9

И.Г.

преди 12 години

Когато всички хора станат механични роботчета, ще има само енергийни кризи.

8

БОРКАТА

преди 12 години

Големи тапаци са *** в България . Белене ще създаде икономика на страната за бъдещо развитие на новите технологий влакове ,автомобили и др .Ако сте умни ще си санирате жилището вместо твърдо гориво ще използвате ел енергия за климатиците . Дори лятото е необходима ел енергията за климатиците който масово се употребяват . АЕЦ Е НЕОБХОДИМ ЗА СТРАНАТАНИ ДОРИ В УСЛОВИЕ НА КРИЗА ЩЕ Е ПЕЧЕЛИВШ .

7

Анонимен

преди 12 години

Оценката още не е готова, така че това е информация от седянката пред блока.

6

GB

преди 12 години

И на мен да ми платят два милиона и аз ще дам положителна оценка!

5

Експерто с марулите

преди 12 години

Само дето след Фукушима ще трябва да инсталираме допълнителни системи за сигурност за още 2 милиарда евроо и тогава тока от БелеНе ще е по-скъп от тоз на слънчевит епалени...........на чужд г..з и 100 ку..а са малко

4

Боцко

преди 12 години

Естествено, че ще е положителна оценката! Няма по-изгодна технология за добив на електроенергия от АЕЦ, особено с по-евтините руски реактори! Требва да си много ***, че да не виждаш огромноте предимства в икономически план, ако разсъждаваш като чист икономист и бизнесмен!Политиката е съвсем друга бира! Там можеш без проблеми да обръщаш понятия, цифри, принципи и постулати и да викаш на черното бяло, че и да ти верват! HSBC са банка - гледат цифрите, и ако сметките излизат - казват!

3

акуд

преди 12 години

:))) точно казано 1

2

Циркаджия

преди 12 години

Естествено че ще е положителна оценката. Твърдо+% е повече от само твърдо възнаграждение.

1

Анонимен

преди 12 години

Като прочетеш че става въпрос за запознат неназован източник и повече можеш да не четеш