113

Български избирател

преди 12 години

Ами гласувай си за каквото искаш и против каквото искаш, товаришч Серго! Това ще ти остане!

112

Христо Стоичков

преди 12 години

Моят номер е най- великият!!!

111

leonsio

преди 12 години

Той ще назначава и освобождава от длъжност ръководителите на дипломатическите представителства и постоянните представители на страната. Ще награждава с ордени и медали заслужилите, ще дава и възстановява българско гражданство, както и освобождава и лишава от него. Значи не трбва да е някой, който не е искал изобщо да се занимава с това. Не трябва да е Р.П./ Реален Послушко/

110

georgios

преди 12 години

koito ima s kakvo - misli...i tesi zavalii tuk - bulembassy.ch/ - sa mislili ...ami posle??? koi da raboti edna sedmica????

109

evgeni

преди 12 години

Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.

108

orlin

преди 12 години

dnes.bg, snimkata vi e kriva...samo dezinformirate horata...gledaite tuk kak informirat i se u4ete ot tqh:bulembassy.ch/------golemite balgarski eu specialisti, eu eksperti, deto pravqt veliko renometo na BG

107

Анонимен

преди 12 години

Дрябва да се избира между две марионетки, борещи се за параден пост, с церемониални функции.

106

До 144

преди 12 години

Че ти да си видял българка да прави???хахахаха

105

УФСЪ

преди 12 години

заглавието е некоректно!!би трябвало да е "МИСЛЕТЕ! КОЕ ОТ ДВЕТЕ ЛЕВИ КРИЛА ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИТЕ!"а за по голяма прагматичност у хората трябва да се каже"МИСЛЕТЕ! ВРЪЩАМЕ ЧЛ.1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ"или"К'ВО ДА МИСЛИМ, ЧРЕЗ ДИКТАТУРА КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ"

104

До 143

преди 12 години

Икое му е хахаха....? Да си видял гъркиня да прави *** по магистралите ?

103

До 135

преди 12 години

хахахахаха Егати ПРОСТАКА ,който си! Ако не си РАЗБРАЛ ,Гърция е пред ФАЛИТ,пред закриване,и там ще идеш нещастнико глупав????

102

До 135

преди 12 години

Извинете,не разбрах,кои гладят днес на изборите???Научи се да пишеш бе ***,и след това сядай пред компа!

101

До 110

преди 12 години

Че що си спал толкова години????Да беше излязъл на улицата да КРЕЩИШ!Всичко е в минало свършено време!Спял си кротко,кротко, и сега се сети за умрелите?Ай сектир!Нали точно от тях искаме да се спасим!Винаги искат да са на първата редица,да сърбат с голямата лъжица!

100

Анонимен

преди 12 години

АБЕ *** 135 ,АКО НЕ ЗНАЕШ КОЛКО Е СРЕДНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНЦИЯ В ГЪРЦИЯ ПИТАЙ.КЪДЕ ЖИВЕЕШ БЕ ***.1000 ГОДИНИ НЯМАДА МОЖЕМ ДА СТИГНЕМГЪРЦИЯ.ТЕ СА НАРОД ВИЕ СТЕ ***.ЛОШ МАТРЯЛ.

99

az do135

преди 12 години

каква "модерна" българия бе ***, виж какви абсурдни избори направиха .... ?!? Забраниха на половин милион да гласуват ! И "изтриха" на още половин валидността им ... , аре живей си със заблудата !

98

До 98 - email

преди 12 години

Че то в България , пак си остава само една Партия , от къде да се вземе друга . Очаква се Промяна от крадене към по-малко крадене . Дай Боже .

97

Анонимен

преди 12 години

МУХЛЬОТО ПЛЕВН......Е НЕ САМО *** НО И ЗАГУБЕНЯККАТО ТЕБ 133

96

Анонимен

преди 12 години

Тука смърди на комунизъм!

95

Анонимен

преди 12 години

Най-мразим да мислим!

94

Перхан

преди 12 години

Ааааа виждал съм..............Луната!!!!