12

Анонимен

преди 12 години

10 и 11 вие сте ***

11

Анонимен

преди 12 години

Да, 7 е прав, правата на сурогатната майка са неглижирани, струва ми се, а заедно с това - и на бебето. Имаше един американски филм - получи се усложение при раждането и заради съществуващия риск, мозъкът на детето да е увреден, и двете майки се отказаха от него.

10

Суро-ГаД

преди 12 години

"А някой замисли ли се, че това е легален начин да се узакони мафията с новородени?"Точно така е, но хората в тази изпаднала държавица са прекалено затъпели, за да го осъзнаят.

9

Анонимен

преди 12 години

А някой замисли ли се, че това е легален начин да се озакони мафията с новородени. Да продадеш детето си е престъпление, но ако обявиш, че си просто сурогатна майка - направо от родилното в рацете на новата мама. А какво ще става с чужденците идващи да им се износват сурогатните бебета у нас? Мислете бе хора! А това, че много хора имат проблеми е един друг въпрос, свързан със сексуалното възпитание, абортите и чалгаризацията. Спрете да лекувате симптомите, лекувайте причината!

8

рури

преди 12 години

дано се приеме , защото много семейства в Б-я имат сериозни проблеми.Това изобщо не е шега- шегуват се само тези ,който не са се сблъскали с проблеми от този род.

7

Данъкоплатец

преди 12 години

Подкрепям предложенията, за които е написано в статията.*** едва ли ще печелят чрез сурогатно майчинство,защото никой няма да ги наеме за подобна дейност, освен в случаите,при които някое богато ромско семейство се нуждае от сурогатна майка.Никъде обаче не прочетох дали в закона се предвижда нещо,което е много важно: Какво ще стане,ако хората,които са наели някоя жена за сурогатна майка,после изведнъж се откажат и решат,че не искат детето /може примерно да са се развели/ или ако загинат?

6

Анонимен

преди 12 години

EE na6te ciganki 6te polu4at i pensiq za *** si BRAVO

5

Анонимен

преди 12 години

Да не се случват такива проблеми, на за какво служи този стаж? Това нещо като тиквен медал ли е?

4

Анонимен

преди 12 години

До 2Задник, предник - сурогирай там, че сега ти е паднало! Капризи ще проявяваме като одъртеем!:)

3

Анонимен

преди 12 години

Политическата кретения да се води 3 степен инвалидност

2

Blackradio

преди 12 години

Що са снимали *** да ни го представят за сурогатен корем.....тия бебета изотзад ли ще излизат при заместващите майки или просто обичате да гледате *** ?....тоя е доста...сурогатен

1

Анонимен

преди 12 години

Баси несправедливостта! Ако съм сурогатна майка ще ми го водят за стаж, а ако се явя сурогатен баща на детето на комшията - последния ще ми пръсне черепа.:))))