24

Воин на Христос

преди 12 години

Така е братя българи.Какво правят тия турци в българския Парламент ? Може ли да отговори някой?Чии интереси защитават? Българските или турските ?Какви са тия министри с турски имена и защо са в БЪЛГАРСКОТО правителасво ? Докога ще търпим тази гадост ?

23

Анонимен

преди 12 години

Много въпроси задавате.Респондента е Боко.Той ги нзначава.Ама само плямпате а после пак за него гласувате.Суеци,кво да ви прави човек?!Най-много по един секс да ви удари.За друго не ставате!

22

Анонимен

преди 12 години

За достиженията на културния туризъм в България най-добре е да прочетете разказите на Чудомир. Там е най-добре описан. Също и в "До Чикаго и назад" от Алеко Константинов. До днес ситуацията не се променила за жалост. Днес се опитват да го правят по същия начин, без да отчитат неуспешния опит от миналото.

21

Анонимен

преди 12 години

Тодор кога направи културен туризъм в България аз лично ще го черпя една бира. Но мисля, че няма да си стигне до черпене, защото едно е да си отявлен кариерист с политически амбиции, а съвсем друго е да направиш нещо полезно на всички.

20

въпрос

преди 12 години

ЧОБАНОВ КАТО НЕ Е ИМАЛ ОПИТ В АРХЕОЛОГИЯТА, ЗАЩО СЕ БАРАШЕ МНОГО ОКАТ В ТАЯ ПОСОКА?!Теоретици много,къде са специалистите?В неговия ресор се раздаваха решения ..много важни...за археологическите разкопки и тяхната сигурност.Какво ли се учудвам-при него бяха назначени с" конкурс" много отявлени специалисти.

19

тя

преди 12 години

Тва е големо ла*но.Той като експерт държал ли е конкурс? Аз съм била на конкурс при него и знам за какво става на въпрос. Удобен. Чобанов. Селска фамилия. Може да се прочетат в интернет автобиографията и публикациите му. Няма такъв смях.

18

Анонимен

преди 12 години

Физиономията му говори..."язе съм си наше монче не мое ме барнете" По стар социалистически обичай, ако някой се издъни го пращат на друга работа, а не го уволняват понеже е "наш" и значи е "кадър"(от ония дето оная леярка и металург Цачева ги лее и кове)*** тва монче е многу "наше" щото само из министерствата си го менкат

17

Швейк

преди 12 години

Когато някой ти се изтряска че е "теоретик", това е директна заявка че е по-умен от теб и че нещата които "ти ***" си ги научил от собствените си грешки, тоест от практика, той ги знае от ходене на училище. С други думи труда ще го делим на две - теоретика ще казва кое и как, а практика ще изпълнява. Дотук добре ама аман от пияни теоретици дето имат ореол от винарки.

16

КулТуризъм

преди 12 години

Този явно е учил в училището за заместник министри :))))))))))))))))Какво успя да свърши в "културното" министерство, та го пращат в туристическото?Важно е бройката да не се губи, че е наше момчето ;)

15

Анонимен

преди 12 години

Скала на кадърността:1. Човек който може да прави нещата и ги прави - работник2. Човек който не може да прави нещата и учи другите как да ги правят - учител3. Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а само да краде - депутат, минъстър 4.Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а не може и да краде и самo ПЛЯМПА-*** булгаристанец.

14

Градиант

преди 12 години

Скала на кадърността:1. Човек който може да прави нещата и ги прави - работник2. Човек който не може да прави нещата и учи другите как да ги правят - учител3. Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а само да краде - депутат, минъстър

13

!!!

преди 12 години

...МНОГО ГАДНО *** !!! НЕКАДЪРНИК И ПРАЗНОСЛОВЕН МНОГОЗНАЙКО !!! ...ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО НАЗНАЧАВАТЕ,ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ !!!

12

Анонимен

преди 12 години

Ха-ХаУволнен поради НЕКАДЪРНОСТ впоследствие назначен като ЕКСПЕРТ.Сам си УВОЛНЯВА.Сам си ги НАЗНАЧАВА.Все едни и същи ***.

11

Анонимен

преди 12 години

Поне има хубави очи. Що да не го храним и него?

10

Швейк

преди 12 години

бе тва мОмчи оть не го пратят на бригада чушки да бере ми все по разни минимстерства... ей за бой са тия там горе

9

Анонимен

преди 12 години

Дянков срамно е и е жалко да дадете на хората с мизерните заплати от Спешна Помощ 10 млн.а за култура с толкова търтей с големи заплати 15млн.!!!Осъзнайте се коя служба в България е важна за спасяването на живота ни?!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Цялата държава работи за да изхранва една камара партийно назначени чиновници, които от своя страна пък работят за една шепа олигарси.

7

DI

преди 12 години

Като има само теоретични знания, не му е там мястото. На тези години няма как да има практически знания и опит за такива постове.

6

Анонимен

преди 12 години

Една камара държавни служители вземат по една шапка пари всеки месец, че и министър на туризма имаме а всъщност туризма ние пълна пародия. Едни чейндж бюра не могат да контролират да не мамят туристите, да не говорим за турските и китайски парцали и ментета които се веят пред погледа на всеки турист дръзнал да дойде на българското черноморие. Трагедия. Пълна трагедия. И ГЕРБ са същите смешници като предните и по-предните. Събориха една тераса в Несебър а незаконните хотели и басейни си стоят.

5

Жоро

преди 12 години

Да видим сега Първан Русинов къде ще се появи.