14

М-р Х

преди 12 години

значи добер е д се има предивид, че един трамвай също като един влак ти сприа доста продължителон време тъй като тежи няколко тона, той не може като една лека кола просто да набие спирачки и да закове. често срещамв разни *** десто минават пред трамв. в послединя момент с идеят че БОГ ги пази. освен това мотрисите са стари. Но най-лесно е да се набеди ватмана. А и да не беше джисема вниманието на ватамана се раздвоява - той следи пътя, слуша диспечера, внимава каков става зад него...

13

rono2

преди 12 години

не може да има виновен при положение 4е на ватмана са му 1000 души на главата и постойанен стрес!

12

само уволнение?

преди 12 години

айде сега не бил пригоден. тая е говорила по телефона е потроши 16 души, а сега се чудим как да я оневиним, ти ватамнче ли си?

11

mause

преди 12 години

Охх Боже. Ти запознат ли си поне малко със спирачните системи на трамвайните мотриси? Има тамън три независими една от друга спирачни системи: 1. Спирачка на колелата 2. Спирачка на двигателя 3. Магнитна спирачка.

10

Анонимен

преди 12 години

Оле, мале! Те жените коли не могат да карат, те на трамваи ги пуснали

9

Другата истина

преди 12 години

Другата истина е, че този трамвай е бил непригоден за тази линия и на практика е имало големи рискове от отказване на спирачките.Много по-лесно е да накиснат последната дупка на кавала (ватманката), отколкото висшия чиновник, който ще си остане на поста и ще продължи да твори подобни управленски решения :/

8

jj

преди 12 години

За описаните нарушения има съответните санкции за шофьора... Компанията работодател може да въведе вътрешни правила за допълнителни санкции, но уволнението си е чисто погазване на голям комплект права, които ватманката има.Как все още някой си позволява да се прави на големия шеф с такива олигофренски, неграмотни и незаконни акции?!

7

1

преди 12 години

нема такива други талибани като в градския транспорт.

6

до #4

преди 12 години

Така е. Ами ако аз бях ватманът?Вероятности много. Важното е да не бързаме да съдим, има си горе кой да ни съди.

5

Анонимен

преди 12 години

"След този случай от "Пътна полиция" започнаха проверки дали водачите от градския транспорт спазват правилата за движение по пътищата."***, именуващи се катаджии дали ще започнат да си заработват заплатите с труд, а не с изнудване??!?!

4

До 2

преди 12 години

ами ако беше някой твой роднина пострадал?

3

КИРУ

преди 12 години

Ако е ***,защо ще я уволняват - това е незаконно!

2

до #1

преди 12 години

Абе на чужд гръб и сто тояги са малко.

1

Инна

преди 12 години

Такива *** до живот в затвора за да се научат и останалите ,да не говорят по телефони по време на движение!!!А тая кокошка да плати разходите за лечение на всички пострадали!