36

Анонимен

преди 12 години

Чак се разплаках от умиление...

35

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да ги затвори тия мръсни комунисти бе! Само като му видя физиономията на тоя Сатанишев ми се иска да я размажа.

34

Бивш комунист

преди 12 години

Станишев е изпята песен

33

vini

преди 12 години

Какви са тези комисии които решават какъв е този абсурд Взехте народа за маймуни .Щом има агитация има и глоба за какви срокове става въпрос.Накажете комисията тогава която не си е изпълнила задължението.

32

Анонимен

преди 12 години

Ц(в)ИК, мама ви да е** нещастна!Ако беше обикновен българин, не глоби, на *** щяхте да го направите. Нооо, понеже е ****стчето Станишев, ни глоба и нищо.

31

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми пишещи за "dnes.bg", днес е 08.11.2011 г. Изборите бяха проведени на 23.10.2011 г. От тогава изминаха точно 16 дни. Цитирам подзаглавието на Вашата статия - "ЦИК взе решението близо месец след изборите". Всякакви коментари, относно професионализма и морала в "dnes.bg" са излишни, включително проявите на неуважение към Вашите читатели! Успех!

30

комисар Молдован

преди 12 години

че кво да го съдят нали неговите спечелиха ПАК..итакааа до края на светааааааааааааааа

29

марти

преди 12 години

Липсват ми нежните мъже!

28

марти

преди 12 години

До 10Ако се съди по теб и по това как владееш българското писмо,то човек може да реши,че и гласувалите за БСП не са по-напред откъм умствен капацитет?!?Всъщност се и питам защо след като толкова години по-умните от нас безропотно сте подкрепяли,и все още подкрепяте БСП,то все още сме в...канализацията???

27

бг

преди 12 години

не искам да го виждам тоя мазник повече,,,,,,,колко струва да го изтриете от форума че не си струва га коментираме пльхове

26

марти

преди 12 години

СерГЕЙ-чо,бъди благодарен,че семката ти се е пръкнала на това забравено отдавна от...правдата място,наречено Чалгария,че иначе в противен случай досега да си увиснал на собствените си макари на някой електрически стълб!!!Ако имаш...макари,де?!?

25

Димитров

преди 12 години

До 6Не съм съгласен с констатацията ти.Аз живея на село.При нас гласовете за ГЕРБ бяха два пъти повече отколкото за БСП.

24

Drogan

преди 12 години

Умръзна ми да ме асоциирате с тоя на снимката! От това страда и моя рейтинг!

23

Анонимен

преди 12 години

СерГейчо от престарание си" направи " и предизборно бебе.

22

Анонимен

преди 12 години

Много гнусно изказване на лидер на партия която се пише за гарант на демокрацията.

21

Анонимен

преди 12 години

..."Заради изтичането на сроковете,"... На всеки друг обикновен български гражданин щеше да бъде наложена една глоба от 50 лева, необжалваеми, станали необжалваеми по инициатива на самия Станишев! Но.. на Серго, по "бедност" и милост му се размина. Това е защото сме равни, но Той е по-равен?

20

Мишо

преди 12 години

Липсата на правосъдие у нас е всеизвестна , няма място за чудене.

19

tu-tuuuu

преди 12 години

изведнъж (СЛЕД ИЗБОРИТЕ !!!) 90 % ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ В САЙТА СТАНАХА ГЕРБЕРИ......ИЛИ ПЪК АВТОМАТИЧНО СЕ ГЕНЕРИРАТ + И - ......А?! НЕЩО ГНИЛО ИМА ТУК.........САМО ФАЛШИФИКАЦИИ В "ТАЗИ ДЪРЖАВА" .... НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

18

За затвора

преди 12 години

Това жалко комунистическо пардисю ни върна в първи клас с управлението си!!! Украински гном .. съдиите те пожалиха защото са избрани от баща ти Първанката , и сега ще смърдите и серете докато Бойко не ви разгони ...мицата !!! Да се махнат пенсиите на всички комунисти , да се осъдят за геноцида докато са още живи , да ги вкарат в клетки и да гледаме как бавно умира Сталинизма в продажните им сърца!!! Трябва да молите за прошка хората , ако има кой да ви я даде!Съмнявам се обаче... хайде в Белене

17

Анонимен

преди 12 години

В офиса ни жената която чисти каза -че в Столипеново са ходили от къща на къща да агитират за БСП.