7

Красимира

преди 12 години

Подкрепям д-р Коприварова, че 150 тест ленти са абсолютно недостатъчни. На месец са необходими поне 50 лентички, за да има що годе добър контрол. Непрекъснато се пише за този проблем и никой от правителствата не прави нищо по въпроса.

6

maria petrova

преди 12 години

Нека никой не се заблуждава, че нетрадиционната медицина помага за диабета. При тип 2 може някои билки да имат временен ефект, но проблемът си остава. Неслучайно откриването на инсулина в началото на 20-ти век бе признато за едно от откритията на века. Независимо дали някой няма диабет, нужно е човек да има поне малка представа какво е диабет, защото понякога се налага да се помогне на човек в хипогликемия.

5

бивша болна

преди 12 години

Гладолечение по схема! Препоръчвам Д-р Г.Гайдурков, ученик на Л. Ковачева. Изпитано е. Излекувах тиреоидит на Хашимото преди 7години и сега съм супер!

4

сф

преди 12 години

За съжаление и аз съм нов с тази диагноза.Който знае нещо повече извън официалната медицина нека сподели!

3

до 1

преди 12 години

ти какво предлагаш?!?

2

славянин

преди 12 години

Седем милиарда души не знаят, че са зомбита , а тези говорят, че 250 000 българи не знаели, че били болни от диабет!

1

М

преди 12 години

Що за лечение е това което продължава завинаги? Диабет се лекува...само че не от докторите с дипломи и промит мозък. Инсулина може да помогне да не умреш...но това не е лечение доц. Коприварова....можете да си запалите дипломата спокойно