198

Браво Браво

преди 12 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

197

Не се оправдавай

преди 12 години

Тикво! Ясно е че има нова коалиция ГЕРБ-ДПС, Атака да пикаят кръв, Волен е прецакан яко. Може да си класен интригант, но не можеш да ни излъжеш. Властолюбието ти те тласка към таен съюз със ДПС. Ти си един скапан тиквенски порнограф, готов си и майка си да продадеш за още малко власт. ГЕРБ-ДПС-АТАКА новата тройна коалиция, която само една тиква може да измисли. И същевременно рискована и гениална. Направи ли превода по сметките на Доган?

196

Анонимен

преди 12 години

А бе тези фесове били много чуствителни?

195

Анонимен

преди 12 години

сега герберите ще се учат да мачкат уши като вожда

194

До 208

преди 12 години

Кръв пикаете а...!

193

до 207

преди 12 години

Жалък невежа, съжалявам те.

192

Анонимен

преди 12 години

Браво Бойко, браво Борисов!Явно подарения меч от Шварценегер на Бойко преди изборите му даде силата и той с един замах резна кратуните на 5-главата ламя (БСП, ДПС, НДСВ, ОДС и РЗС), която за 20 г. преход ни докара до просешка тояга. Господи благодарим Ти, че ни изпрати този истински родолюбец да ни спаси от комунистическия гнет! Българите, вечно ще бъдем благодарни на този рицар с добро и смело сърце Бойко Велики, който помете червената шайка разбойници от удобния им пиедестал на властта, от където грабеха беззащитния народ и бяха сигурни, че това грабене ще продължи вечно. Господи благодарим Ти, че ни изпрати този истински родолюбец да ни спаси от комунистическия гнет!

191

Анонимен

преди 12 години

Мутрата дето си играе на премиер не само ,че е потомствен *** ,ами и проверен такъв ,ненапразно му беше гласувано доверие да бъде охрана на Т.Живков.

190

Анонимен

преди 12 години

Аре да си кажем правичката...Що Местан скача ,като ужилен от пчела!

189

Анонимен

преди 12 години

Подигравайки се с Местан, показаха на Доган кой е господарят и къде е мястото на брокерите от ДПС- на пейката в преддверието на къщата.Сериозните хора не уважават предателството. Ожилването беше перфектно. Браво.

188

Търговчето на души

преди 12 години

В Перник след 17 часа, в ромските квартали получават зов за гласуване, но не от извънземни, а от Ковачки и Железара, под формата на финикийски знаци. Естествено, гласовете са за БСП, и затова е този цирк с резултатите от вота. Първо печели ГЕРБ, а по-късно БСП. гласуват в

187

Анонимен

преди 12 години

Б. Борисов(Премиера) шеф на фирма, уличена в нелегално производство на цигари 1995Не бил зависим от ДС? Смех!

186

Анонимен

преди 12 години

Явно добре сте си поговорили съдейки по изборните резултати. по един или друг начин и този път турците избраха новия президент. Интересно какво мисли Волен по случая?

185

Анонимен

преди 12 години

Това не ви ли прилича на "Партията е права дори когато съгреши"? Някой да е чул Тиквата да е виновен за нещо? Узаконихте хонорара на Доган - той пък ви даде рамо на изборите.

184

Анонимен

преди 12 години

Ей,вари го ,печи го-ТИКВА ще си остане!

183

Ей , цървули

преди 12 години

Какъв възторг бе *** ???Някой се държи нормално и възпитано и Вие почвате с тъпите заглавия и с тъпите коментари ! Царвули , не мога да кажа селяни защото ще обидя незаслужено хората , точно *** сте Вие !!!!!

182

Анонимен

преди 12 години

Гоце и ДПС вечна дружба!

181

до 180

преди 12 години

Браво, личи си бившия партиен секретар. Вълка партията си мени, но козината НЕ!

180

до #180

преди 12 години

Спешно...трябва да се прегледав...))

179

Анонимен

преди 12 години

Пъклените планове са в ДЕЙСТВИЕ! Боко и гоце - въртят политическа ДАЛАВЕРА по комунистически!