50

до 49 от 47

преди 12 години

Не твърдя че трдиционната/алтернативната медицина е причина за болестите, а че е неефективна медицина. Ако някой способ за лечение е доказно работещ, то той е възприет от модерната медицина, и вече не е "алтернативен".

49

Даола

преди 12 години

Защо да е странно - нали всяка клетка от тялото носи същата генетична информация.

48

до 45

преди 12 години

Или пък живеем много по-дълго заради променените хигиенни условия, които са основен причинител на инфекции..не е задължително причината да е традиционна медицина. Или поне е цялата причина със сигурност

47

Прав си N47

преди 12 години

След дълго и мъчително заболяване и изпробване на различни нестандартни методи за лечение 2 пъти влизах в болница по спешност. Накрая се "предадох", оперираха ме и съм си като чисто-нов.

46

До 45

преди 12 години

Благодарение на този бизнес днес живеем три пъти по-дълго отколкото първобитните хора, които са живеели "природосъобразно", и два пъти по-дълго от хората от средновековието, които са разчитали на "традиционната медицина".

45

До 44 от 42

преди 12 години

Отстраняване или трансплантация на орган може да промени физиологията на човека, а от там и физиологията на мозъка, което да влияе на настроенията му с времето да му се промени характера, това смо влияе на характера а не го определя. Това което определя характера е съдържанието на мозък а то се променя цял живот и без да са ти трансплантирали органи.

44

Logy

преди 12 години

С най-добри чуства пожелавам на всички, които са СЛЕПИ привържаници на традиционната медицина да не им се налага да разберат грешката си (визирам това че медицината е бизнес) по болезнен начин като мен :)

43

До 42

преди 12 години

Почети и най-вече ако можеш виж на практика пряката връзка между черния дроб и ендогенната депресия.Виж ка се променя характера на човек с отстранен далак,например.Връзката на меланхолията или меланхоличния характер с белите дробове и на шизофренията или шизоидния характер с бъбреците и тогава хахакай.

42

Анонимен

преди 12 години

Започвам да гледам по друг начин на ритуала побратимяване!

41

Анонимен

преди 12 години

"Четирите главни органи в човешкото тяло от които зависят животът и ХАРАКТЕРЪТ на човека са сърцето,бъбреците,белите дробове и черният дроб."Хахахахаха. Дори не си споменал мозъка. Характерът на човека не зависи ни най-малко от нито един от тези органи. Характерът не зависи даже и от мозъка, а от СЪДЪРЖАНИЕТО намозъка - спомените, знанията, уменията и вярванията, които си придобил след рааждането. физиологията на мозъка може да влияе на характера, но не го определя.

40

Анонимен

преди 12 години

Тея глупости защо са публикувани в раздел Наука?

39

@

преди 12 години

Фактът,че организмът всячески се мъчи да се освободи от присадения орган,да го отхвърли,значи много,ако има кой да види и чуе.Едиствено големи и постоянни дози имуносупресори могат да задушат тази реакция на организма.И да го уморят от банална инфекция - медикаментозен СПИН.

38

Анонимен

преди 12 години

Добре е докторите да присадят душа на себе си, че последните години се отдадоха на касаплък и далавери. С други думи да направим хуманната медицина хем хуманна, хем медицина.

37

-

преди 12 години

Докато цитираме "Daily Mail" и такива статии ще имаме ...

36

Анонимен

преди 12 години

До 31 Виж какво са ,,Хора Химери не е журналистическа измислица .Доказани са над 30 човека с различно ДНК .Касае се за недоразвит близнак на ниво зигота .И аз не вярвах ,но това което гледах бе документирано с лабораторни изследвания .Има инфо на английски .

35

До 31

преди 12 години

Рядко,но се случва да има различно ДНК в един човек.Причината Чикатило да бъде задържан и пускан няколко пъти е,че спермата му е била с различно ДНК от останалите клетки на тялото.

34

!!!

преди 12 години

Четирите главни органи в човешкото тяло от които зависят животът и ХАРАКТЕРЪТ на човека са сърцето,бъбреците,белите дробове и черният дроб.Всички тези въпроси които учените тепърва започват да си задават са добре разработени,стига човек да знае къде да чете.Който търси - намира,който пъшка - умира.

33

sinia ptica

преди 12 години

"..Dushata proticha prez sarceto." kazali sa drevnite kabalisti. A kakvo e dushata ? Kravta na choveka - otgovorili kabalistite.Zatova goliama chast ot starozavetnicite postaviat presnoto meso 24 chasa varhu sol. Solta izsmukva kravta i po tozi nachin predpazvat sebe si ot dushata na jivotnoto koiato sashto se schita che e v kravta.

32

Анонимен

преди 12 години

масови медии - общества от маси - масови души

31

do-26 PD

преди 12 години

"Съвременната наука работи с факти". Съвременната наука работи с пa-ри. ;))