167

Баш Всичкоразбирача

преди 12 години

Ето коя се е потрудила аналновагиналноорално, за да е първа. Изпрошнали са я като газово тенеке.

166

А.В.Торът

преди 12 години

Ако това е "Мис Свят", то аз съм гениален писател...(И понеже, за добро или лошо, именно това е актуалната ""Мис Свят", ergo аз съм гениален писател :) Сериозно - не е нищо особено, както и почти всяка призьорка в подобен род конкурси. Те все пак са Бизнес, а не школа по естетика.

165

Любопитна

преди 12 години

А нашата на кое място е,защо не казвате?

164

Анонимен

преди 12 години

nashite kak shte sa krasivi sled kato pirvo vijdash TISHTATAAAAAAAAAAAAAAAAA

163

tedy

преди 12 години

to se znaeshe, venecuelkite sa super krasivi!!! :*

162

Vikiii

преди 12 години

Добре, че тя стана мис Свят, защото останалите финалистки бяха супер ЗЛЕ!!!а Мис Уелс на финала беше невроятна гавра с европейките..... какво е Уелс??? и защо това грозно нещо от Х-страна отиде на финал, а момичета, които бяха стотици пъти по-чаровни от нея не влязоха и в топ 30 или както ги класират , едва ли има значение , защото май си е нагласен театър како Евровизия.

161

Анонимен

преди 12 години

Мутрите си разхождат *** по конкурсите,а вие ''протестирате'' ли та ''протестирате''...в интернет форума на някакъв *** сайт.Браво,бе революционер-патриоти!Е така и срещу политиците протестирате,от вкъщи,че навънка е студено...

160

Анонимен

преди 12 години

Пичове,не се излагайте!''Нашето'' момиче е в най-добрия случай нищо особено.По улиците в България виждаме зашеметяващи жени,а по конкурсите-ЛЕЛЕ МАЛЕ!Ваня има по-скоро арабски,отколкото български черти,не впечатлява с нищо.Не е грозна,но не е и хубава,а за Мис можеше само да мечтае,ако не беше в родната България.103 та от 113 на Мис Свят!Пак ли световната конспирация ще ни е виновна???Аре малко по-малко фалшив патриотизъм и повече обективност.

159

Анонимен

преди 12 години

oh mnogo mi haresva tazi venezuelka

158

Хехе

преди 12 години

Честито , много е красива.Понеже по- долу има изказвания ,че венецуелките са най- красивите жени , искам само да спомена ,че там има такова училище специално за миски. Подбират ги съвсем малки и ги обучават за конкурси за мис. Училището се подпомага много и от държавата им ,защото ето виждате ,че прославя страната им и има полза от това.

157

Инна

преди 12 години

Сложете снимката на Таня , до снИмката на тази и ще видите , колко по-красива е нашата.Само, че венецуелците си плащат за титлата, а България мълчи и се крие като плъх!Всичко става са пари..... с много пари!

156

Анонимен

преди 12 години

e koq da e nai krasivi sa venecuelkite fakt!

155

Анонимен

преди 12 години

Редовното плескане с грим води до ранно сбръчкване.

154

СУ

преди 12 години

Къде е нашия *** от СУ ? Горката за нищо не ставаше ... По-добре да бяхме пратили някое момиче от Техническия университет.

153

Анонимен

преди 12 години

Симпатяга е

152

до 153, 154

преди 12 години

какво общо имат коментарите ти с темата?няма нужда да изливаш злобата си в общото пространство, на всички им омръзна вече от такива неща, карай по-позитивно

151

бг тарикат

преди 12 години

*** цял живот ще сте в гавната и тютюна от 130 години текове ви правим *** турски песове и още плюете. Е то само в интернет можете иначе мазни като пич.и Играете си с толерантността ни и затова страдате. 1992 година сте 1,2 милиона тук, а днес 600 000 барабар с *** дето се писаха турци. Продължавайте да нахалствате ние ще продължаваме да ви държим гладни и да ви изселваме.

150

БГ тарикат

преди 12 години

147 не е ***, а плюещите са най-често турски помии (впрочем по-уродливо създание от туркинята няма и миришат на овце монголоидните корени си казват своето). и от бюрм Хубаво е че плюят явно им бъркаме по задните части и не могат да си намерят място. А тези бюрм няма какво да ги коментираме няма таква държаваbalkanpolitics.blog.bg/politika/2011/10/25/umirashtata-makedoniia.841385Българската жена е прекрасна там спор няма

149

Анонимен

преди 12 години

премествате лиии .. премествайте, премествайте, ама не се заигравайте !

148

Фрънц

преди 12 години

Пръц... хубава вечер!