379

Анонимен

преди 11 години

Това е ясно на целия свят!Само на такива,които им е заличена паметта на тях не им е ясно!!!Но един ден и на тях ще им се обясни,може би от личните им лекари"сърбите" и тогава всичките заболели от македонизмът ще ги изпратим на север в Сърбия да си заживеят мирно и с любов с техните братя,а Македония ще си остане на истинските македонци(българи),защото е болно да се гледа как пак разграбват лешоядите земите македонски,заради невежите сръбски клонинги,еничари!!!

378

Самул цар Български

преди 11 години

Гърцоманите и сърбоманите дека управляват в Скопие, доволно потриват ръце и си кажуват; Какъв хубав антибългарски филм направихме, но сметките, ще им излязат, без кръчмар. Лоша реклама няма, сега всички Българи по света и у нас и цял свят, ще разберат, че само ние Българите от Царството(със суверен цар Борис трети) сме спасили всичките си еврей, но спасителите Българи бяха екзекутирани, царя от Хитлер а депутатите и членовете на правителството от комуниста сатрап Сталин.

377

Егейски българин

преди 12 години

Българският народ, църква, парламент, правителство и монарх са единствените в Европа, които са успели да спасят всички 50 хиляди евреи в рамките на съществувалите до идването на германците Български държавни граници и да не участват във военни действия на Източния фронт. Този акт трябва да бъде ПРИМЕР ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОДРАЖАНИЕ от всички Европейски народи ! Трябва да си голям подлец и ***, за да обвиняваш някой, който е направил такъв подвиг, какъвто никой друг и самият ти нямаш, за това, че не е могъл да направи още повече ! Имената на престараващите се антифашисти трябва да бъдат публикувани от нашите медии редом до фашистките и Титово-Сталинистките комунистически изверги в рубрика за човешкия позор !

376

Защо, защо

преди 12 години

Задали ли сте си въпроса, Защо България губи територии с население Българско или силно родствено с Българите. Например "У" ДНК хаплогрупите в Румъния са по-близо до тези в България, отколкото тези в Македония. Турското и Византийските робства ни нанесоха страшна дебългаризация е ясно, но замислете се, защо стигнахме до робствата. Кой е основния винвник. Ще го кажа направо на баш националистите, Византийската християнщина, която Борис и Симеон натресоха на Българите и унищожиха Духа му с робски.

375

Вистина

преди 12 години

Докато тече спора кой българин, кой македонец в съседна Гърция живеят 1 200 000 от македонския и българския народ, но се имат за чисти гърци. Как па никоя българска медия и дума не обелва по тоя въпрос.

374

Гняв

преди 12 години

Българският народ, църква, парламент, правителство и монарх са единствените в Европа, които са успели да спасят всички 50 хиляди евреи в рамките на Българските държавни граници отпреди Втората световна война и да не участват във военни действия на Източния фронт. Този акт трябва да бъде ПРИМЕР ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОДРАЖАНИЕ от всички Европейски народи ! Трябва да си голям подлец и ***,за да обвиняваш някой, който е направил такъв подвиг, какъвто ти самият нямаш, за това, че не е могъл да направи още

373

Гадове

преди 12 години

Българският народ, църква, парламент, правителство и монарх са единствените в Европа, които са успели да спасят всички 50 хиляди евреи в рамките на Българските държавни граници отпреди Втората световна война и да не участват във военни действия на Източния фронт. Този акт трябва да бъде ПРИМЕР ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОДРАЖАНИЕ от всички Европейски народи ! Трябва да си голям *** и подлец, за да обвиняваш някой който е направил такъв подвиг за това, че не е могъл да направи повече !

372

Подлеци

преди 12 години

Българският народ, църква, парламент, правителство и монарх са единствените в Европа, които са успели да спасят всички 50 хиляди евреи в рамките на Българските държавни граници отпреди Втората световна война и да не участват във военни действия на Източния фронт. Този акт трябва да бъде ПРИМЕР ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОДРАЖАНИЕ от всички Европейски народи ! Трябва да си голям *** и подлец, за да обвиняваш някой друг за онова, кое, което той, както и самият ти не сте успели да направите !

371

Мезарвци

преди 12 години

Българският народ, църква, парламент, правителство и монарх са единствените в Европа, които са успели да спасят всички 50 хиляди евреи в рамките на Българските държавни граници отпреди Втората световна война и да не участват във военни действия на Източния фронт. Този акт трябва да бъде ПРИМЕР ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОДРАЖАНИЕ от всички Европейски народи ! Трябва да си голям *** и подлец, за да обвиняваш някой друг за нещо, което и самият ти не си могъл да сториш. ! Името на престараващия се антифашист във видеоклипа трябва да бъде изписано от всички медии в рубриката за позорни негодници !

370

Makedonska boza

преди 12 години

niama nikakav smisal da se valnuvame ot tapotiite na makedoncite.celia sviat bez nikakvi samnenia znae i priema istoricheskata istina.Makedoncite se okazaha nai-maloumnata chast ot bulgarskia narod i nas triabva samo da ni radva ,che kato ne sa chast ot nashata darjava imame dosta dertova po-malko

369

do urednikot

преди 12 години

Da vi se pluknam na mediumot prostacki ispolitiziran

368

Трап

преди 12 години

Докато тече спора кой българин, кой македонец в съседна Гърция живеят 400 000 от същия етнос, но се имат за чисти гърци.Как па никоя българска медия и дума не обелва по тоя въпрос.

367

Анонимен

преди 12 години

408 кака е *** от бюрм даже един филм не могат да снимат и викнали евреи да им го снимат... рядко некадърен, беден, *** и злобен народ са

366

силвиядимитрова

преди 12 години

:)))))))) добре съскате:)щото нощо друго не можете.

365

ccc

преди 12 години

cccc

364

силвиядимитрова

преди 12 години

:)))))ооооооо, роднините....:)яз *** ви кажах дека ке ви натикам на кучето у г......:)най-обичам да се е...м с *** простаци:)а вие, зад Вардар сте класически пример за неграмотна простотия:)да живее Александър!!!:)))

363

Анонимен

преди 12 години

"БЪЛГАРИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА КРЪВОЖАДНИ ФАШИСТИ"А МАКЕДОНЦИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА БЪЛГАРИТЕА ВСИЧКА СМЕ НАСЛЕДНИЦИ НА МАЙМУНИТЕА НА МАЙМУНИТЕ ИМ ДРЕМЕ НА МАЙМУНОВИЯ

362

Анонимен

преди 12 години

402balkanpolitics.blog.bg/politika/2011/10/25/umirashtata-makedoniia.841385?del=3247146jasno?

361

Nat

преди 12 години

"ас би им препорачал на овие троца бугарски европратеници да а погледнат филмската класика - Казабланка, со специално внимание на следниот говор:Wee from Bulgaria. Oh, things are very bad there, Monsieur. The devil has the people by the throat. So, Jan and I, we, we do not want our children to grow up in such a country."Jасно?!

360

П.Петров

преди 12 години

До 399Прав си, твърди се, че съвсем скоро албанците ще станат най-многобройното население на балканите.