105

изтока

преди 12 години

Странно е решението наистина на доста хора на Северозапад да запазят статуквото или да гласуват за БСП, но за Видин ГЕРБ сами са си виновни както каза и Борисов. Иначе целия северозапад е за социалистите - Видин, Враца, Ловеч, а Монтана е със стария си кмет. Ясно е обаче че ако са кадърни кметовете и общинските съветници градовете могат да работят на пълни обороти - справка Краси Костов в Шумен е от БСП, но града усвои огромни средства от Евро-фондове, както и отпуснати пари от държавата. БРАВО

104

Добрева

преди 12 години

Не се радвам нито сега, нито някога ще го направя! Те показаха, че властта се взема с измами, купуване на гласове и агресивно поведение, а не с честност към хората и дипломация.

103

Избирател

преди 12 години

Дай боже да се радваме така на ГЕРБ и след като получим новите сметки за парно,ток, данъци, на цените на бензина, храните .. а пък доходите?- те са твърдо замразени криза е , а тя кризата е само за избирателите. Радвайте се, ТОЙ ще работи за НАС.

102

do 79

преди 12 години

то и затова при следващото преброяване тези градове ще са с още по малко жители,само пенсионери ще останат ,които ще си гласуват за БСП докато смъртта ги раздели:)

101

Pencho

преди 12 години

В интерес на истината аз тези хора не ги разбирам. Някои от градовете и регионите, които са най-зле, гласуват за БСП. Не е ясно, вероятно и на самите тях, на какво точно разчитат с такъв избор. От друга страна обаче пък поздравявам гражданите на Сливен и Пловдив, че намериха смелост да се отърват от чучелата Лечков и Славчо. Жалко само за Варна, където нямаше смислен кандидат срещу Киро Алкохолика.

100

Eлена

преди 12 години

До Pencho 99:Така е,но да честитиш ли, да плачеш ли,че живееш в тях?Чувстваш се малцинство с сред броя *** и комунисти ,защото младите завършват и бягат.И правилно,кой ще стои обречен щом има младост.

99

Гошо Тъпото

преди 12 години

Сливен...вече е квартал на Ямбол,защото...правителството като дойде пу...работа уу Сливен,ще отсяда да...пучива у Дианополисс.

98

einstein

преди 12 години

Bravo be ***, BSP ili GERB hahahahaha, chestito. Sled niakolko meseca ste gledam da sum tuk, da gledam smeshen plach. Ohhh da ne zabravia, da vi e chestit i prezidenta ;).

97

Pencho

преди 12 години

Честито на Станишев! Видин, Враца, Перник, Разград, Търговищ - поредна изумителна изборна победа!

96

бай мангал

преди 12 години

Цитат от Видинския вестник "НИЕ" :"В 121 избирателни комисии в общината гласуваха 27 270 човека, пуснали 27 273 бюлетини за кмет на Видин. 3 гласа на НЛО ???

95

ДЪРТ СИГЪН РОМ ДЕ

преди 12 години

КОЙ КВО ЗЕ НИ ЗНАМ, АМА КОЙ КВО НИ ДАДИ ЗНАМ И ОНАЙЪ МЪ ПИТА НЕСКА ЩО НИ ГЪЛСУВЪХТИ ЗА ГЕРП, АМИ КО ДА И РАСПРАЯМ, ТО АКУ БЯЯ ДАЛИ ПОИЧИ, А ТЕ НИЩУ, САМО С ТОЯГЪТЪ И ЛЪБУТ НЕ СТАА ВЕЧИ, ДИСАТА ГЛАДНИ СА!!! ДА ЖИВЕЙ БАЩИЦАТА АЙМЕТ, ПАК НЪ УРИДИ ЗА ХЛЯБЪ!!!

94

Боневист

преди 12 години

Кой какво взе в местната власт на балотажа, а защо не и в централната????Ето какво - На кой вол, на кой крава, а за народа к.р с голяма глава

93

Анонимен

преди 12 години

Посред нощ изборните резултати станаха в полза на ГЕРБ.Само на мен ли ми се струва странно. И то в Пловдив, Плевен - навсякъде . . .А за Варна-срам, срам, срам . . . . .Бай *** направи изборите. *** се радват много. Ще плачат като видят сметките и новите данъци. А кой ще плаща на безработните и откъде? Пари има само за магистрали!Да живее ГЕРБ!

92

СИГЪНИТЕ РОМИ

преди 12 години

ПРОСТИРАМИ БЕ ОУУ, ВШЕРА НА ИЗБУРИТИ, НОГО НЪ БЕШИ ***, ДАЛИ НЯМА ДА ДОИ ОНИЯ И ДА НЪ ИЗДЪРВАРИ С ПОЛЮСИЯТА, ДЕТ ЗЕХМИ МЪНГИЗИТЕ И ГЛАСУВАХМИ ЗА КАЛФИН И ЛАМБО!!! АМА КВА Я ТАЯ БЪЛГАРСКА РАБОТА БЕ, ДА ТА Я ШУБЕ ДА ЗЕМИШ ЧЕСНУ, НЯКУЙ ЛЕФ И ЧЕСНУ ДА ГЛАСУВАШ ЗА АРТИСТЪ, А ПЪК И БАЩИЦЪТЪ АЙМЕТ И ТОЙ КАЗА ТАКА!!! ТО КЪТ КРАДНЕМ ПО УБАВОВО ЛИ Я!!! ТО ДА ПРАИТЕ ПО ЧЕСТУ ИЗБУРИ, ША ПОРДАВЪМИ ГЛАСУВЕ, КВО МУ Е??? ДА НЕ ПОРСТОТОРИРЪМИ, ТО ПО ЛЕКО ОТ ***, А *** ТОЙ АРТИСТЪ ДЪРТ, А ШЕФЪ МУ СМОТЪН!!!

91

Елена

преди 12 години

До 91:И Разград така,то са 3-4 града за срам.Той Денчо продължи Узунов(беше 4 мандата кмет,а сега съветник на Първанов)тежко на Разград,в Съвета само рода и така.....

90

Елена

преди 12 години

А Сливен зорлем го дадоха на БСП,защото издигнаха Лечков.Знаеха за мнението на хората и въпреки това...

89

Анонимен

преди 12 години

ужас видинчани си избраха червен млад кмет със стари ....около него!

88

Eлена

преди 12 години

За Разград:Да бе,Денчо независим-ха, ха, ха ........Бсп,ДПС...Разград ,засрами се-справка -България.Докато баба Монева и дядо Захариев са в общинския съвет(тя листата няма млади хора,всички са от Татово време),млади хора няма да има в града.А Янка на патронажа Денчо си я назначи,ако и да е нискоквалифицирана,Не съм от никоя партия,бих гласувала и зс БСП,подменят листата с млади,но те не харесват БСП.Защо ли?Иначе,честито на Плевнелиев и хаирлия да е!

87

so faaast

преди 12 години

Йо,какво се мисли днес,екзит пола е в превес

86

belalov

преди 12 години

Преди време Борисов твърдеше, че хората в София били много щото лошото правителство ги вкарало в мизерия, а той в столицата ги гледал добре. Сега обаче излиза, че той нищо не управлява в страната и затова хората още повече бягат в София, а и в чужбина. Неестествено е социално слаби слоеве да гласуват за десницата, която по теория им казва да се оправят сами. Ако такива хора гласуват за ГЕРБ е странно, например в Ямбол, дето и кмета е осъден, и вероятно е имало "стимулиране"с натрупани комисионни