89

ЕВГЕНИ

преди 12 години

54963

88

varnenec

преди 12 години

*** да има образование,егати абсурда.*** не трябва въобще да стъпват в училищата.Трябва да има пълна сегрегация.Да чистят и да работят в чистота,за друго не стават.Да нямат изборни права

87

БАЧКАТОР

преди 12 години

Прави ми впечатление че срещу *** клан има повдигнати обвинения от типа на неплатени данъци, фалшиви дипломи и липса на разрешителни, нарушения за които в повечето случаи се присъждат административни наказания т.е глоби и в по-редки случаи условни присъди. На никой от *** не е повдигнато обвинение за подбуда към убийство?! Значи изводите всеки от нас може сам да ги направи.

86

Анонимен

преди 12 години

Браво айде сега разследвайте и другите бандити да видим, БеНАТОва и други казаха, че имaло още много като тоя измислен цар спиртовар и други защитници журналисти на тоя ако ги нападнем сме ***, натъпчете ги всички в панделата.

85

до читател 86

преди 12 години

Браво на пътна полиция в Стара Загора. Този факт има само едно обяснение. Парите на "цар киро" са по-близо до пловдивските магистрати и влизат в джобовете на Даскаловци и Чиновци, ако бяха по близо до старозагорските магистрати щяха да влизат в джобовете на Иванчовци, Пенчовци и грешка нямаше да има. Сега разбра ли ме ? Интереса и парите клатят феса, а ние българите сме си фесове по рождение за голямо съжаление

84

до Габи 88

преди 12 години

Габи, не мислиш ли че това са плодове от нашия български народ. Всички тези са българи. Българския народ не заслужава своя държава. Изпитанията във война и в мирно време дадоха един и същи резултат. Завист, алчност, малоумие и липса на съвест и находчивост не поставят българина над *** ЗА ЖАЛОСТ ! ФАКТ.

83

Габи

преди 12 години

Посланиците Байърли, Макълдауни, Уорлик ни посочиха истината в очите: Мr Байърли ни показа силовите групировки, техните шефове и фирми и се оказа, че това, което политици, депутати, МВР не смеят да го кажат, е налице - има симбиоза мафия-политици- депутати , като мафиотите според необходимостта стават политици, че и по-нагоре израстват. Г-н Уорлик ни изясни какво означава двойна съдебна система и че тя има почва у нас. Посл.Макълдауни засегна политиците, нарече някои от тях клоуни и шарлатани и накрая заключи, че бълг. политическа сцена гъмжи от мошеници и чудаци. През май т.г. пък публикуваха мнение за премиер Борисов. Та то не остана незасегната инсититуция! Очакваме мнението на посланик/ци на САЩ за президента и здравната система. Всичко друго мина под знака Дежа вю!

82

Жоро

преди 12 години

Докато има магистрати във Филибето като посочените и полицейски началници като Чонов, хора с незавършено основно образование ще ни управляват , тероризират и убиват!!! И друго: Една пословица гласи : С какъвто се събереш, такъв ще станеш. Тези с черните тоги непрекъснато се занимават с престъпници и постепенно усвояват навиците и поведението им. Затова магистратите отдавна започнаха да вземат пари под масата, склонни са към подкупи и издават присъди в ущърб на жалващите се от терора на престъпниците. Колко време мина от смъртта на двамата младежи в Катуница, а прокурори и съдии мълчат ! Ама участващите в протестните митинги полицията и жандармерията ги изпопребиха. Тази полиция и тази жандармерия, която трябваше да пазят хората от рекета и нападенията на престъпниците като цар Киро и сие. С това полицейските шефове показаха, че корупцията и мафиотите са високо горе в изпълнителната, законодателната и съдебната власт.

81

Читател

преди 12 години

Внукът на цар Киро оспорил в пловдивския съд наказателното постановление на полицията , която го е санкционирала с 1300 лева глоба и отнемане на шофьорските му права за 16 месеца заради установени 1,2 промила алкохол в кръвта му . НЕЗАВИСИМИТЕ, С ВИСОКО ЧУВСТВО ЗА МОРАЛ И СПРАВЕДЛИВОСТ, ПРАЩЯЩИ ОТ СЪВЕСТ И НАЙ-ВЕЧЕ РЕШИЛИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СКЪСАТ С ЦАР КИРО ПЛОВДИВСКИ МАГИСТРАТИ ОТМЕНИЛИ НАКАЗАНИЕТО МУ! Сетне А.Рашков се явил пред пътна полиция в Стара Загора, за да поиска шофьорската си книжка обратно. Та именно тя, а не пловдивските магистрати и КАТ-аджии установили измамата! Обърнете внимание на три факта: 1. Пловдивският съд продължава подкрепата си за внука на *** цар Киро, каквато царят е имал цели 22 години! 2. Сутринта на другия ден след убийството на момчето в Катуница, обл.шеф на МВР Чонов и окр.съдия И.Даскалов се появиха по телевизията и заявиха един след друг, че това е обикновено ПТП, а не убийство. След това си замълчаха. За награда Даскалов го повишиха от окръжен в апелативен съдия; очакваме и Чонов да бъде повишен. 3.Съдията по делото на Ангел Рашков не се е поинтересувал от дипломата за завършено основно образование, пловдивската полиция също, та се е наложило старозагорската полиция да оправя грешката на колегите си.Какво да коментираме повече ?!

80

Детектиф до 84.

преди 12 години

Разбира се, че Станишев е виновен, та ГЕРБ е на власт от малко повече от 2 години. На крива ракета брато, естествено, че Космоса ще е виновен.

79

това е картината

преди 12 години

*** *** държава . Скапано, долно антибългарско правителство. Това е картината днес. Грозно Потресаващо !!Справедливото решение ще е да бъде заличена от лицето на Земята и да остане в историята като див, варварски неуспешен опит с печален край

78

Анонимен

преди 12 години

как е решил листовките като чете лошо..................някой му е помагал

77

Анонимен

преди 12 години

Внук на Цар Киро без книжка. Имал диплома менте........Този наистина е от царско потекло:)Смешно,че чак плачевно!!!Няма дори основно образование и тези гласуват и избират парламент и президенти!?Е няма такава държава!!!

76

аз съм КИРО

преди 12 години

и съм цар вкъщи....Документ с невярно съдържание носи отговорност според ЗАКОНА.а КАЛИНКА кво стана с нея с дипломата в ГЕРАМАНИЯ?ще връща ли парите ще ли я осъдят или НЕ.ами не тука не е ГЕРМАНИЯ тука е *** -буташ на съдиите и разни там смешници дали по 50 000 да станат съдии и те винаги взимат парите а присъдите са СМЕШНИ:) рашков ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА ЗА МАЛОЛЕТНИ *** И ДРОГА И ПАРИ ДЕТО И БУТАЛ НА ПОЛИТИЦИТЕ ЩОТО ЩЕ СТАНЕ ГОЛЕМА СМРАД! ПАЗЕТЕ ГО!

75

Детектифф

преди 12 години

И сега какво?Ако някой смята, че за тази *** работа е виновен ***, аз не мисля така. *** в случая е сътворена от българин заемащ подобаваща длъжност и продал се за жълти стотинки. В името на справедливостта очаквам да се публикуват данни и за този елемент.

74

циганина -Киро,..е

преди 12 години

....голямата жертва на ---прехода!Това е ---нормално ,за такива като него !

73

e,

преди 12 години

Да беше само внука на рашков с мед да го намажем.Всички *** са с купени книжки съответно и дипломи. Проблема е много по- голям отколкото изглежда и зад него не стоят *** а правителства и техните закони

72

айдеее,

преди 12 години

и другият внук на *** Киро ,Ангел,...е задържан ,....в Сливен !

71

българка,майка,баба

преди 12 години

Бях учителка през комунистическо в българо-*** училище в пазарджишко село.Българчетата бяха длъжни да си купуват учебници, тетрадки, помагала и си носеха закуски в чантичките или си купуваха от лавката а *** получаваха всичко безплатно и всяко голямо междучасие получаваха безплатна закуска. След закуската в класовете не оставаше нито един ***.Затова аз избягах от България. От тогава до днес се е променил само броя на ***- станаха повече с тази политика ще стават още повече

70

aha

преди 12 години

Дебелогушите от правителства и правосъдие си перът парите с *** като този *** и неговото безбройно домочадие а българкия народ да се чуди как да си плати данаците да мръзне и да гладува и да се страхува дори да си помисли за свои деца които ще робуват на пет пъти повече *** от днес. Бог да ни е на помощ! Умиране има одтървиане няма от тези опасни ***