231

BBC

преди 12 години

Мистър Бийн обеща здрава работа и ясни резултати

230

ПЪРВАТА ДАМА КАЗА:

преди 12 години

Юлияна Плевнелиева със статус в Twitter: Десетки бездомни кучета, лаещи радостно празнуват победата на Фандъкова

229

4 4 4

преди 12 години

На бас се хващам,че ако се преброят недействителните бюлетини едно 80% ще са за друг кандидат различен от ГЕРБ.Дори имам доказателства от 10 населени места.Бяха сменени членове и застъпници на стотици комисии и поставени поставени лица на кадри на ГЕРБ.Българинът не избра ГЕРБ.Вашите гласове са в коша а 80% са недействителни и тв полза на ГЕРБ.Блажени са верующите.но за жалост гладни ,бедни,неграмотни и излъгани за пореден път.

228

Чудесно

преди 12 години

господин Плевнелиев ,честита победа!!Тя носи много отговорности ,но за нас и голямо удовлетворение!

227

Анонимен

преди 12 години

Хахаха... червените *** не спират да ***. Другари, разбираме обидата, нанесена ви от Сокола, но просто го преглътнете - за вас това е начин на живот :))

226

Анонимен

преди 12 години

Българчетата са прости та са извикали! Правят струват-все за *** гласуват. И все си мислят, че тоя път няма да е като предишния. Ех, балкански роби.

225

Колега

преди 12 години

Клошара спящ по паркингите стана президент.Той ясно им казЩеваше не искан,не искам,ама нали е мека мария тиквата го изнасили и му стана сводник.Сега ще ги търсим по магистралите заедно,да си режат лентичките.А може би и ще стопират на път за европа.

224

Анонимен

преди 12 години

Да ни е честит новия Гоце, същият достоен комсомолец като него, че и на визия го докарва.....

223

7

преди 12 години

Drugaria JUGAVILI si ima naslednik v 21 vek. PROST NAROD SLABA DARJAVA.

222

ДЪРТИЯ СИГЪН РОМ ДЕ

преди 12 години

И ОНАЙЪ МЪ ПИТА НЕСКА ЩО НИ ГЪЛСУВЪХТИ ЗА ГЕРП, АМИ КО ДА И РАСПРАЯМ, ТО АКУ БЯЯ ДАЛИ ПОИЧИ, А ТЕ НИЩУ, САМО С ТОЯГЪТЪ И ЛЪБУТ НЕ СТАА ВЕЧИ, ДИСАТА ГЛАДНИ СА!!! ДА ЖИВЕЙ БАЩИЦАТА АЙМЕТ, ПАК НЪ УРИДИ ЗА ХЛЯБЪ!!!

221

СИГЪНИТИ РОМИ

преди 12 години

ПРОСТИРАМИ БЕ ОУУ, ВШЕРА НА ИЗБУРИТИ, НОГО НЪ БЕШИ ***, ДАЛИ НЯМА ДА ДОИ ОНИЯ И ДА НЪ ИЗДЪРВАРИ С ПОЛЮСИЯТА, ДЕТ ЗЕХМИ МЪНГИЗИТЕ И ГЛАСУВАХМИ ЗА КАЛФИН И ЛАМБО!!! АМА КВА Я ТАЯ БЪЛГАРСКА РАБОТА БЕ, ДА ТА Я ШУБЕ ДА ЗЕМИШ ЧЕСНУ, НЯКУЙ ЛЕФ И ЧЕСНУ ДА ГЛАСУВАШ ЗА АРТИСТЪ, А ПЪК И БАЩИЦЪТЪ АЙМЕТ И ТОЙ КАЗА ТАКА!!! ТО КЪТ КРАДНЕМ ПО УБАВОВО ЛИ Я!!! ТО ДА ПРАИТЕ ПО ЧЕСТУ ИЗБУРИ, ША ПОРДАВЪМИ ГЛАСУВЕ, КВО МУ Е??? ДА НЕ ПОРСТОТОРИРЪМИ, ТО ПО ЛЕКО ОТ ***, А *** ТОЙ АРТИСТЪ ДЪРТ, А ШЕФЪ МУ СМОТЪН!!!

220

7

преди 12 години

Puko ma fani 6te upravliava BG. SORI.

219

хахахаха

преди 12 години

глейте клипа в Ютуб- " Герб прави избори" и ще ви светне ко става в БГ! Добре че не гласувах! И тоя тип в клипа стана кмет на Пловдив, нямам думи просто!! Смятайте тоя па как е станал президент хахаха, да ви е честит, аз не гласувах!

218

Анонимен

преди 12 години

Жалко,че цялата власт е съсредоточена в ръцете на един човек,човек,който няма елементарно възпитание и не може да се изразява, а именно ББ.Който е гласувал за тази партия,е доволен от ниските заплати и пенсии,от злоупотребата с власт,от купуването и продаването на гласове,от фалшифицирането на бюлетини,от дупките по пътищата,от кражбите и измамите.Президент няма да е този клоун Плевнелиев,а Борисов,който мачка българите вече 2години,а те му се радват и се възхищават на глупавите му изказвания.

217

Анонимен

преди 12 години

212 тези където ги избрахме какви са бе ***.Не бяха ли по червени от предишните начело с Тиквата.Вие *** ли сте ,че мислите ,че нещо в тази страна се променя.Кажи кое и как ще се промени било и с новите комунисти .Ти сигурни си същия бояджия като Тиквата ,Цецо и Цецка.Все комунисти бе човек.Комунизма в Бг си остава защото все те управляват настоящи или бивши .

216

Болшевик

преди 12 години

Това българите са много мазохистичен народ. Дадохте цялата власт на един човек и съвсем скоро ще се видите в чудо.

215

Шака Зулу

преди 12 години

Малката тиква е президент. Голямата тиква е изморен и само ще реже лентите.

214

хахаха

преди 12 години

От двете *** избрахме милионерчето ***....робовладелеца и далавераджията....да ни е живо и здраво и си търсете ламбените шишета по таваните и кюмбетата...ще ви трябват....!!!

213

студент

преди 12 години

За Калфин медиите наложиха клишето:"човекът на Първанов". А какъв е Росенчо-не е ли човек на Борисов? В началото на кампанията Борисов каза, че след 5г.ще се кандедатира. Вчере-вече се уморил.От какво-да пътува денонощно по суша, вода и въздух, за да реже ленти.Кой министър-председател в Европа се занимава с магистрали,с пречиствателни станции. Спортната зала не е ли успех на софийския кмет? Пречствателната стнация в град Х не е ли успех за тамошният кмет? Боже,колко мъка има по българската земя

212

Анонимен

преди 12 години

Другари комунисти, секса свърши. Обувайте гащите и забравете обидата. Ние няма да кажем на никой че Сокола злоупотреби с нежните ви ду... исках да кажа "души" :)