35

до 34

преди 12 години

Подкрепям казаното и добавям: един хубав бой с жилава тояга, примерно 25 удара на гол ***!Тия турци освен,че са крадливи са и лъжливи....още не може да се отърве българина от 500-годишната турска школа на нахалство, безочие, рушветчийство и нецивилизовани обноски!

34

ДО 32 добронамерено

преди 12 години

Това, което пишеш почти не е вярно: Феим Чаушев е бил заместник министър на Министърството на Външните работи при кабинета Станишев - провери в Гугъл, ако ми нямаш доверие.Лек ден !

33

БАСТА

преди 12 години

Работата е ясна - Феймчо е платил на жалещите се и те си оттеглят показанията.Освен, че е ясна работата трябва за в бъдеще да се опрости, т.е. да се криминализира подвеждането-заблуждението на следствието и прокуратурата.Т.е. ако някой си оттегли показанията след като вече прокурата е образувала дело, то този някой да бъде съден минимум 3 години, за престъпления като настоящето.

32

старшина Ушев

преди 12 години

Има Феим-има проблем.Няма Феим-няма проблем.

31

Полковник Ропотамов

преди 12 години

Едно уточнение първото изричение е сгрешено , Чаушев никога не е бил министър . Иначе е доста гнусна персона 10 по десетобалната !!!

30

Анонимен

преди 12 години

Публикувайте имената на съдиите и прокурора. Ние имаме право да знаем, кой и как раздава правосъдие в България, след като всички магистрати/съдии, следователи и прокурори/ официално получават заплати и бонуси от нашите данъци.

29

bg

преди 12 години

hahaha golqm smqh.

28

Сокол

преди 12 години

И този гнусен човечец беше министър....Боже пази България от управниците и!!

27

1

преди 12 години

виновен пък полицията натиска свидетелите да дават неверни показания,защо ли,защото е феим,ако беше *** всичко беше забравено, кой щеше да търси джипа на някой фес.

26

Анонимен

преди 12 години

Виновен!

25

Гад

преди 12 години

Що не го гръмнат тоя ... в челото ... пред парламента ... за назидание !

24

селянин

преди 12 години

Прав си номер 22 докато не се отървем от тези мръсни куманази в БЛС ГЕРБ и прочие няма оправия.Само сатър.

23

Анонимен

преди 12 години

най-важните доказателства се събират в СЪДЕБНО заседание, доказателствата събрани в досъдебното производство служат ( преди всичко ) на прокурора да повдигне обвинение, от там какви ще ги говорят свидетелите в съдът никой не знае ...затова се провалят делата, свидетелят едно заявява в досъдебното и съвсем друго в съдебното .. защо е така, всеки може да сe дoсети !!

22

Анонимен

преди 12 години

ОЩЕ ЕДИН АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !!! ХОРА РАЗБЕРЕТЕ, ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ДС И БСП, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.

21

213131

преди 12 години

Да проверят добре, ако трябва да му вземат отпечатъци от пръстите, за да видят кого съдят Феим, Петър или някой друг

20

Andreshko

преди 12 години

Човека е невинен като момина сълза ... то се вижда от физиомутрат му ...Но да покажат и мутрите на съдиите които ще го оправдаят след време !!Да не забравихте, че сме в БГ на ББ и АП !!!!

19

ранърса

преди 12 години

Хайде това да е първата политическа твар,която да влезе в зандана,най-накрая......

18

ot surce

преди 12 години

Показания днес даде шофьорът на собственикати сам си си отговорил преди да питаш ...

17

Анонимен

преди 12 години

"...откраднато BMW на собственика му турския бизнесмен Фейзи Илханлъ, срещу откуп.Показания днес даде шофьорът на собственика на колата Ендер Думушев."Кой последно е собственикът на БМВ-то?

16

А4о

преди 12 години

Такова е отношението към инвеститорите в Бг трябва да си плащащ иначе ,дела мела що народ се отказа от бизнес в Бг ,само турци и руски мафиоти се оправят някак .