82

Анонимен

преди 12 години

Гамбит по турски. Бил много изненадан, но пък се зарадвал.

81

учуден

преди 12 години

е добре де, последно- пили ли са кафе или само са си казали здрасти и всеки по пътя си?

80

Лютив Метан

преди 12 години

Грешка, грешка... обърках вратата!Голяма грешка... еййййй :(

79

марин

преди 12 години

Аз определено харесвам новият Президент. БСП ще положат неимоверни усилия да го скарат с Бойко Борисов. Те са майстори на интригата , на манипулацията.Това няма да бъде добре за всички., но в "БСП си казват -колкото по-зле, толкова по- добре". Те никога не са се интересували от съдбата и проблемите на обикновенните люде.Така че,нека първите хора в държавата проявят разум и не се хващат на казани- речени!Нека и ние , обикновенните хора проявим разум и не се влияем от интриганстването на БСП!

78

АРЕС

преди 12 години

ТЕПЪРВА ЩЕ ЛЪСВАТ КОЙ КОГО ЦЕЛУВА,КОГА,КЪДЕ С ИЛИ БЕЗ ВАЗЕЛИН!СЛЕД КАТО ИЗБРАХТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЛЮБИМЦИТЕ СИ,А ПРЕНЕБРЕГНАХТЕ АТАКА,ЩЕ СЪРБАШ ТЮРЛЮ-ГЮВЕЧ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!ПЛЮЙТЕ СЕ ,КОЛКОТО ИСКАТЕ ПО ФОРУМИТЕ-НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН!5Г.НА ДОНДУКОВ 2 ЩЕ СЕ ПЛЮНЧИ МАГИСТРАЛНИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ,ОЩЕ 2Г.ПОЖАРНИКАРЯ ЩЕ ВИ ЗАБИВА В ТИНЯТА В ИМЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ,ЦЕЦО УЖ ЩЕ ХВАЩА БАНДИТИТЕ,А КОЛЕГИТЕ НА ВИЦЕТОПРЕЗИДЕНТ-ЩЕ ГИ ПУЩАТ!ХАЛАЛ ДА ВИ СА-БАРАБАР С ДОГАН!

77

Бесни са комунягите.

преди 12 години

...ИЗТЪРВАХА ВЛАСТТА--НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ , ЕЛЕКТОРАТА ЩЕ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ТЯХ!ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ЩЕ ПАДНАТ С ОЩЕ ПОНЕ 200-300хил,ГЛАСА!ЗЛОБАТА И НОСТАЛГИЯТА ПО "КОМУНИЗъМА"...ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ОКАЗА --КОНТРАПРОДУКТИВНА!*** , НЯМАТ "СОЦИАЛНИ ПЛАНОВЕ "ЗА БЪЛГАРИТЕ----ИМАТ САМО ,НЕПЕРОДОЛИМА ЖАЖДА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!ЗЛОБАТА КЪМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ --Е БЕЗГРАНИЧНА!НА КРАЧКА СА ОТ "ШУМКАРСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ".....ТО, ИМ Е В КРЪВТА!

76

Глупави Гербери...

преди 12 години

Не мога да си представя някой да е толкова ***, че да твърди за "случайно объркване". Ясно е, че е имало тайна среща на Местан с Борисов, но последният е решил да изиграе номер след изборите, с тази комедийна уж грешка, защото турците са гласували малко разнопосочно. Може би спрямо реалните си предпочитания.

75

Само ГЕРБ

преди 12 години

Абе то отдавна е ясно че Първанов и ДПС чепкат заедно вълната, остригана от електората им. Ама тоя път изборната им завера май се провали. Браво на българите, гласуваха за правилния човек!

74

ОТНОВО

преди 12 години

ОТНОВО СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПРОСТАЩИНАТА НА МАРКУЧЛИЯТА, НАРЕЧЕН МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ. ТОЯ ЧОВЕК НАИСТИНА СЕ ДЪРЖИ КАТО НЕАДЕКВАТЕН. ИЗМИСЛЯ СИ КАКВИ ЛИ НЕ ЕПИЗОДИ В КОИТО ТОЙ Е ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ. ВЪВ ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ, ТОЯ ЗАЯВИ, ЧЕ В АБВ СА СЕ СЪБРАЛИ МАЙМУНИ ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ. ТОВА ЕЗИКА НА НОРМАЛЕН ПОЛТИК ЛИ Е. В ОТГОВОР НА ТОВА- ТАКА МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО ЕДИН ШЕБЕК-МУТРА. КОЛКОТО ДО СРЕЩАТА НА ТИКВАТА С МЕСТАН -ЯСНО Е ЧЕ ТОВА Е ПОСТАНОВКА НА НСО. НОМЕРА Е СКРОЕН ПО МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОД ДИКТОВКАТА НА БОКО

73

Do 73 и др.

преди 12 години

Евала - това на български ли е?????Я научете родния си език, калпави гербери, докато сте на власт поне да се ограмотите!Че с тия простотии по форумите.....

72

Грешка, но факт

преди 12 години

Както и да тълкуваме грешката, факт е, че веднага след първия тур на изборите, Местан е имал среща с Първанов. И трябва да ни е съвсем бедна фантазията, за да не се досетим каква е причината за тази среща.

71

Azz

преди 12 години

до всички, които коментират образованието на премиера: драги простаци, родолюбието не се получава с образованието! предпочитаме родолюбиви управници, а не завършили в Москва агенти на чужди икономически и държавни интереси!

70

Анонимен

преди 12 години

Колко ли трябва да е бил притеснен ***, та да цъфне рано сабахлям при Гоце....

69

галактика

преди 12 години

Властта преминава в други ръце, естествено и подчинените.Време е за изпитание на кадрите.Измисля се постановка-някой да отиде при друг под какъвто и да е предлог, с цел компроментиране.Постановката се изиграва успешно,става и достояние на всички /каквато е и целта/.Защо не?!Властта преминава в други ръце-време е за доказване *лоялността* на подчинени,близки,познати и т.н.*Боянски ливади*, *Боянски потайности* - все боянски! А имало майстор във Бояна -майстор на ИКОНИ..... / просто вариации/

68

Анонимен

преди 12 години

Евалата на момчетата от НСО! Ако грешката им е била умишлена - два пъти евалата!!!Евалата и на Борисов, че си затрая, докато мине балотажа, и не го използва това за изборите! Мъжка постъпка!

67

Иван

преди 12 години

Евалла на ГЕРБ - показаха че нито ДПС са фактор, нито БСП имат сили, нито флаките, нито папките могат да накарат разумните хора да се хванат на въдицата.Бойко за сетен път показа че е политик на ниво и не е нужно 20 години да търкаш банките в парламента да бъдеш на ниво.И Европа и България му имат доверие.Да си спомним - Станишев беше в пълна изолация,царя само клатеше глава и не знаехме това да ли е или не.Пълна порнография.Сега финансова дисциплина и стъпка по стъпка вървим нагоре.ГЕРБ N 1

66

В ГРАДОВЕТЕ...

преди 12 години

..КЪДЕТО ИМА ОГРОМНИ *** ГЕТА ----КОМУНИСТИТЕ СА НА КАНТАР НА ИЗБОРИТЕ!ТАМ , КЪДЕТО *** СА МАЛКО----ПЕЧЕЛИ ГЕРБ!ЯВНО Е ИГРАЛА , ЯКА ЧЕРВЕНА ПАРТИЙНА ПАРА!ДОГАН , ОБАЧЕ Е ЗАЛЯЗВАЩ ПОЛИТИК.....ИЗЛОЖИ СЕ -КАТО КИФЛА ...БЕЗ СУСАМ!ЯВНО , ВЕЧЕ НЕ КОНТРОЛИРА НЕЩАТА СРЕД ТУРСКИЯ ЕТНОС--ХОРАТА СЕ ОПОМНИХА!!!!

65

турска хигиена

преди 12 години

Абе защо не излезе *** президент, да каже за какво е цъфнал турчина при него.Бойко ви го каза: Това са номерата на комуниста - да прехвърли вината на момчетата от НСО.*** вашта мама - червено *** ***....

64

Анонимен

преди 12 години

Абе те куртевци все още не са уволнени?! Явно все още имат пари за харчене. Бой по контрабандата, това е единствения начин да им пресъхнат доходите. А ЗАЩО от Позитано 20 НЕ КОМЕНТИРАТ ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ 71% ГЛАСУВАЛИ за тях от малцинствата? Но не само висшистите започнаха да разбират.

63

Свършено е вече,

преди 12 години

...на следващите избори БКП/БСП , ще е с 200-300хил.гласа по -малко...!Хората видяха , че файда от надуване на червената партийна ***-няма!МИНАЛОТО --НЕ СЕ ВРЪЩА--САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА!Жалбите по Тато и комунистическото време....не носи ,никому-нищо,само загуби!Ясно е ,че Централата на Позитано-20 , ще трябва да залезе--алтернативата е М.КУНЕВА И НЕЙНАТА ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ!