389

112

преди 12 години

Ти май нещо си се объркал. ДПС е скритият съюзник на ГЕРБ. Добро утро Българи!!! Събудете сеее..

388

Анонимен

преди 12 години

Абе къде е Гамизов?

387

Анонимен

преди 12 години

Нека си признаем - гласувахме за Плевнелиев защото не искахме БСП и Доган. Познавам хора, които цял живот са гласували за червените, а този път гласуваха за Плевнелиев, защото вече се гнусят от заигравките с Доган и неговия цинизъм спрямо хората. Сета обаче гледам нов "сеир", ако не е по-добър, то поне ще е нов и непознат. Приятно гледане на новия хитов български сериал!

386

Анонимен

преди 12 години

Ами някое официално лице да беше катало - Това бяха едни честни,свободни идемократични избори....че да повярвам на резултатите...а така се чудя...какво всъщност се случи?????

385

до жаго

преди 12 години

Няма по наивно изписано обяснение за причина за гласуване!Не гласуваш за личност ,колкото и да ти се иска! Личността няма значение ,защото е подкрепяна от партия и се съобразява със самата партия и лидерите там! Така ,че и супер да е като човек ,той ще слушка каквото му се каже! Понеже е главнокомандващ на войските ,то сети се коя партия скоро няма да си тръгне ,защото на практика не и трябва преврат. Тя може да наложи военно положение когато си поиска!

384

Анонимен

преди 12 години

и в това отнощение пак е на първо място герб, имат си избран президент с най-малко гласове от досегашните президенти, да им е честито

383

385

преди 12 години

що ли я крият първата толкова усърдно ?

382

ъъъъъъ

преди 12 години

ДПС е скритият съюзник на ГЕРБ. Само вижте ТВ7(собственост на депутата от ДПС Пеевски) кого подкрепя от сутрин до вечер и тогава се радвайте, че Доган не ви управлявал, кадрите му ги върнаха тихомълком в управлението.

381

жаго

преди 12 години

гласувах за плевнелиев и още 5 души убедих , защото - издигнал се и си е изкарал парите сам като мен, а не се е научил да краде на държавно още в някое комсомолско бюро- ходил е в казармата , а не са го уредили да се скатае тихомълком в Москва -лично наблюдение : имам високо мнение за работата му в линднер- бил съм 10години съсед на Лачбо - развали семейството на Вили Цанков, направи сина му пияница и после наркоман - типично по социалистически

380

Джеймс Пардю

преди 12 години

Джеймс Пардю- За последен път бяхте по време на избори в България през 2005 г., когато се гласуваше за парламент. Виждате ли някаква промяна в начина, по който се правят избори у нас?- Имам много тревоги за посоката на демокрацията в България. Две са главните ми безпокойства: първото ми е за свободата на печата и трябва откровено да заявя, че съм шокиран от корупцията в медиите по време на изборите; второто произтича от политическото сплашване, стигнало до равнище, което не съм виждал по-рано. Затова реших да говоря открито - както в България, така и в чужбина. Трябва да направя нещо, за да помогна на демокрацията в България.Но в по-общ план аз не вярвам, че демокрацията в България върви в правилна посока. Това ме тревожи.- Вероятно не е тайна не само в България, но и в Европейския съюз, който наблюдава страната заради организирана престъпност и корупция на високо равнище. Но министър-председателят Бойко Борисов обича да казва пред журналисти, че получава признание в чужбина за успешната си борба с престъпността - признание, което идва и от "Сикрит сървис" на САЩ. Наистина ли американските власти вярват, че демокрацията при Борисов не е изправена пред големи предизвикателства?- Да си правиш снимки с високопоставени лица не означава да покажеш какво мислят Съединените щати. Това е елементарен трик. Официалните лица може и да харесват снимките, но едва ли харесват да бъдат показвани за политически цели.- Щом като видимите неща не изразяват същността на невидимото, защо Съединените щати не показват по-категорична позиция, както например се изразява Европейската комисия в своите доклади за България?..........- Вие лично знаете ли имена на босове на организираната престъпност?- Хиляди хора могат да ви дадат списък. И аз мога да ви направя. Не е тайна кои са лошите момчета в тази държава. Въпросът е защо правителството не се захване. Изпитвам огромно уважение към тази страна и народа й. И вярвам, че заслужават по-добра съдба. Казвах го през 2002 г., повтарям го и през 2011 г.

379

КАКВО КАЗВА ПЪРВАТА

преди 12 години

Юлияна Плевнелиева със статус в Twitter: Десетки бездомни кучета, лаещи радостно празнуват победата на Фандъкова

378

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ спечелиха минимално, защото министерствата на Плевнелиев и МВР забраниха на 500 хиляди българи да гласуват. Още толкова са недействителните бюлетини пуснати за БСП и анулирани от ЦИК като недействителни. Атака, СДС, ДСБ и РЗС също подкрепиха ГЕРБ въпреки лъжите на техните лидери, че са "опозиция" на ГЕРБ.

377

paparak

преди 12 години

Неизбирането на Волен Сидеров за президент и оставянето на местната власт в ръцете на корумпираното статукво ще има тежки последици за страната ни. Ние не сме малки деца, а България не е детска градина и за това реално ще понесем последствията от безотговорността ни, проявена на изборите но 23.10. За съжаление малцина от нас успяха да излязат от капана на олигархичната медийна хипноза и социологическия шантаж, да не продадат изборния си глас и други подобни измами. Този пореден лош избор лиши АТАКА от възможността да започне решаването на тежките проблеми като демографския колапс, ислямизацията и *** на страната ни. По този начин турско-червената върхушка получи правото да доунищожи българската държавност и българския народ. Дълбоко оскърбително и престъпно безотговорно е, че позволихме отново на управляващата ни клика като на шаман да прелива доверието ни от една своя партия в друга, да го насочва от един разобличен свой *** към друг новопредставен. Вече е очевидно и за наивника, че политиката на ГЕРБ, що се отнася до продажност на националните интереси, не се различава по нищо от политиката на тройната коалиция. Длъжни сме да открием най-важното в този момент - олигархичното задкулисие отново трескаво търси дубльор за партия АТАКА и за нейния лидер Волен Сидеров. Нека си припомним и не забравяме как през 2006 г. чрез медийни манипулации и милиционерски хватки успяха да подменят АТАКА с измамата ГЕРБ. Печалният резултат от тази заблуда е на лице. Днес същите кукловоди упорито продължават опитите си с други агенти на ДС като Стефан Солаков, отявлени продажници като Кунева-Пръмова или с червения майор Деянов, който отново ни запя приспивната песничка за идващия "светъл" комунистически ден. Имаме ли сили да излезем от този мазохистичен транс? Длъжни сме да направим всичко възможно в името на собственото си достойнство и бъдеще!

376

Анонимен

преди 12 години

Росене! Бъди благословен! Разчитаме на тебе! България изпитва остра нужда от кадърни, можещи ЧЕСТНИ хора!Разчитаме на теб и вярваме че промяната ще влезе с теб на Дондуков 2!С бюлетина номер 2 влизаш на Дондуков 2! Направил си верен избор. Българите направиха верен избор като те предпочетоха пред статуквото и крепенето на мафията!Ако работиш с пълен потенциал и така както виждаме че можеш България отива на добре!Остави трайна златна диря в съзнанието ни.БГ го заслужава Бог да те пази! Успех

375

До 378

преди 12 години

И ти какво искаш?228 балотажа???Народа отдавна е оте*ал изборите,както досега го оте*аваха тея 240 азисчета в парламента.Ама нали се сещаш,че 228 балотажа ще тегнат на твоя и на моя гръб?

374

Do 370

преди 12 години

П******то станишко го е шубе от НЕГОЦЕВАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА.Шубе го е,че той,буратиното на изборите,доган ефенди и всичките им далаверки ще лъснат пред Българския народ и народа ще осъзнае най-накрая какви ги е вършил тоя НЕбългарски гражданин с НЕбългарските си партнери,как и за колко е ощетил държавата и че ще трябва да дава обяснения за деиствията си.Затова беше тази паника,граничеща с явен ужас в очите на мършата станишко и на изпълзялия от миша дупка доган...ама и това не им помогна.ПОД СЪД!

373

цвик

преди 12 години

вярно е да знайти

372

Грешно

преди 12 години

Аз смятам, че не е справедливо президент или ръководна партия да се избира с толкова малко хора! Трябва да се прокара закон, според който ако не са гласували миминум 51% от населението изборите да се обявяват за невалидни! И така докато се събере процента, ако не го съберат, значи нещо в управлението на дадената жа;ка страна не е нормално! Има как да се доизмисли, но все пак там ламтят за власт и не им пука за хората!

371

Браво бе

преди 12 години

Браво бе, една пета от българите. Голям триумф! И как само се радват все едно 8 милиона са гласували за тях. Е..ати и срамната работа, но ние точно такива мазници си заслужаваме! Все пак нали ние си ги избираме...само се чудя после защо водим всички класации за отчаяние на младите и т.н. Честито България!!!!

370

Анонимен

преди 12 години

Поздравявам комунистическите *** от БСП със загубата на президентските избори, много се пенявихте, но сега ще мълчите, защото Бойко пак ви натри носа, а Доган ***! Болката е неописуема, нали, така ще ви боли още два мандата на ГЕРБ, до като нещата в България станат необратими и демокрацията напълно победи, а сега яжте си червените *** и пикайте шистов газ от яд, скапаняци долни, съсипахте хубавата ни държава, заслужавате това, което правехте след 9 септември 1944г. за да видите дебелия край, а не *** Станишко да ми разтяга локуми за страха!