211

аз

преди 12 години

имам въпрс към човека слънце : Ще има ли лустрация за бившите комсомолски и партиини секретари които към момента заемат отговорни длъжности в партията майка , и ако е да кога ?

210

Freedom_People

преди 12 години

Абе и Кадафи си мислеше че ще е вечен и макар и късно си плати за геноцида ! Ще дойде ред и на българската комунистическа олигархия - марионетките и техните кукловоди висши милиционери и ДС . Аз съм си запазил място за първите редове - скоро ще гледаме сеира на Цецо Крадецо- Тиквата - Гоце - и олигархията къде ще си харчат милиардите крадени от бедните хора - и дали частната-поръчкова платена милицията ще ги спаси от народната любов !

209

Анонимен

преди 12 години

поне маргито е почнала да говори по-ясно

208

много умно

преди 12 години

"е дай аз да мина, нали съм президент", Плевнелиев към Марга :) голям майтап, избирахме Плевнелиев избрах ме Марга

207

Анонимен

преди 12 години

За агент БУДА няма ли да стане дума?!!! ;-)))

206

агент

преди 12 години

Така е,че и шефа му е завършил школата на ДС,през далечна година преди 1989год. и представете си НЕ Е АГЕНТ НА ДС?!!!ОЛЕ МАЛЕ!ПОПУЛИЗЪМ ДО БОГА!С ТОЗИ ДВОЕН АРШИН ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕ И ТОЗИ КАТО ГОЦЕ!!!

205

Анонимен

преди 12 години

Ами госпожата до тебе,демек вицето,не е ли преподавател в школата на ДС в Симеоново?!Тя не картонче а картонище има бе гявол!!!

204

COPY

преди 12 години

Плевнелиев обяви, че ще надгражда. Върху кое ще надграждаш бе, Росене? Върху тинята, която ни завещава Гоце ли? Може би върху личната му съдебна система, която доразсипа? Или върху гоненията на журналисти и съсипването на медиите чрез верните на Гоце Сирищника олигарси? Или върху тайните му договорки с Русия? Или върху екипа му, пълен с доносници от ДС? Или върху съветниците му, които бяха разстрелвани по улиците? Или върху ловните му подвизи? Или върху топлите му контакти с мафиотизираното ДПС? Мети до корен, чисти сградата, осмърдяна 10 години от покварения Гоце и бандитската му шайка приближени. Дезинфекцирай, проветрявай дълго и изчисти това място! Това трябва да направиш, няма какво да надграждаш! Нищо, което е заченал Сирищника не бива да бъде продължавано, а всичко да бъде забравено.

203

Анонимен

преди 12 години

Защо пищите,като се знае,че никога повече НЕ трябва да се гласува за комуносоциалистите,които през няколко години си сменят името на партийкаата - столетница с увяхналата червена розичка.

202

Анонимен

преди 12 години

Още не станал калайджия, а дънцето на гащите му вече почерня! :-)))))

201

до Марк

преди 12 години

Скъпи ми Марко..като те чета,така се вдъхновявам,че всеки момент мисля...............да застана плътно,ама ПЛЪТНО ЗАД теб....ахааааахахахахахахахах....знаеш ли какво е ибрик...а ***....хахахахахаха

200

Марк до 140

преди 12 години

Ахахахахаха....тъпанарахахаххахахах....дебилахахаххахахах ...комунозавър

199

Анонимен

преди 12 години

Как не видях един нормален коментар от опозицията - или простории, или вулгаризми, или лъжи, или несвързани изречения без начало и край, или компромати.

198

Анонимен

преди 12 години

Човека си върши работата и се съобразява с желанието на народа да се отърве от изеднците от държавна сигурност.

197

Марк до 199

преди 12 години

Мнооого меко казано!В БСП са червени ***!

196

до 194

преди 12 години

Който няма сила да си признае грешка, или да поздрави победител, каква силна личност е моля? Извини ли се някои от БСП за лагерите, за септемврииското въстание 23г., ръководено от Г. Димитров и Васил Коларов (хиляди загинали) и стотици загинали в църквата св. Неделя) и т. н. В БСП не са силни личности, а силно политизирани!

195

ха

преди 12 години

Давам му 2,5 години.Следващото управление ще е коалиционно с голяма парламентарна подкрепа поне 2/3 от депутатите.Ще му изпрскат импийчмънт и ще го пратят в историята,където му е мястото.

194

мдааа

преди 12 години

Още от първият ден,започва да изпълнява указанията на шефа си ББ.

193

17

преди 12 години

Но сега са ГЕРБЕРИСТИТЕ и ще станем най богатата и умна - ха ха ха ха ха ха ха

192

Анонимен

преди 12 години

Определено комунистите са прости и крадливи защото заради тях станахме най-бедната държава в Европа.