142

Анонимен

преди 12 години

za besilkata plachete predateli ,narode ybivaite demonite s kamani.

141

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ ЗАТРИЯТ ДЪРЖАВАТА ПЛАНИРАНО!

140

Анонимен

преди 12 години

Въздуха или Въглеродните квоти,както го наричат, за да объркват хората,е природна даденост и никой няма право да го продава или заменя.

139

$

преди 12 години

Бая гадни новини са се събрали от преди изборите, но сега ни ги подават на час по лъжичка. Ако централата в Белене беше готова, това нямаше да ни касае толкова много. Но ние сме скъпи на триците и евтини на брашното

138

Шпеер

преди 12 години

Какво пак ви е виновен Бойко бре?Не виждате ли,че евреите си измислят всякакви такси и вече правят пари, като си продават едни на други,дори и ВЪЗДУХА.

137

Гад

преди 12 години

Това е новината, която трябва да бъде най-отпред на страницата. Президента си е президент, избраха го, ама няма той да ми плаща сметките и да ми пълни хладилника, защото обикновените хора (не "елита" на България) мислят ОСНОВНО за това. Каква икономика щял да поддържа Дянков с тоя бюджет 2012, като реално ние нямаме такава ...

136

afg

преди 12 години

nali nqkoi trqbva da plati toka na horata koito pravqt tai nare4enata "zelena energiq"

135

ми

преди 12 години

ехааа, най-сетне си признаха, че тец произвеждат ток. до сега изкарваха, че видите ли парното е скъпо, щото я какви са заводи. А сега направете сметка колко ток поризвеждат, колко продават, на каква цена и къде отиват парите. А за емисиите - да се покрият от печалбите на ерп-тата, айде стига вече. Аз не произвеждам нищо с този ток, плащам си за доставката, за преноса, за износа, за джакузито, за лимузините и за какво ли още не

134

Do 133

преди 12 години

To за това ЕС има предприсъединителни фондове, кохезионен фонд и тем подобни, дават пари за можем да ги настигнем, защото каквото изпърдят нашите ТЕЦове го диша половин Европа! Е да ама ние само вземхаме пари без да правим нищо.... е дошло е време да ни потърсят сметка! А преди време (1995) ЕС ни изплющя наказателни мита за износа ни, защото хем им подбивахме цени, хем им тровехме въздуха... като влязохме в ЕС тези неща отпаднаха, ама ние не искаме да ставаме хора и това е!

133

надървени въглища

преди 12 години

Урааааааааааа , кеф , искаме още !!!Още , още , още веднъж ! Още , още, още може ! Още, още, още дръж ! Още ,още ,още може !

132

преди 12 години

То ТЕЦ без сероочиски трябва да спрат работа по изискванията на ЕС.А иначе и ТЕЦ Варна е собственост на ЧЕЗ, а има и още една- новата МИ-1, която е американска, както Брикел е собственост на Ковачки.

131

на 131

преди 12 години

И лекарствата , и военната промишленост.

130

хаха

преди 12 години

Тук нямат нищо общо ЕРП-тата,те също купуват тока.Ценрталите са собственост на държавната НЕК и една е американска,мисля че Марица-Изток 3,на която плащахме без дори да работи.Но ЕРП-та ще се възползват естествено,те да не са по-глупави от държавните крадци...Да не говорим че все по-натрапчиво излиза на дневен ред въпроса:Защо ние е ЕС?За високите цени виновен е ЕС,за ниските заплати виновен е ЕС..Тигава чий х*й търсим в тоя ЕС?

129

дране

преди 12 години

Следва поскъпване на тока,заради смяната на козината приполярните зайци! Та кога ще изритат тези крадци-ерп-тата????

128

do 127

преди 12 години

Да спреш НЕФТА,това е все едно ,да спреш---производството на ---ДРОГА !Нали от това се печели най-много ....!Нефт,дрога и оръжие ,...никога няма да спрат ,докато има ---ЧОВЕЧЕСТВО ,защото се финансира и контролира от НАЙ-БОГАТИТЕ В СВЕТА !

127

do 118

преди 12 години

А защо още не си на самолета? Аз го мъдря това вече 2 год и накрая взех че го взех, само дето изгубих много време докато разъждавах върху въпроса "ДАЛИ???" Не повтаряй моята грешка. Тук оправия няма и няма да има в следващите 10 год, а тогава ще си с 10 год стар и децата ти с 10 год по-големи.Дай им детството което заслужават, а на себе си и жена си дай шанс за щастлива пенсия

126

Анонимен

преди 12 години

Когато преди изборите пишех че това ни готвят (поскъпване на тока, нови акцизи за горивата, че ще има изненада с ДДС - намалиха го за хотелиерите- а тях ги знаем кои са) - тука някои хора ме обвиняваха че съм от Позитано и лъжа.... Споко, след две години пак за Боко, той няма алтернатива, нали така казвате.... ХАК ДА ВИ Е! На всички които му се кланяте, жалко че и другата част на народа "гори" покрай вас! Сигурно сте видяли добро от милиционер, мутра или комунист че гласувахте за трите в едно!

125

Анонимен

преди 12 години

Човечеството е станало отврат. Да речем, че всяка държава трябва да плаща за емисии изхвърлени във въздуха, как това ще спомогне за ограничаване на замърсяването?Значи по-богатите държави ще си плащат и ще замърдсяват, по-бедните ще си плащат и ще ограничават потреблението.Това означава ли, че в 21в. богатите ще си осират посевместно цялата планета, а бедните дори няма да се отопляват? Ами спрете добива на нефт и ще се реши 85% от проблема със замърсяването на земята.

124

Анонимен

преди 12 години

mili4ki s tia uveli4avania na zenite ne pomagame s ni6to na prirodata. nas samo ni zae....at i ni vzimat parite, gladuvame, samoubivame se, karame se, mrazime se, a konzernite si pylniat gu6kite s pari4ki i pliuiat na prirodata. tova e v BG EU i navsiakyde, kydeto ima "zivilizacia" i hora s mnooooooooooogo pari edinizi i mnoooooooogo hora, koito edvam izhranvat semeistvata si. e.....ti politizite glavorezi.

123

до 123

преди 12 години

Продава ги естествено и мога да кажа, че много добре се печели.