256

295

преди 12 години

Да държиш позиция на вечна опозиция е най-лесната тактика. А Вие какво предлагате,Майн Лорд?

255

Анонимен

преди 12 години

Доколкото си спомняме и Норвегия участваше в агресорската война на НАТО в Либия!Даже и със самолети участваше!И това ако е неутралитет здраве му кажи! Норвегия винаги е била западно атлантическа хиена! Пример за неутрални страни са Австрия и Швейцария! Евала на техните народи че не се впускат във войни изтребващи мирни хора! С удоволствие бих живял в една от тия мирни страни!

254

Анонимен

преди 12 години

Изтегля ги сега на Нова година , от там всико е в ръцете на иракския народ или ще се оправят и ще заживеят нормално илище се хванат гуша за гуша сунити , шиити , кюрди или ще си докарат някой нов диктатор

253

Анонимен

преди 12 години

Според мен Европа трябва да заеме позицията на Норвегия във всички конфликти до сега. Уважение всекиму, версия никому, т.е. ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ. Викингите са еталон за демокрация и процъфтяваща икономика.

252

Анонимен

преди 12 години

Просто статистика мой човек , питай чичко Гугъл той ще ти отговори , ако нямаш достъп до икономическа информация , това са реалностите , може да са на огромен бюджетен дефицит всички западни икономики , но те произвеждат и ние там барабар Петко с мъжете с нашите 0,1%

251

до 288

преди 12 години

Още нищо не е свършено,режима на Садам Хусейн беше добре дошъл за кюрдите,но не и за арабите!Америка ако си изтегли войските ще видите каква война ще стане в Ирак,арабите в момента са въоръжени и само чакат американците да си отидат!

250

Анонимен

преди 12 години

Русия си е голяма държава с много земни ресурси,това какво ще рече демек другите държави са зависими от нея.Европа дори и да иска не може да направи криво на Русия,защото ако дръпне шалтера знаете какво ще стане!Русия и Китай са съюзници една без друга не могат поради политически причини,ако се разделят ще има последствия както за руснаците така и за китайците!

249

287

преди 12 години

НАТО правят 56% за военната промишленост на САЩ и НАТО , не ставай смешен. Въоръжават терористи и мафиотски структури в южна Америка, за да цоцат парички от наркотрафика и петрол.

248

До 286

преди 12 години

ПКК се въоръжаваше от соц.лагера , нали изнасяхме революции , както и всички ултра движения в Турция , не случайно Али Агджа си правеше срещите в юпонския хотел в София . колкото до Ирак те бяха мачкани от режима на Садам сега имат и те свобода , а какво ще стане никой не знае

247

Анонимен

преди 12 години

Вижте в момента 28-те страни от НАТО правят някъде около 56% от БВП на света , като прибавим и страните от Британската общност за какъв Китай , Арабски страни или Русия говорите , а да не забравяме че при глобален конфликт все пак Русия ще е на страната на Европа . В момента е така след 100 години не знам

246

Анонимен

преди 12 години

залаганията на бомбите нямат нищо общо с религиите!тия хора просто използват религиите,и кой вярващ ще залага бомби?ако направи това демек не може да бъде нито мюсюлманин и нито християнин! тероризма за да е на крака трябва да идват много пари,а кой има много пари?Да ви кажа Япония не обича по-принцип Сащ,но поради политически причини е със тях.Давам пример с кюрдите те от къде мислите че взимат модерно оръжие,ами близко е до акъла щтом американците дадоха на кюрдите да управляват Ирак!

245

Анонимен

преди 12 години

Всичко върви по плана на илюминати -златния ,милиярд ,а *** и държавата Изрел са част от този план който гласи ,че на земята не може да живеят повече от един милярд души ,защото за повече няма ресурси ,но ако си мислят джудасите ,че те са в списъка на оцелелите дълбоко се лъжат ,ама дълбоко ,тяхната роля се заключава да са проводник на напрежение между изтока и запада и вече тази роля е изпълнена и ще има слизане от сцената .пешки от играта жертвани в името на целта

244

283

преди 12 години

А слуховете за икономически съюз между Русия и Китай само блъф ли са? А трусовете, които понася европейският съюз на какво се дължат? Не вярвам политиците да са толкова слепи, за да не видят накъде отиват нещата.

243

281

преди 12 години

Европа е със САЩ, тук има тамън няколко подводници - Англия, Франция и Германия. Япония е със САЩ (против Китай). Русия не е с никого, но е против Китай. Арабите ще ги оставят да *** рани и да закърпват държавите си. Траят си само Индия и Бразилия... правят пари и не им се занимава с воини.

242

до 275

преди 12 години

Социалните мрежи бяха един от инструментите. Познай, защо Гугъл толко драпаха преди 2 г. да няма цензура в Китай. Щатите действа по позната формула. Преди години Рейгън смаза Русия икономически. Още по-рано направи същия номер на Япония, какъвто гласи сега на Китай, затова имаше Пърл Харбър, а после - Little Boy. Сценария е ясен - отстраняване на потенциални съюзници, свръх-стимулация на китайската икономика и потребление и орязване на ресурсите им. Формулата за китайския колапс.

241

Анонимен

преди 12 години

Аз нещата ги виждам така - Европа, Русия, Китай, Япония, Персия, Арабска Азия срещу Израел, САЩ и Африканска арабия. Освен това да не забравяме, че Америка не е само САЩ.

240

Анонимен

преди 12 години

Нищо не казавам за Турция на Тургут Йозел дето му направихте мавзолей или нещо подобно в Итамбул , но Ердоган , каточе ли разиграва прекалено много исямската карта , това не е завета на Кемал Ататюрк. Той направи от вас една съвременна светска държава и положи основите на демокрацията. Нямам нищо против исляма стига да не залага бомби

239

до 265

преди 12 години

Ако не знаеш да ти напомня Турция си е ислямска държава с демократични закони.Ти какво искаш да кажеш да приемем на християската религия ли?Това няма как да стане макар в Турция да има малко християни който добре живеят стига да не пропагандират защото става опасно!Ако ударят Иран за Турската държава много опасно става,защото кюрдите ще откъснат парче от Иран и Сирия.Така ще правят поразия на цялата източна територия!Мисля че Турция вече е разбрала кой застрашава района и ще си направи сметката

238

До 275

преди 12 години

и отварят клонове на най- печелившите си фирми в Китай , не рабрахте ли че икономиката е скачени съдове особено в глобализирания ни свят. а че арабската пролет беше плод на цоциалните мрежи това и децата го разбраха , споко идва ред и на китайската такава.

237

272

преди 12 години

Според мен Европа трябва да се капсулира и да остане неутрална. Без това си има достатъчно проблеми с мините, които и заложиха пак любимите на някои САЩ и Еврейските банки. Проблемът е, че Бундесферът и френският Легион май са от НАТО. Постоянно чета в немската преса за убити немски войници в Афганистан.