16

...

преди 12 години

аве това не е никакъв следствен експеримент - куките са искали да видят как е възможно да уцелиш някой 7 пъти с калашников и той да оцелее

15

Анонимен

преди 12 години

vi6te kakvo rasledvane pravqt za mafiata ako sa strelqli po nqkoi obiknoven 4ovek 6te go ebat da pravqt rasledevane sled 6god.tazi mrasna darjava se komandva ot nai-golemite bukluci

14

Анонимен

преди 12 години

Да стрелаш по някой почти от упор с АК, да му вкараш 7 куршума и този някой да е жив? Това значи, че или стрелецът е страшно добър и не е искал да го убие или е абсолютен ***!

13

5206

преди 12 години

аз си спомням като бачках барманче през 1999г. тия дето му взривиха колата аз ги обслужвах тогава и те се смееха че джованито сега "щял да ходи пеша" ибахти тъпите мутри щяха да съборят хотел черно море заради един взрив на някакъв мерцедес ама искам да ви кажа че не бяха *** други бяха

12

Пеев

преди 12 години

Смятайте колко е качествено всичко в България щом и патроните на Калашникова не са убили този ***!

11

Анонимен

преди 12 години

След 6 години - следствен експеримент....аве той ше умре от естествена смърт докат го осъдите ве, а оная "плеймейткъ" ше стане прабаба на неколко "плеймейтчета"....аре стегнете съ малко така колкото за очи пред вратата на Шенгеня....Варненци живи да ги оплачеш....голям град *** хората мишчици и не мое са отърват от теглото....*** то навсякъде е така...Ривулюция требе...*** де го Лелин ?

10

селянин

преди 12 години

Точно тъй бре номер 9 контролира се на баба ти фърчилото.Ако не бяхме ние селяните да ви дадем парите още щяхте с Маринчо да маате мръсните *** по трасето.

9

Тимаджия

преди 12 години

Всичко което става във Варна се контролира от нас,няма полиция,няма прокурори,няма кмет,той кмета си е наш отдавна,отделно сме си дружки със премиера Бойко Борисов,откакто стана премиер един път не ни е закачил,даже не смее името *** да каже в ефир.

8

Анонимен

преди 12 години

Номер 4 до тук нямаш нито един отрицателен вот, което е доста показателно ...

7

до 4

преди 12 години

Ти какво очакваш града се развива и контролира от *** с това пристанище такива неща минават през него директно в Европа, че не е истина. Ай честита ви морска столица.

6

дгфас

преди 12 години

E? Toзи път вече успешно ли е? Аман вече, в България всичко трябва да се прави поне по два пъти - защо не го застреляха първия път като хората?

5

Анонимен

преди 12 години

Баси, точно там паркирах днес. Сигурно са ми вдигнали колата...

4

ъ

преди 12 години

Във Варна полицията държи наркотрафика и наркоразпространението, така е от 15 години поне. Единствения град, в който на журналистите им е забранено да пишат каквото и да е за наркотици и дилъри. Когато взривиха колата на един дилър от съседния блок (всички в квартала знаят че е дилър на хероин) нямаше нито ред никъде написано.

3

Пръча

преди 12 години

Напълно поткрепям Нереза! Аз имам една позната, която се занимава със същите работи, за които тоя Джованито лежи в панделата. И тя лежа ама в Испания - 5 години. Като се прибра, още няколко пъти тука я хващаха за същото нещо, и накрая нищо. Излиза си, и пак почва. След това отиде в Швейцария, понеже не е в ЕС. И там я хванаха - лежа 2 години. К'во излиза, че ние тука живеем в истински рай за престъпници, крадци, убийци и к'ва ли не друга ***. Е за т'ва сме на тоя хал и нищи не ни е в ред!!!

2

Анонимен

преди 12 години

CSI Варна :D :D

1

Нерез

преди 12 години

И как става така, че тези хубавци дето се стрелят по улиците в България, крадат, бият се и т.н., като отидат в чужбина и там веднага влизат в затвора. Ама на секундата. Няма - боли ме ***, имам кръвно, *** ми се. Значи ясно е, че нямаме съдилища в тази държава, имаме някакви измислени магистрати, които са обърнали съда във фурма - който плати повече, той взима оправдателна присъда.