391

мъдурко

преди 12 години

Докато лапачите стоят по столовете- няма оправия,какви са тези РЦПП,ръководители ,.началници ,директори-товари пътникопоток е намалял в проценти , ръковиден персонал нараснал в пъти?

390

анонимен

преди 12 години

с 2000 съкратени ще изкарат парите дето купиха изборите

389

орел

преди 12 години

Защо билет за янтра за 30 км е 4,60 а за 180км 10,50 -не е шест пъти повече

388

Анонимен

преди 12 години

2000 са малко бе - там има 15000 хрантутници!

387

Анонимен

преди 12 години

Реформи в България: 2000 управници на бесилото. Веднага!

386

Golden Eagle

преди 12 години

Та в този ред на мисли и сегашните мерки на съкращаване на влакове няма да доведе до нищо. Това е просто временно замазване на нещата. Без национална стратегия за развитие на железопътния транспорт като цяло- такава каквато е в Европа и какватито са в момента магистралите у нас няма как да се получи каквото и да е било. Всичко друго е временно решаване на проблема.

385

Golden Eagle

преди 12 години

horus, първо не е нормално да наричате който и да е било "***". Някак си говори за ниска култура. Второ не може да обвинявате само БДЖ(която между другото е държавна структура), след като последните 20 години, от които последните 10 фрапиращо няма никаква държавна политика за развитие на железопътния транспорт- или по- точно има такава, но за нейното ликвидиране. Няма как да стане, като БДЖ е поредното дружество, което се източва.

384

алоооо

преди 12 години

Реформа е необходима, но вдигане на цените в криза е пълно безумие и вместо да увеличи приходите, ще доведе до отлив на хора. А иначе влаковете са пълни до горе, дори и първа класа. Това е по главните линии, които правят много пари. Просто много се краде в БДЖ и затова е пред фалит. Трябва да се спрат кражбите и виновните в затвора. Ако има топки, ББ ще го направи, там няма негови приятели, които да засегне.

383

влакът стрела

преди 12 години

Мммм дааааа, свърши голямото плюскане в БДЖ, много недоволни ще има и ще риват като убодени мечита !

382

bdz

преди 12 години

През септември Ивайло Московски определи като неверни слховете за големи съкращения в БДЖ. Преди няколко дни пък Тотю Младенов пък се изцепи, че сме щяли да борим кризата със заетост. *** лъжци!!!

381

horus

преди 12 години

Golden Eagle, е в крайна сметка точно това е проблема - Личната Отговорност. БДЖ от години си карат "кервана си върви кучето си лае" или "След мен - и потоп !" Да ама нищо не е вечно на тоя свят. Жалко само за хората - заради БДЖ говедата, особено пенсионерите ще трябва да дават още повече пари по рейсовете да идат на болница например. И на всичкото отгоре служителите от БДЖ които са виновни за това имат очи да обвиняват и да стачкуват ?!Щото все другите са виновни, а ние - невинни !

380

емигрант

преди 12 години

Жалко за БДЖ.Повечето гари са построени от ТРУДОВА ПОВИННОСТ демек без пари.Железният път също го строиха трудоваците за 1,50 лева на месец.Сега предстои продажба,нарязване на скраб,уволнения и глад за служителите.Не може на 200км на запад от София за същата работа,че и по малко се получават около 4000лева бе Дянков ли си тиква ли си.

379

селянин

преди 12 години

На това реформа ли му викат да изгониш хората на улицата.Мамави крадлива комунази сини ГЕРБЕРСКИ

378

РЕФОРМИ...

преди 12 години

Реформи в държава, която не съществува вече ! Вие сте пълни нещастници !

377

Golden Eagle

преди 12 години

До horusНе обръщайте темата в политическа. Разбира се, че не само ГЕРБ са виновни. Разбира се, че трябва да има реформа, но......не може да искаш да имаш пътници, след като нямаш влакове. Явно никой не иска да каже истината или просто не им изнася. След толкова реформи( съращаваме чистачките- увеличаваме администтрацията), които са явно несполучливи някой пое ли отговорност за това-не. Сега същите "капацитети" подготвят поредната реформа, която едва ли ще е по- успешна от предходните.

376

horus

преди 12 години

Да питам БДЖ - какви са и що са Герб не коментирам, обаче: Герб ли крадеше от влаковете, Герб или Бойко Борисов се отнасяше с пътниците като с крастави кучета, Дянков ли правеше графиците на влаковете които са първо адски неудобни в сравнение с тези на рейсовете и второ-пълни с грешки и объркани, пътувал съм с влак където имаше хулигани - нито полицаите във влака нито кондукторите по някакъв начин реагираха и защитаваха пътниците !!! Кой ще пътува при такова положение ?! Дянков ли е пак виновен?

375

Напуснал България

преди 12 години

Мирише ми на предсрочни парламентарни избори, които ГЕРБ ще загуби катастрофално. ГЕРБ си отива завинаги , спете спокойно деца.

374

mangustan

преди 12 години

икономиста кой говори за великата печалба на кремика? за замърсяването?който не го е купил той не е прал там! а 22-годишния си е чист параван

373

Maraba

преди 12 години

Продавам кабинет-министерски,барбар с министрите.Веднага.Цена-колкото дадете,може и без пари.НО без право на рекламация!справки агенция за приватизе ГРОБ ЕООД

372

chichoicho

преди 12 години

Чакам някоя младичка гъркиня за домашна помошница