196

център до балабанов

преди 12 години

Коментара е добър (193-тия) , НО аз мисля мааалко по-различно :- Новата партия която ще ни се предложи малко преди парламентарните избори с лицето на Кунева ще има много по-проста цел !Ще се търси отцепване на "протестен вот" обирайки този на РЗС и Атака , което да ги заличи и намаляване на центриския вот за ГЕРБ с едничката цел :- Герб да няма други субекти с които да състави кабинет с мнозинство и да се откаже въпреки че ще е първа сила да състави кабинет !!!ДАНО ТОВА НЕ ПРОРАБОТИ !!!

195

Димитрова

преди 12 години

Човек когато притежава пари и хитрост много неща може да прави или му се иска да прави. Примери за това безброй. Някои дори успяват.

194

Ох, пак тая

преди 12 години

Ох, пак тая. Ужас! Хора, опомнете се!

193

do 212 БАЛАБАНОВ

преди 12 години

Един от най-смислените коментари по темата, които прочетох, близък до моето мнение по темата. Много се нароиха тия партийки ментета, а никоя не успя да измести ДПС от Центъра.След последните събития и нагласите на хората смятам, че е много възможно нова партия да заеме тая ниша, което е за предпочитане от това фурнаджийските лопати ДПС да проституират безкрайно с потенциалните властимеещи и да се явяват регулировчик на обществените мнения с протурската си политика и разсипничество.

192

Vvvv

преди 12 години

Интересно, след като Кунева се обявява за независима от НДСВ, защо в София застъпниците на Кунева бяха и застъпници на НДСВ. Откъде дойде това съвместителство? Явно това е една мимикрия - НДСВ се опитва да се прероди в нова партия, без наследството им от тройната коалиция.

191

of

преди 12 години

""След като събра 14% от одобрението на избирателите Меглена Кунева реши да търси алтернатива, без подкрепата на партии.На специална пресконференция днес тя обяви, че отново тръгва на обиколки из България, за да разбере в следващите месеци точно как да стане това.""Сигурно на лични разноски ще пътува по "села и паланки"....

190

Roskata

преди 12 години

znaem ot koi si i da govorish i da ne govorish. Sakskoburgotski i dava pari za kampaniqta za da moje eventualno ako q izberat da ne mu vzemat imotite....

189

Анонимен

преди 12 години

Крум Благов: Лукановите куфарчета с пари са реалност ВИЖТЕ В САЙТА НА BTV

188

Анонимен

преди 12 години

Комунистка и Библия, Майтапи

187

КУкунева

преди 12 години

Кунева, Кунева, ти си постоянно плачеща и вечно оплакваща се кукла на конци! Той и Гоце не е доволен, но си замълча тактично! Като заложи на два куци кон и кобила как да спечели състезанието!!!!! Кунева, забравяш от къде си тръгнала и кой те издигна! Не всичко започва от теб, не ти си началото! Като те слушам още малко и очаквам да се сравниш с БОГ! Всичко започва от теб, ти си началото и истината и живота! Имай малко срам! Ти си обикновенно комунистическо-царско ***! КОМУНОИД

186

Анонимен

преди 12 години

Алтернативата са хора родени след 1975 година! Да не са деца, внуци и племенници на хора свързани по какъвто и да е начин с БКП, ДС, "Народна Милиция" и всякакви служби и ведомства предполагащи служба на Партията! Хора с образование и с опит. За пресичане на корупционни практики - фирми спонсорирали презиборни кампании и техите ръководители - следващите 4 години - аут от държаните поръчки ( ако даден човек е в ръководство на две фирми - и едната е била спонсор - и двете аут от държавни поръчки)

185

БЪЛГАРКА до 210

преди 12 години

Съгласна съм с публикуваната извадка от гръцкия вестник.Всичко изнесено е така,нима някой се съмнява или не е потърпевш ? Логичният въпрос :Защо при нас е така ? Защо "свободата " и "живота" ни са в кавички ? Умишлено ли животът ни е бил и винаги е на ръба на оцеляването ? За себе си аз имам отговор`,но в пространството предпочитам да не го изказвам от съображения.

184

Анонимен

преди 12 години

Ами, Кунева си взима доживотната заплата от амнайсет хил. евра от европарламента, в който нищо не направи за благото на народа си и сега от скука ще си екскурзианства сред бедняците, за да потвърди собствените си думи, че БГ има две лица, това на тези с дцибовете (демек тя) и това на тези окъсаните (т.е. ние)

183

arhar

преди 12 години

' Социалисти, масони и близки изпратиха Цвятко Цветков Стотици бивши колеги, приятели, съпартийци и масони дойдоха на опелото на о.з.полк. Цвятко Цветков в църквата "Св. Седмочисленици. На опашката за "последно сбогом" с бившия секретар на МВР и експерт по сигурността на "Позитано" 20, но и верен социалист, се наредиха ексвътрешният министър Михаил Миков заедно с другия зам.-председател на ПГ на Коалиция за България Ангел Найденов. Друг бивш МВР-шеф и настоящ соцдепутат - Румен Петков, не се появи на поклонението, нито пък президентът Първанов. С Цветков не се простиха и генералите от митичния кръг Монтерей. Соцръководството в лицето на лидера Станишев и функционери от соццентралата пък пристигнаха сред първите. ' ....................................... Всеки , който е прочел тази статия, може да си направи съответните изводи ! Много ясно се вижда, че Станишев и неговият кръг са били на преклонението пред Цв. Цветков ! Вижда се и кои не са били там и не са уважили паметта на съпартиеца си ! Всеки сам може да си направи изводите и да види кои са срещу Станишев и искат оставката му ! Както вече съм казвал многократно - следите винаги остават ...

182

до 216

преди 12 години

Щом доживяхме офицер от МВР завършил Симеоново да говори че е репресиран, да се кръсти, да се прави на антикомунист при все че си е върнал партийния билет - какво те учудва? На фона на това че народа си избра премиер който го нарече "лош материал" е просто като детска закачка!

181

ПАМЕТЛИВ

преди 12 години

БРЕХХХ, ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ ! КУНЕВА СЕ КЪЛНЕ ПРЕД БИБЛИЯТА ! АМА ДРУГАРКО КУНЕВА , КАКВИ СА ТЕЗИ КАЛАМБУРИ ? ОТ ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП ,ТА ДО ЦЪРКВАТА И БИБЛИЯТА ! ТОВА СА СМЕШКИ ЗА *** ! СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ДАЛАВЕРИТЕ ПРИ СИМЕОН,ПРИ СТАНИШЕВ И ДОГАН ПРИ КОИТО БЯХТЕ ВОДЕЩА ФИГУРА ! ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ КОГАТО СЕ РАЗГРАБИ БТК,ЕРП-ТАТА, РАЗДАВАХА СЕ ТЛЪСТИ ХОНОРАРИ НА ДОГАН ? А СЕГА НИ ЛУК ЯЛА ,НИ ЛУК МИРИСАЛА ! МНОГО ЦЕНИЧНО ! НЕ СМЕ *** !

180

Анонимен

преди 12 години

"1 млн. българи не са чути на тези избори. Това са хора, за които аз искам да се грижа", коментира тя.А те искат ли да се грижиш за тях, лейди? А това просто кърти мрака:Мога да го кажа върху Библията.И това:Това, което аз искам, е да събудя нацията,Тая ненормална ли е или смята нас за ненормални?

179

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Кунева беше най-добрия избор за България!

178

Анонимен

преди 12 години

Кой ще й плаща за това?

177

Балабанов

преди 12 години

Кунева я сложиха з състезанието само за да видят колко процента ще изкара. Искат да използуват това на следващите парламентарни избори. Да няма вече други партии като РЗС, "Атака", СДС и ДБС. Тя самата си го казва, заявявайки, че няма нищо общо с БСП, ГЕРБ и ДПС, защото знае, че в следващия парламент ще бъдат тези три и нейната новоизлюпена в последния момент партия или движение.Кой ги организира тези неща ли? Ами т.н. мафия, която за съжаление вече не е само от България. Правете като гърците!