15

Аз

преди 12 години

Ааааа, га теглихте доживотни кредити с плаваща лихва и купувахте 30-годишни панелни коптори - тогава що не ревахте, а? Като ви предушреждаваха разумните хора, че условията по кредитите са много тежко и неизгодни, а цените на жилищата са свръхвисоки - не слушахте, нали? Гледахте рекламите с Данчо и кредния инспектор, дето си бие ушите и вика "па-па-па" и примирахте от кеф, нали? А сега, като ви влезе дебелият, ревете - ми ревете си, да бяхте мислили, преди та теглите кредит.

14

Гербераст

преди 12 години

Това е долна лъжа, изфабрикувана от комунистите! Българската икономика след 2-3 години ще е задминала японската и германската взети заедно. Така каза Бойко Борисов, а той никога не лъже.

13

Банкер

преди 12 години

До коментар 2 - Русия, Румъния, Унгария, Сърбия, Хърватия, Украйна и т.н. и т.н.

12

М.

преди 12 години

Нормално ли е печалбите да са 30 и нагоре%? При инфлация уж 4-5%.Не 20, а 99% ще станат лошите и необслужвани кредити.Тогава банките сами ще си продадат активите- но едва ли ще доживеем...

11

Ту Пийпъл

преди 12 години

Опростиха 100 млрд на Гърция...Инжектират им допълнително в банките, защо гръцките банки в БГ не опростят малко и от нашите кредити...Чувам, че по провинцията някои банкери не смеят да се прибират по тъмно...

10

НеЧовек

преди 12 години

А защо пък да не национализираме 4-5 банки капитала им да се влее в бюджета и държавата ще може да отпуска Нормални Кредити с Нормални Лихви.Като по този начин се стимулира призводството в селскостопанските райони малкият и среден бизнес.Така ще се осигурят и достатъчно работни места на добри заплати.

9

Търся:

преди 12 години

Купувам апартамент в София,около Интерпред.Давам 70 евро на квадрат.За контакти ip-то ми е в редакцията

8

анонимен

преди 12 години

сами си избрахте палачите

7

Анонимен

преди 12 години

Да ама пък сме страната с най-ниски данъци, най-нови магистрали, най-хубави спортни зали и т.н. Така, че нема кво да мрънкате.

6

Анонимен

преди 12 години

още една тема, от която българинът не се интересува (заедно с тази за растящата безработица). иначе е много важно, че си имаме нов президент и нова пасмина кметове. еми това заслужаваш българино - глад и нищета защото сам ти не искаш промяната да се случи. това, че си гласувал и лаеш по форумите за и против герб не променя нищо, повярвай ми!

5

Анонимен

преди 12 години

приближаваме се до 1996- гарантирано от герб

4

гоце

преди 12 години

тъй е като няма реформи .. дефицит и лоши кредити .. абе комунизъм !!

3

до 2

преди 12 години

че Бг от кога е нормална държава,няма такова нещо ''нормалност'' тука

2

Анонимен

преди 12 години

А а а а а а за лихварите ли става въпросссс........Некой да ми посочи нормална дръжава, в която бонките да отпускат кредити с лихва повече от 6-7 % и тогава може да говорим...

1

иглика

преди 12 години

добро утро! и все по-зле ще става..