години

Ти си болен мозък! Наплашен от пропагандата до смърт! :) Има едни дребни подробности, но съществени, които не са ти известни. Има връзка между персийци и евреи в триъгалника - Иран, Израел и САЩ. Дори става въпрос и за плана за Новия световен ред. Борбата е за интереси, но едното е тотална лъжа и изопачаване, а другото е истината. пп. междувпрочем Ахмадинеджад е изключително начетен и ерудиран. А ти си просто ***!

19

Анонимен

преди 12 години

Oh mnogo me kefi kak razni bolni rusofili zashtitavat *** :) Vie ste bolni hora. Sveta niama nujda ot takiva kato vas.

18

do 9

преди 12 години

E togava celia sviat shte se vyrne v kamenata era, ne mersi. A i dori da stane zapada shte im razkaje igrata.

17

Анонимен

преди 12 години

Razum ...Logika? Tova li izpolzvahte kato kazahte po nacionalnata si televiza che zemetreseniata v Iran sa prichineni ot jenite koito se oblichat predizvikatelno? :DMiuslita ,logika i razum v edno izrechenie nikoga.

16

Анонимен

преди 12 години

Абе дори децата са наясно, че Иран дори и да има ядрено оръжие просто няма как да го използва срещу ***. В най-лошия случай Иран имат ядрено оръжие за да подсигурят суверенитета си и да се предпазят от инвазия, и след като истинския интерес на глобалистите са ОГРОМНИТЕ находища на НЕФТ и ГАЗ съответно на 4 и 2 място в целия свят - за глобалистите ядрено оръжие, което да подсигури суверенитета на Иран е недопустимо, за това тия агенции плашат със слухове и провокират ПОРЕДНАТА ИНВАЗИЯ!!!

15

Спартакос Тракидис

преди 12 години

Да, абсолютно правилно, наши тракийски учени им помогнаха в ядрената програма за създаването на атомната бомба. Кво да правим,кръвта вода не става!

14

Анонимен

преди 12 години

До 13 Ти си пълен *** , те не са , и няма 70 млрд за ядрена енергетика при положение ,че в следващите 20 години ще има бум на ВЕИ а цената на атомната енергиятя непрекъснато ще нараства справка какво се случва последните години , в първия случай цената пада а ввъв втория се покачва , знам че симпатизираш на руските братя но персииците не са балами все пак , освен ако не им трябват бомби,това е друг въпрос

13

Анонимен

преди 12 години

Иран е планирал в следващите години да инвестира 70 млрд. в АЕЦ, като построи общо 20 блока като този в Бушер. Евтината енергия ще даде огромен тласък на икономиката и разбира се, това никак не се нрави на янките. Затова и докладът на МААЕ се пише от ЦРУ, за да се оправдае пред обществеността искане за натиск върху Иран. Тъй като номерът няма да мине в ООН, янките ще принудят ЕС да въведе санкции.

12

Анонимен

преди 12 години

Амуджаминджаминет: От играчка да не стане плачка?!

11

9

преди 12 години

Силата не е в оръжието, а в "сивото вещество". Не прочете ли 3-те думи "разум,логика и култура"? Това е истинското оръжие, и дипломацията, Атила!

10

ДО ДНЕС .БГ-НЕ ТРИЙ

преди 12 години

gandolfini.blog.bg/politika/2011/11/04/iran-veche-ima-iadreno-oryjie-skandalni-razkritiia-na-edin-d.846573,НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЕКИПА НА ДНЕС .БГ НЯМА ДА ИЗТРИЕ ТОВА

9

iztoka

преди 12 години

Аз пък искам Иран да имат ядрено оръжие ,да се обединят с Русия и да нападнат Израел и САЩ .

8

до 6

преди 12 години

И какво значи МААЕ? Защита на интересите на точно определени държави! Да не би да означава защита на световния/международния мир, справедливост и равнопоставеност на народите за използване на ядрено оръжие с мирни цели? :))) Накой членки на ООн се наак.ат само при вида на Ахмадинеджад. А какво остава Иран да се сдобие с ядрено оръжие? :)))

7

атоом

преди 12 години

Прав е, не може да му се отрече.И да не забравяме единствените, които са използвали ядрено оръжие. И защо пък и Нагасаки?

6

Anonimen

преди 12 години

хайде започнаха и тук компетентните коментари , какво тук значи някакво си МААЕ , ние разбираме от футбол , жени , политика и генно инженерство и на всичкото отгоре и от атомна енергетика нали знаеме къде се намира гр.Козлодуй.

5

Анонимен

преди 12 години

Научил си е урокът. Иначе го чака съдбата на Садаам, Осама и полковника.........

4

за 1

преди 12 години

САЩ има ядрено оръжие преди СССР......

3

Мюра

преди 12 години

Тия специалисти нали ни накараха да затворим и нашите блокове, а после се оказа , че половината централи по света са по - скапани от АЕЦ Козлодуй, някои даже изпушеха сериозно.

2

.....

преди 12 години

за тва си напълно прав . тия *** от МААЕ нали са команджани от америка а израел иска да се отърве от иран а защо некажат нещо на скапаните евреи като и те имат ракети а нямат право